De ce să foloseşti un nume FALS la prima întâlnire

De în Single life 24 oct 2016

Rachel Charlupski nu şi-a putut stăpâni uimirea în momentul în care a primit un mesaj de la un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet.

Aplicaţiile de dating sunt o metodă excelentă pentru a cunoaşte un potenţial partener, însă informaţiile pe care alegi să le împărtăşeşti unor necunoscuţi pot fi folosite cu uşurinţă împotriva ta dacă ajung în mâinile cui nu trebuie.

Rachel Charlupski a ales să evite menţionarea unor informaţii care pot trăda mai multe despre ea decât îşi doreşte, cel puţin până când îşi dă seama dacă este sau nu compatibilă cu persoana din spatele monitorului, după ce a primit următorul mesaj:

"Hey! Sunt sigur că eşti foarte ocupată cu munca şi pari a fi o femeie de succes. Eşti sigură că voiai să ne cunoaştem?"

Mesajul bărbatului includea şi alte detalii legate de cariera femeii în vârstă de 31 de ani, cum ar fi faptul că a fost menţionată într-un articol realizat de cei de la Forbes, dovada evidentă a faptului că respectivul efectuase o căutare amănunţită pe Google despre potenţiala parteneră.

În acel moment, Rachel l-a blocat pe individ şi şi-a propus să nu îşi mai dezvăluie numele complet şi profesia de la prima întâlnire.

"Toată lumea caută pe toată lumea pe Google. Eu o fac, aşa că ştiu că şi bărbaţii o fac la rândul lor", explică Rachel, care deţine o companie ce oferă servicii de babysitting pentru clienţi înstăriţi.

Acesta este şi motivul pentru care a ales să nu îşi mai dezvăluie numele. Ori de câte ori un bărbat află cu ce se ocupă şi îşi dă seama că Rachel intră în contact cu vedete, acesta devine automat principalul subiect de discuţie în cadrul întâlnirii.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Single life
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 noi