Tot ce trebuie să știi despre o persoană născută în zodia Leului

Zodia Leului se întinde între 23 iulie - 23 august și se știe despre persoane născute în această perioadă că sunt curajoase, loiale, le place soarele, iar personalitatea este la extreme, fie sunt foarte amabile fie te ignoră cu desăvârșire.

Unul dintre lucrurile pe care toată lumea le iubește la Lei este faptul că nu sunt prefăcuți și dacă nu le place ceva ți-o spun direct. Ei nu știu să manipuleze, deoarece expresia feței îi trădează, iar printre celelalte calități ale lor se numără...

Leii sunt plini de energie

Răspândesc energii pozitive peste tot pe unde se duc și rareori se simt sleiți de puteri. Sunt mereu optimiști și au un simț al umorului dezvoltat, motiv pentru care devin adesea sufletul oricărei petreceri. Știu să facă o persoană să se simtă bine și nu te lasă să te plictisești. Ei sunt cei care te motivează să lucrezi mai departe atunci când tu nu mai poți și care te înveselesc când ai nevoie de un prieten. Dacă la locul de muncă ai un Leu, acesta îți va oferi mai multe motive să muncești din greu, până când dai tot ce-i mai bun din tine. Pe de altă parte, dacă iubitul tău este în zodia Leu, fii pregătită să nu te plictisești niciodată.

Leii sunt direcți

Un nativ Leu nu-și va pierde timpul încercând să te mintă, preferă să fie foarte sincer din start cu tine. După cum am mai menționat, Leii sunt plini de viață și nu-și pierd energia prefăcându-se, așa că de multe ori te va șoca cum îți vorbesc, dar o fac doar spre binele relației voastre. De exemplu, dacă rochia ta scumpă nu-ți stă bine, îți va spune fără nici o jenă, pentru că știe cât de important este adevărul pentru tine și dacă te-ar minți ar fi de fapt în dezavantajul tău.

Sunt loiali și se așteaptă la același lucru

Poți să fii sigură că dacă ai o relație cu un bărbat născut în zodia Leului nu vei fi dezamăgită, deoarece nu știe cum să te înșele și te păstrează foarte aproape de inima lui. Pe de altă parte, dacă se simte înșelat, nu mai există urmă de prietenie între voi. În această situație te va confrunta direct, iar o femeie Leu va fi foarte brutală dacă află că a fost înșelată.

Au tendința să fie posesivi

Țin la partenerii de viață și nu vor să-i împartă cu nimeni, de aceea încep destul de curând în relație să traseze granițe. Își doresc să fie prezenți în toate aspectele vieții partenerilor și involuntar te îndepărtează de prieteni, ca să te aibă mai mult pentru ei. Dacă iubitul tău este Leu, va spune tuturor cum alături de tine a descoperit înțelesul dragostei doar pentru a se asigura că lumea este conștientă de prezența lui în viața ta. De asemenea, dacă te gândești să vă mutați împreună, e momentul să scapi de cele mai multe dintre lucrurile tale, deoarece își va impune cu siguranță părerile și își va marca teritoriul. Va face acest lucru pentru că atașează lucrurilor sentimente, nu neapărat pentru că vrea să te submineze.

Leii au probleme cu stima de sine

Ego-ul lor este pe cât de fragil pe atât de mare, ceea ce-i face să-și creeze singuri obstacole. Se lasă ușor influențați, dar au propriul set de valori, de la care nu se abat prea ușor. Dacă îți greșesc cu ceva și ajung să-ți ceară scuze, trebuie să apreciezi acest lucru, întrucât sunt foarte orgolioși și dacă scot aceste cuvinte înseamnă că le pare cu adevărat rău.

Un nativ Leu poate fi arogant

Acești nativi se pun pe sine mai presus de orice, ceea ce îi poate face să fie aroganți și intoleranți. Un Leu poate fi aproape orice își pune în minte, un părinte bun, un șef eficient și o persoană cumsecade în general, dar dacă îl enervezi își va impune imediat voința. Rareori își acceptă greșelile și se ceartă cu tine chiar dacă știe de fapt că a greșit ceva. Uneori, această aroganță poate fi toxică, deoarece Leilor le place să fie lăudați pentru orice mică reușită, chiar dacă nu este neapărat ceva extraordinar.

Leilor le place să domine

Aceștia vor adesea să controleze totul, dar aroganța cu care o fac se transformă în egoism, ceea ce dăunează relațiilor sociale. O altă dovadă de dominare este faptul că știu cum să devină sufletul petrecerii și odată ce o fac nu mai cedează nimănui acest loc, iar la petreceri ei aduc propriile melodii și jocuri cu care să se delecteze toată lumea.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi