Ai stofă de soţie? Iată ce spun bărbaţii

De în Coltul barbatului 14 sep 2016

Utilizatorii unei reţele de socializare au scos la iveală care sunt acele trăsături pe care bărbaţii şi le doresc atunci când iau în considerare o eventuală cerere în căsătorie.

Iată câteva dintre răspunsurile oferite de internauţi pe Reddit, la întrebarea "Ce căutaţi la o femeie şi ce o face să aibă stofă de soţie?":

Unii bărbaţi caută pe cineva care nu îi face să se simtă la prima întâlnire ca la un examen.

"Cineva care mă place pe mine cu adevărat în loc să bifeze o serie de calităţi pe care le am."

Te-ai gândit vreodată că un bărbat şi-ar putea dori pe cineva cu care să se poată certa? Ei bine, iată ce spune un alt utilizator Reddit: "Vreau pe cineva cu care să mă pot contrazice, fără ca asta să se transforme într-un conflict de proporţii astronomice."

Alţii vor pe cineva care să îi aducă uneori cu picioarele pe pământ, dar în acelaşi timp să fie dispusă să accepte criticile constructive:

"Cineva care să mă tragă de mânecă atunci când bat câmpii, dar care să nu sară în sus atunci când eu fac la fel."

Nu este, de altfel, singurul care îşi doreşte pe cineva care să semnalizeze neregulile: "Aş prefera să fiu cu cineva care mă provoacă şi mă face să reevaluez modul în care văd lucrurile, decât pe cineva care încearcă să fie dulce şi drăguţă tot timpul."

Independenţă, optimism, pasiune

"Relaxată. Nu pot să suport pe cineva care ia foc din nimic. Independenţa este şi ea importantă. Nu mă încântă ideea de a te vedea tot timpul."

"Adoră ceea ce face, îi pasă de ea însăşi la fel de mult cât îi pasă de mine şi zâmbeşte mereu", a explicat un alt bărbat motivul pentru care îşi apreciază partenera.

Nu uita de încredere!

"Încrederea. Pot să mă opresc la un bar cu prietenii după muncă sau să iau prânzul cu o colegă fără să-mi fie teamă că o să o ia razna dacă îi spun. Şi ea face la fel cu prietenii de la muncă. Nimic nu e mai bine decât să ai pe cineva în care să poţi să ai pur şi simplu încredere, necondiţionat şi să ştii că şi ea face la fel."

Nu contează exteriorul

"Aspectul, sănătatea, bunăstarea, toate se schimbă... Aşa că, e cea mai tare femeie din lume, dar nu îi place să citească şi să înveţe? Adio! O femeie atrăgătoare, de succes, dar care calcă pe cadavre? Hai pa!"

Unii vor pur şi simplu o prietenă

"Cea mai bună prietenă. Dacă putem să râdem până cădem sub masă despre ceva minor, să ne bucurăm de o masă copioasă, să adormim în faţa televizorului sau să ne găsim într-o situaţie penibilă şi să ne bucurăm totuşi de ea pentru că este o experienţă comună... Aceasta este femeia pe care mi-o doresc."

Nu în ultimul rând... lasă mândria deoparte!

"Să fie conştientă de propriile acţiuni şi decizii. Dacă ai greşit, recunoaşte şi cere scuze. Mereu mă străduiesc să fac şi eu la fel."

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...pe care bărbaţii şi le doresc atunci când iau în considerare o eventuală cerere în căsătorie. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro
...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Coltul barbatului
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 sep