Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Un an alaturi de "Girls on the City" - retrospectiva 2009

De în Dragoste & Sex 4 ian 2010
In luna mai, Feminis a lansat Girls On The City, primul multi-blog romanesc dedicat femeilor si problemelor cu care acestea se confrunta. Avand ca punct de plecare tema filmului "Sex and the city", sase femei de varsta diferite, corespunzand unor tipologii feminine deloc greu de indentificat in viata citadina, au menirea sa le arate romancelor dezghetate de pretutindeni ca viata merita traita alert la orice varsta si pe orice meridian, fie el si est-european.

Dezvaluirile lor, notate sub forma jurnalului online, au creat pe tot parcursul acestui an un spatiu in care totul este permis, de la familie, cariera, timp liber pana la relatii si sex. In caz ca nu va mai amintiti exact prin ce peripetii au trecut cele sase femei pe parcursul anului 2009, va propun o scurta trecere in revista.

La 32 de ani, Adela jongleaza cum stie ea mai bine cu rolul de sotie, mama dragastoasa si cel de doamna de fier la compania pentru care lucreaza: "E o adevarata arta, o echilibristica ce imi taie adesea respiratia". Adela recunoaste ca este o sotie si o mama fericita: "Am stiut din prima clipa ca el e alesul inimii mele. M-am indragostit de le de prima data cand m-a privit. Eram suficient de tanara si neexperimentata, dar puteam sa imi dau seama ce simt. Sau cel putin asa gandesc acum, pentru ca a iesit bine. Da, cred ca suntem bine toti trei. Vad ca el e multumit si fericit. Cel putin nu il aud sa se planga de ceva. Si, spre deosebire de multi alti barbati, ma ajuta totusi cu copilul si ale casei.Nu mi-am pus niciodata problema ca m-ar putea insela. Si nici eu nu cred ca as face-o vreodata" Dar..."never say never".

"Nu pot baga mana in foc nici pentru el, dar nici pentru mine", recunoaste Adela. Si ispita nu a intarziat sa apara: "Luna trecuta mi-a spus seful ca in curand o sa avem un nou coleg. Nu mi s-a parut o stire careia sa ii dau prea multa atentie. Peste vreo zece zile a aparut si "nou venitul". Cred ca pentru prima oara in viata mea am avut o astfel de reactie in fata unui barbat. Cand l-am vazut pentru prima oara am facut ochii mari si am ramas cu gura cascata. O frumusete de barbat! Cum se zice, barbat fara niciun fel de dubiu. Cu tot pachetul", povestea Adela pe blogul ei. Ca si cum prezenta lui in birou n-ar fi fost suficienta pentru a-i da Adelei fluturi in stomac si plapitatii, seful o anunta ca va pleca in curand intr-o delegatie de doua zile chiar cu..."alfa male".

Ziua cea mare a venit si Adela descopera ca prezenta lui "alfa male" in aceeasi masina o incita, insa incearca sa ramana ferma in hotararea de a nu-si insela sotul : "Habitaclul unei masini poate fi cumplit de neincapator. Mai ales cand ai in stanga ta un barbat ca El. Pe drum, s-a intins sa ia ceva din torpedou, si mi-a atins genunchii, fireste "neintentionat". Am zis sa trec peste asta, sa ma fac ca nu observ; poate a fost chiar din greseala. La jumatatea drumului am facut un popas si, la plecare, a avut nevoie sa iasa din parcare si sa dea cu spatele. Asa ca si-a sprijinit mana de spatarul scaunul meu, dar mana i-a alunecat pe umerii mei. Hmmm! Dumnealui ori vrea sa se joace cu nervii mei, ori eu sunt cea care..." , se confesa Adela pe blogul ei.

Flirtul nu se opreste insa aici: la finalul unei zile incarcate, "Mr Right" ii propune Adelei sa ia cina impreuna cu el. Curioasa sa vada cat de departe poate merge cu insitentele lui, Adela accepta invitatia numai pentru a-l pune si mai mult pe jar: "Iar cand a fost sa iesim totusi la cina, mi-am pus o rochie lejera, un machiaj mai mult inexistent si un parfum care stiu ca nu da gres niciodata. Si am flirtat toata seara, m-am jucat cu cuvintele si...cu dumnealui.

Si de unde se simtea stapan pe situatie, hotarat poate in sinea lui sa aiba o noapte fierbinte, l-am infierbantat atat de tare incat abia daca mai avea rabdare sa terminam cina si sa mergem in camera. Asa credea el!", povesteste Adela.

Numai ca intalnirea s-a terminat altfel decat asteptase "Alfa Male" : "L-am lasat sa creada ca ii merge si tocmai cand incepuse sa zambeasca si sa se simta increzator pentru restul noptii, am iesit din lift si m-am indreptat spre camera mea. M-a urmat ca un catelus, oarecum teleghidat. I-am zambit, am clipit des de cateva ori, dupa care am dat sa intru, luandu-i mana proptita pe usa, ca si cum aveam de gand sa il trag dupa mine, inauntru. S-a lasat "condus", gata sa treaca la actiune. M-am prelins printre el si usa, ca o felina, si i-am urat din varful buzelor nopate buna!"

Intoarsa acasa, Adela incepe sa pretuiasca din nou momentele de tandrete si abandonare petrecute alaturi de sotul ei. Pana intr-o seara: "Week-end-ul asta mergem la o nunta. Si, inainte de nunta, ca asa e la moda acum, se da o petrecere pentru burlaci. Nimic rau in asta! In principiu. Dar poti sa nu te intrebi ce or sa faca ei acolo, toata noaptea?" In timp ce sotul ei se distra, Adela si-a petrecut toata inoaptea intrebandu-se : "Daca eu eram in stare sa-l insel, el n-ar putea la fel de bine sa o faca?"

A doua zi dimineata Adela si-a rugat sotul sa-i povesteasca ce a facut la petrecere. "In loc sa incerce sa ma linisteasca, sa imi spuna ca i-a ajuns sau ceva, orice, el e gata de inca o...repriza. Inseamna ca a fost bine si i-a placut, nu? Si, de ce nu i-ar fi placut!? Acum chiar ma montasem si, toata frustrarea si grijile pe care mi le facusem inainte, rabufneau ca un vulcan."

Barbatul recunoaste cinstit ca a fost la o petrecere de strip-tease:

"La un moment dat au aparut vreo trei tipe. Cred ca erau moldovence.
- Daca nu ti-ai dat seama de asta, dupa toata seara aia fierbinte, e clar ca nu au scos o vorba.
- Nu. Au scos ele altceva. Adica, aproape tot ce aveau pe ele.(...) altceva decat sa danseze si sa ne fluture toate alea prin fata, nu au facut"

Insa Adela devenise dintr-o data suspicioasa : "Ma uitam la el si nu imi venea sa cred ce tocmai auzisem."

Intre timp la serviciu lucrurile se complica din ce in ce mai mult, mai ales dupa un sarut fugar in lift: "Erau doar cateva etaje, cateva minute, intr-un spatiu pe care acum il simteam mult prea mic si sufocant. Alaturi de un tip bine, pe care credeam ca am reusit sa mi-l scot din minte. Pana sa ajungem la parter, pana sa apuc sa spun ceva ca sa fac sa treaca timpul mai repede...m-a luat in brate si m-a sarutat patimas si scurt. A incheiat chiar in momentul in care se deschideau usile. A iesit, fara sa se uite inapoi, fara sa mai zica nimic. Ce ar mai fi fost de zis?

Am ramas fara replica. Nu stiam ce sa fac. Stateam acolo, de parca ma lovise cineva cu leuca in cap. Nu mai intelegeam nimic. Si de ce nu il respinsesem? De ce nu am anticipat ce avea sa faca? De ce nu l-am plesnit? Doamne Dumnezeule, ce e cu mine?!".

Singura solutie pentru Adela este sa-si impuna sa se concentreze mai mult pe viata de familie, lasandu-l pe "Mr Right" sa se orienteze catre prazi mai usoare: "Am deschis email-ul si, ce sa vezi!? Intr-adevar o scrisorica de amor de la el. Dar nu pentru mine. Pentru una din colegele noastre. M-a bufnit rasul si mi-am zis: asa da, act ratat! Sau si-a pus in gand sa ma faca geloasa cu ce ii poate lui pielea". Pana in acest punct lucrurile par sa intre pe fagasul normal. Insa cine stie ce surprize ii poate revezerva noul an?

Bianca are 37 de ani si de foarte multe ori lasa impresia ca ar fi un fel de barbat in fusta : "Cred ca am depasit de ceva vreme stadiul acela in care singurul scop in viata al femeii e sa isi gaseasca un barbat si sa isi intemeieze o familie." Acesta este si motivul pentru care Bianca prefera relatiile pasagere, punand cariera inaintea vietii de familie.

Asa se face ca de la o simpla celebrare a finalizarii unui proiect, a ajuns in pat cu un necunoscut. "Culmea e ca nici nu am de ce sa ma plang. Am pus ochii pe el de la bun inceput si am vazut ca m-a reperat si el. Si da, e nitel cam cocky tipul. Adica nu se pierde cu firea in fata unei femei, stie cum sa se faca placut si sa atraga o femeie, nu spune tampenii si te face sa respiri cam repede", povesteste Bianca pe blogul sau.

Dupa o noapte incendiara, Bianca trage linie si face totalul : "Arata bine si stie asta, e rasat si inteligent, finut, saruta bine, mangaie si mai bine si nu cred ca lasa nici o femeie nemultumita in cele din urma. Eu sigur nu am fost. Oare ce si-ar mai putea dori o femeie de la un barbat? Stabilitate? Siguranta? Sa fim sincere, asa ceva nu prea (mai) exista.

Cu toate astea nu imi dau seama daca mi-as dori sa ne mai intalnim sau nu. Parca a fost prea bine si as prefera sa ramana asa. Nu cred ca mi-as gasi suficient timp pentru o relatie acum. Dar sa vedem. Let's go with the flow."

Din experienta sa Bianca stie ca niciodata nu trebuie sa ai incredere deplina intr-un barbat. Iata si de ce: "Ma oprisem sa beau o cafea si sa imi fac ordine prin agenda, sa vad ce telefoane mai am de dat pe ziua respectiva. Eram nitel distrata si coplesita de caldura de peste zi. Mi-am ridicat nasul din hartii, si priveam, mai mult in gol, incercand sa imi adun gandurile. Tot insistand cu privirea in acea directie, la o masa alaturata, il observ in sfarsit pe el. Da, el, tipul de la cock-tail. Era cu o dama bine, o blonda eleganta si deosebita. El nu ma observase inca. Am incercat sa imi dau seama daca simt ceva, daca revederea lui imi starneste vreo traire. Pana sa apuc sa aflu, tot zgaindu-ma in directia lor, mi-a simtit privirea si a intors capul. Ei bine, atunci chiar am simtit ca m-au luat niste fiori. M-a privit aproape siderat si vedeam ca face eforturi sa isi intoarca privirea spre doamna cu care era. I-am zambit si i-am raspuns discret la salut".

Convinsa ca acesta a fost finalul scurtei relatii, Bianca are insa parte de o surpriza neasteptata: barbatul o suna si o invita in oras. La sfaristul cinei, cei doi stabilisera deja natura relatiei dintre ei: "Prin urmare, am intrat intr-un fel de relatie, formala, cu reguli bine stabilite, fara obligatii, fara reprosuri, fara...iubire. Doar sex si atat. Ma rog, si ceva timp petrecut impreuna, pe post de antreu. Merge si asa.

Am mai avut si alte relatii, care se reduceau doar la sex, dar nici una atat de stricta si batuta in cuie. Adica, toate aceste reprimari veneau cumva de la sine, dintr-un bun simt, sa zicem. Fireste ca intr-un astfel de caz nu poti pretinde exclusivitate. Si tocmai lucrul asta ma facea sa ma intreb cate femei mai exista in viata lui".

Oricum, prezenta femeii misterioase de la cafenea o face pe Bianca sa-si puna problema sexului in trei: "Ideea asta, cu sex in trei, mi-a venit in minte cand m-am gandit la el si la tipa cu care era in cafenea. Nu stiu cine e si nici nu as vrea sa aflu. Dar daca o sa ajung intr-o situatie in care o sa simt nevoia sa o inlatur?"

Insa deocamdata nu se pune problema de asa ceva: "Nu, nu mi-a propus sa aducem pe inca cineva intre noi, in acelasi pat.  Dar mi-a dat de inteles ca e un spirit liber si ca deocamdata, vrea sa ramana tot asa. Toate bune, mi-am zis. In definitiv, cam asta gandesc si eu. O relatie fara complicatii, obligatii sau responsabilitati." Insa..."never say never!", cu atat mai mult cu cat in peisaj isi face aparitia fostul iubit al Biancai, a carui prezenta ar putea  da nastere la incurcaturi.

Liliana are doar 15 ani, dar e mai pregatita ca oricine sa ia viata in piept: "Mi-am inceput viata sexuala foarte devreme. Ei si?!? Nu o sa mor din asta!"

Dupa mult timp in care a jonglat cu barbati, adolescentei i se pare ca incepe sa se indragosteasca : "Tipul asta mi se pare super. Hai sa zicem ca nu neaparat genul inalt, bine facut, brunet si cu ochii albastrii, dar ceva pe-acolo. Si mai are si bani pe deasupra! Ieri a venit sa ma ia de la liceu cu Porschele. Sa fi vazut ce fete au facut colegele! Pana m-am suit in masina, l-am sarutat si a demarat, cred ca nu au avut timp sa se hotarasca intre invidie, ura, gelozie, ravna si ce or mai fi fost ele in stare sa simta in acele clipe"

Dupa o partida incendiara de sex, Liliana se gandeste ca pentru majoritatea baietilor ea nu a reprezentat decat o simpla aventura : "Poate pentru el sunt doar un afternoon sex, o aventura de cateva zile, cel mult o luna. Ei, si ce?!? Alea cateva zile stiu ca o sa ma faca fericita, o sa ma iubeasca atat cat poti iubi pe cineva in cateva zile. Altceva nici nu mai conteaza pentru mine. Cel putin la varsta asta".Varsta la care Liliana combina incredibil petrecerile, flirturile, escapadele la munte sau la mare. "Stateam pe sezlong, la soare, intr-o piscina, cu o astfel de carte in mana si incercam sa nu ma plictisesc. Pana sa reusesc asta, s-a asezat un tip langa mine. S-a prezentat cu tot numele (mare mirare!) si m-a intrebat daca accept sa imi faca companie. Poate cu alta ocazie m-ar fi enervat o astfel de apelare. Mai ales daca ce citeam m-ar fi intersat ceva mai mult. De data asta insa mi-am zis ca daca tot am iesit, atunci sa fac ceva sa ma simt si bine. Asa ca am acceptat sa stau de vorba cu el."

Lucrurile nu au evoluat insa in directia presupusa de Liliana : "Am fost sa mancam ceva, fireste, am schimbat numerele de mobil si mi-a cerut permisiunea sa ma caute cat de curand. Parca nu sunt obisnuita cu stilul asta mult prea elegant si protocolar. Nu asta ma sperie, cat eventualele implicatii. Daca tipul asta ma ia si se ia mult prea in serios, ce ma fac?"

Intoarsa acasa, Liliana reia relatia anterioara, care pare a evolua in ceva serios: "Numai ca, dupa o zi intreaga, dupa ce ai mancat si ai facut si dragoste, este foarte posibil sa ti se faca si somn. Si ni s-a facut; amandoura. Asta s-a mai intamplat si alta data. Numai ca nu dormeam mult; dupa care ma ducea acasa. De data asta insa, ne-am trezit dupa cateva ore bune de somn. Era aproape patru dimineata. Ne-am uitat buimaci la ceas, apoi unul la celalalt, nestiind ce sa facem. Fie ca ii era inca prea somn, fie ca ii era lene, sau poate pur si simplu se simtea bine... cert e ca m-a luat din nou in brate, a tras patura peste amandoi si am inteles din asta ca putem dormi in continuare." Insa cine stie ce se poate intampla?La 21 de ani, Madalina e o petrecareata incurabila: "M-am saturat sa vad in jurul meu suferinta si dezamagiri in dragoste, Pentru mine viata e o petrecere continua". Petrecerile sunt si pretextul de a flirta insa Andy ramane deocamdata preferatul ei: "Vineri, spre sfarsitul zilei, imi suna telefonul. Era Andy. Eram afundata in hartii si cu gandul la ce mai ramasese de rezolvat pe ziua respectiva. Ma uitam la telefon si nu stiam ce sa fac cu el. Parca ma lovise cineva cu ceva in cap. Tot citeam numele de pe display, iar si iar, imi dadeam seama ca m-am imbujorat (ca o adolescenta), si parca nu voiam sa opresc bucuria pe care mi-o producea, raspunzand pur si simplu la minunatia aia de aparat. In cele din urma, de teama sa nu inchida, am raspuns.", povesteste Madalina pe blogul ei.

In timp ce noua relatie are toate sansele sa dureze, Madalina pica intr-o capcana intinsa chiar de una dintre prietenele ei: video-chat-ul. "M-am tot intrebat daca e bine ce fac. Poate ar fi mai bine sa o las balta. In definitiv, banii castigati usor, se duc repede. Sau nu sunt ok. Dar cat de usor? Ce presupune de fapt treaba asta? Si cat de departe pot sa imi permit sa merg? Uite asa m-am framantat zile intregi. Ca sa nu mai zic ca nu intelegeam de ce dureaza atat de mult toate formalitatile astea. In definitiv, nu e vorba decat de crearea unui cont pe net cu transfer in contul bancar si un nickname.", incearca sa se justifice Madalina.

Prima sedinta insa a fost dezamagitoare: "M-a mirosit de la bun inceput ca sunt novice. Asa ca nici si-a batut capul prea tare cu mine. A plecat dupa doar cateva minute. Cat timp am stat de vorba cu ala, ma uitam acolo, la "clepsidruta", cum cad banii in contul meu. Numai ca era vorba doar de centi. Pana sa inceapa sa cada si cu hartii, adica sa inceapa sa se adune ceva acolo, cred ca mai e cale lunga."

Desi Andy este cat se poate de atent cu ea, Madalina nu stie inca daca este bine sa renunte la video-chat. "M-am gandit daca am facut o greseala intrand din nou pe site-ul ala. Daca stau sa ma gandesc bine, poate fi nu numai o sursa de venit, ci si putin fun. E ca si cum te-ai lasa curtata de cineva, fara insa a avea nici un fel de obligatii. E interesant sa iti exersezi maniera in care accepti sa te lasi abordata, felul in care pui limite, flirtezi, te joci cu cuvintele, lasi sa se inteleaga mai mult decat este poate in realitate. Nu, nu poate fi nimic rau in a sta de vorba cu cineva, chiar si numai despre subiecte legate de sex.", scrie Madalina pe blogul sau gandindu-se ce decizie sa ia. Poate ca noul an o va ajuta sa priveasca mai limpede lucrurile!

Idealista Roxana are 25 de ani si crede ca daca viata ei ar fi un film, acesta ar fi cu siguranta o comedie romantica: "Visez la cavalerul pe cal alb, care sa vina sa ma "salveze" si sa ma faca fericita.  Tin prea mult la mine si la sufletul meu pentru a permite oricui sa mi-l raneasca."

In conditiile in care aproape toate prietenele ei s-au casatorit deja, Roxana viseaza la rochia alba de mireasa si se intreaba daca va fi o mama buna. Din pacate nu a avut inca norocul sa-si gaseasca jumatatea. Cel putin nu la petrecerea la care parea ca intalnise baiatul perfect: "Am cunoscut un tip. De fapt, mi-a fost prezentat, la o sindrofie, de catre gazde. Tipul, de altfel, foarte interesant. Daca ar fi fost numai sa arate cum arata, si tot m-ar fi atras. Dar, pe deasupra, mai e si cultivat si bine educat.

Mai toata petrecerea mi-a tinut compania, am discutat despre de toate: piese de teatru, ce mai e nou in moda (chestie care intr-adevar, m-a cam pus pe ganduri) despre carti (se pare ca citeste destul de mult si ii place) si cate si mai cate", povesteste Roxana. O prietena insa ii spune cum stau de fapt lucrurile cu baiatul misterios: "- Ah, nu stii? Tipul e gay. Ce nesuferiti si astia, sa ti-l prezinte asa, fara sa iti spuna "amanuntul" acesta!Asa incat, toate sperantele mele s-au spulberat intr-un minut. Oare mi-ar prinde bine sa am un prieten gay?", se intreaRoxana.

Putin dezamagita dupa acest episod, Roxana pleca la mare impreuna cu o prietena renumita pentru cuceririle ei. Din acest punct, peripetiile incep sa se tina lant: "La scurt timp am constatat ca suntem "incadrate" de cei doi "castigatori" de pe plaja. Niste nordici cred, inalti, amandoi bine facuti, genul sportiv, suficient de bronzati incat sa le vezi prin contrast albul imaculat al dintilor, cand zambeau. S-au prezentat elegant si, dupa cateva cuvinte, ne-au invitat la o masa, sa stam impreuna. Fireste ca nu se punea problema sa refuzam. Oricum, nu din partea ei. In momentul ala mi-am dat seama ca ziua ei se va incheia cu o noapte tare lunga si fierbinte. Nu stiam insa despre a mea..."

Roxana refuza invitatia unuia dintre cei doi barbati de a petrece noaptea impreuna. "Nu putea fi o relatie de durata" , se gandeste Roxana care, intoarsa acasa, are parte numai de esecuri in dragoste. Asa ca intrebarea "Eu cu cine fac revelionul?" pare justificata in cazul ei!

Marta (28) e gata sa declare razboi tiparelor nerealiste de tipul 90-60-90 cu care societatea consumerista le-a spalat creierele barbatilor: "Vreau un partener care sa ma aprecieze pentru ce sunt pe dinauntru, nu ce se vede pe dinafara".  Marta este dezamagita de aspectul sau fizic: "Ma intreb daca o sa ajung sa ma marit vreodata... Stiu si eu daca e adevarata zicala aia ca orice sac are peticul lui?!? Am mai vazut femei urate care totusi au priza la barbati. Din pacate nu prea cred ca e si cazul meu. Daca stau sa ma gandesc bine, au fost cativa curtezani si pe "lista mea de bal", insa nu au poposit prea mult. Poate ca sunt si eu de vina, nu numai infatisarea mea. Cine stie?!?"

Acesta este si motivul pentru care ezita sa intre in vorba cu un barbat pe care il simpatizeaza: "Am cam pus ochii pe un tip. Il vad in fiecare dimineata, cand plec la serviciu. Cred ca locuieste in aceeasi zona cu mine. Sper sa fie asa si sa nu plece de fapt de la vreo mandra, dupa o noapte "frumoasa" si eventual luuunga. Ma tot gandesc cum sa fac sa intru in vorba cu el. Momentele acelea in care ne intersectam drumurile si poate privirile (cred ca m-a observat si el totusi) nu pot fi suficiente.", scrie Marta pe blogul ei.

In zilele urmatoare Marta are insa parte de o surpriza de proportii: barbatul nu numai ca o salute dar ii da si intalnire. Marta povesteste cum a decurs "prima noapte de amor":

"Am mai stat o vreme de vorba, cu un pahar in fata, amandoi pe canapea. Desi cu ceva stangacie, de ambele parti, am inceput sa ne sarutam tandru si sa ne mangaiem. Trebuie sa recunosc, ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai facut dragoste cu un barbat. Nu stiu de ce am lasat sa treaca tot acest timp. Poate pentru a-mi vindeca ranile. Poate pentru ca mi-am pierdut si putina incredere pe care o aveam in mine. Cert e ca mi-am cam iesit din mana. Dar, cum se spune, asta e ca mersul pe bicicleta...odata invatat...Asa ca am incercat sa nu imi mai fac griji si l-am lasat pe el sa preia comanda. In definitiv, el e barbatul.
Si pot spune ca s-a descurcat destul de bine."

Insa iluzia fericirii avea sa fie spulberata in curand: Marta afla ca barbatul este casatorit. Faptul ca relatia acestuia cu sotia plecata de ani buni in strainatate era aproape consumata nu o linisteste pe Marta care vrea sa puna capat relatiei insa sexul de impacare ii schimba total planurile : "Gandul meu a fost ca dupa ce facem aceasta ultima oara dragoste, sa ii spun ce hotarasem, ce credeam eu ca e mai bine pentru amandoi. Cel putin pentru mine. Ei, mai spune-i daca poti in conditiile astea. Nu numai ca m-as fi simtit cumplit de egoista si de cruda sa fac asta, dar ar fi fost si o lovitura cam sub centura pentru el. Ceva de genul: hai sa te mai folosesc o ultima oara, ca la asta esti bun, si dupa aia, afara cu tine. Ei bine, n-am putut in cele din urma sa zic nimic din ce imi propusesem. Stiam ca sunt o tipa moale, dar nu ma credeam asa la extreme."

Nehotarata si indragostita pana peste urechi, Marta ezita sa-si invite iubitul in calitate de partener la nunta unei iubite. Marta este insa socata cand, intr-una dintre seri, primeste o vizita neasteptata: beat asa cum nu-l mai vazuse pana atunci, barbatul o roaga sa-l primeasca la ea in acea seara. Oare ce va decide Marta in privinta relatiei ei? Ramane de vazut!
Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr