Vrei să păstrezi un bărbat lângă tine? Majoritatea femeilor NU ştiu că trebuie să...

De în Dragoste & Sex 11 noi 2016

Te-ai întrebat vreodată care sunt gândurile ascunse ale bărbatului de lângă tine? Dacă ai impresia că diferenţele dintre femei şi bărbaţi sunt majore, vei fi surprinsă să citeşti răspunsurile reprezentanţilor sexului masculin la întrebarea "Ce ai vrea ca partenera să ştie despre tine?".

La capitolul relaţii, comunicarea dintre parteneri eşuează de multe ori din cauza unor presupuneri greşite despre modul în care simte şi gândeşte persoana iubită.

Utilizatorii unei reţele de socializare au lămurit acest aspect, expunând online acele aspecte - care de multe ori rămân nespuse - pe care femeile ar trebui să le ştie despre bărbaţi.

Golul din mintea bărbatului

"Da, femeile trebuie să înţeleagă că avem abilitatea de a intra într-o stare Zen, în care nu ne gândim la nimic în mod special, destul de uşor. Femeile au un soi de avalanşă de gânduri care le populează mintea 24/7, ceea ce sună destul de obositor", a scris cu toată sinceritatea unul dintre utilizatorii reţelei de socializare.

Nu este singurul care împărtăşeşte această idee. Un altul recunoaşte că face "o chestie prin care atunci când mă simt copleşit emoţional, mă deconectez pur şi simplu şi mă răcoresc. E dureros pentru oamenii care au nevoie de mine, însă nu mă pot abţine. Este un mecanism de apărare bine împământenit şi nu mă pot controla."

Momente de tandreţe

Una dintre cele mai frecvente dezvăluiri este cea legată de faptul că şi bărbaţilor le place să fie răsfăţaţi în braţele partenerei, cu mângâieri şi sărutări tandre.

"Nu ştiu din ce motiv, dar există o opinie generală potrivit căreia dacă îţi plac lucrurile astea eşti mai puţin bărbat, dar ce este mai masculin decât să ai o femeie frumoasă care se cuibăreşte în braţele tale în pat? Este cea mai tare senzaţie din lume."

"De ce este atât de greu pentru unii să înţeleagă asta?", se întreabă, pe bună dreptate, un alt utilizator al reţelei de socializare, adăugând că îi place să fie "linguriţa mică" într-o îmbrăţişare.

Primul pas

O altă concepţie greşită este cea legată de persoana care preia iniţiativa în interacţiunea dintre sexe. Numeroşi bărbaţi apreciază faptul că o femeie îi invită în oraş. "Majoritatea bărbaţilor vor fi plăcut surprinşi că ai preluat iniţiativa", subliniază unul dintre internauţi.

"Nimic" nu are înţelesuri ascunse

Bărbaţii vor, neapărat, ca femeile să înţeleagă că atunci când ei spun că nu se gândesc la nimic în mod special spun adevărul - nu există sensuri ascunse.

"Când mă întrebi la ce mă gândesc şi spun "nimic", fix asta vreau să spun. Uneori pur şi simplu nu se întâmplă nimic în mintea mea. Da, poate mă gândesc la ceva, dar cu siguranţă nu este ceva important."

Nu sunt insensibili

În ceea ce priveşte faptul că unii bărbaţi par pur şi simplu lipsiţi de emoţii şi empatie, utilizatorii reţelei de socializare au explicat pe larg ce se întâmplă, de fapt.

"Nu suntem de piatră. Am fost condiţionaţi să nu ne arătăm slăbiciunile. Am văzut femei care i-au cerut partenerului să se deschidă, iar apoi să nu ştie cum să facă faţă situaţiei."

"Femeile trebuie să înţeleagă că pentru unii bărbaţi nu este atât de simplu să îşi exprime emoţiile, pentru că nu au fost antrenaţi să le recunoască şi să le gestioneze, aşa cum ele o fac cu uşurinţă pentru că au fost încurajate să se manifeste astfel."

Un alt utilizator al reţelei de socializare a recunoscut că pentru unii este dificil să decidă când şi cât să dezvăluie.

Ofensa supremă

Poţi să-i spui orice la mânie, însă conform opiniei majorităţii utilizatorilor reţelei de socializare, îţi vei răni profund partenerul dacă îi dai de înţeles că este inutil.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

(14.11.2016, 03:00)
...dintre femei şi bărbaţi sunt majore, vei fi surprinsă să citeşti răspunsurile reprezentanţilor sexului masculin la Citește mai departe… Source: feminis.ro

...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 aug