Interpretarea viselor: Luna

Dacă în visul tău săreai în sus și încercai să atingi luna, acesta este un simbol al ambițiilor tale mărețe și a faptului că atunci când îți pui în minte ceva țintești întotdeauna sus, deoarece știi că poți face absolut orice îți dorești, chiar dacă vei avea nevoie de mult timp, efort, talent și dedicare.

Printre altele, luna mai simbolizează și schimbările tale de dispoziție, confuzia, fericirea, mulțumirea, calmitatea și frumusețea. Gândește-te cum îți influențează aceste schimbări relațiile și poate vei descoperi că este timpul să vorbești cu un specialist.

Dacă în visul tău vezi două luni înseamnă că te simți trasă în două direcții diferite și din cauza faptului că ai prea multe opțuni, ești deja confuză în privința deciziei corecte. Cum luna influențează mareea, ea este sursa fertilității, a nașterii și a menstruației, deci reprezintă partea ta feminină, iar dacă era vorba despre o eclipsă atunci înseamnă că simți cum feminitatea ta este suprimată de ceva sau cineva.

O lună roșie înseamnă deja că situația devine periculoasă și te afli într-o ipostază care te sperie sau ești o persoană agresivă, care nu poate înțelege punctul de vedere al altora. Pe de altă parte, luna albă este sinonimă cu calmitatea, ceea ce înseamnă că ești într-o etapă bună a vieții tale sau din contră, că tânjești la puțină liniște.

Luna plină simbolizează ceva ce ai terminat de curând pe plan profesional sau chiar și personal, iar luna nouă reprezintă posibilitățile de creștere și dezvoltare personală.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct