Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Află de ce dau bărbaţii bir cu fugiţii când tot ce ţi-ai dori este o relaţie de cuplu trainică, alături de un partener capabil să te înţeleagă şi să te accepte aşa cum eşti!

Berbec

Cel mai probabil, nativele acestei zodii sunt femei de succes şi câştigă mulţi bani, făcând ceea ce le place. Nu-i de mirare că bărbaţii se simt intimidaţi când au senzaţia că nu pot ţine pasul cu tine.

Taur

Nativele acestei zodii sunt firi puternice, spun pe şleau ce au pe suflet şi nu lasă prea multă lume să le vadă latura sensibilă. Din acest motiv, bărbaţii se simt intimidaţi de faptul că pari o fire extrem de echilibrată din punct de vedere emoţional.

Gemeni

Eşti o fire sociabilă, motiv pentru care mai mult ca sigur ai prin preajmă mulţi bărbaţi pe post de amici mai mult sau mai puţin apropiaţi. Crezând că ai prea multe opţiuni şi probabil nu vei dori să te limitezi la unul singur, normal că bărbaţii din viaţa ta se simt puţin intimidaţi.

Rac

La tine intensitatea este cea care pune bărbaţii pe fugă. Având în vedere că eşti o romantică incurabilă, mulţi bărbaţi se simt intimidaţi şi au senzaţia că nu vor putea face faţă avalanşei emoţionale. Ba mai mult, unii cred că deja trebuie să aibă în vedere cererea în căsătorie pentru a te curta.

Leu

Oricine ştie că Leul va reuşi mereu să capteze atenţia şi că reflectoarele vor fi mereu îndreptate asupra lui. În astfel de condiţii, nu e de mirare că bărbaţii din viaţa ta se simt intimidaţi şi au impresia că sunt lăsaţi pe dinafară de fiecare dată.

Fecioară

Ei bine, la tine e mai greu cu dezvăluirea sentimentelor. Mulţi dintre bărbaţi vor fi intimidaţi de stăpânirea de sine de care dai dovadă, de acel poker face care nu trădează exact cât de interesată eşti.

Balanţă

Nativele din zodia Balanţei se înconjoară cu o aură de perfecţiune. Înţelepciunea şi tendinţa de a cântări fiecare decizie cu mare atenţie îi intimidează pe bărbaţi, fiindcă au senzaţia că nu pot fi ei înşişi fără să tulbure echilibrul aparent perfect către care tu tinzi mereu.

Scorpion

Fie că este vorba de inteligenţă sau sexualitate, nu te temi să-ţi foloseşti armele din dotare, conştientă de ceea ce eşti capabilă. Faptul că pari atât de sigură pe tine îi intimidează cu siguranţă pe reprezentanţii sexului opus.

Săgetător

Curiozitatea îţi cam dă bătăi de cap în relaţia cu potenţialii parteneri. Citeşti mult şi călătoreşti ori de câte ori ai ocazia, aşa că nu e de mirare că bărbaţii se simt intimidaţi de faptul că ştii probabil mult mai multe decât ei despre viaţă şi lume în general.

Capricorn

Eşti pretenţioasă şi ştii asta. Ai şi motive, având în vedere că munceşti din răsputeri pentru a-ţi câştiga un loc mai bun pe plan profesional. Bărbaţii se simt intimidaţi de standardele tale pe care probabil au senzaţia că nu le pot atinge.

Vărsător

Nu e greu de ghicit cum îi intimidează aceste native pe bărbaţi. Femeia Vărsător este rebelă şi imprevizibilă. Fireşte că se tem că ţi-ai putea schimba în orice clipă direcţia şi ai putea decide  că vrei să pleci în celălalt capăt al lumii. Azi îi arăţi partenerului că îl iubeşti şi mâine eşti rece ca gheaţa, prin urmare, el crede că ai o problemă în a-ţi asuma un angajament.

Peşti

Nativele din zodia Peşti se pricep de minune să-i citească pe cei din jur. Intuiţia ieşită din comun îi intimidează pe bărbaţi, fiindcă ei nu îţi pot ghici intenţiile, în timp ce tu le poţi descoperi minciunile cât ai zice... peşte!

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...este o relaţie de cuplu trainică, alături de un partener capabil să te înţeleagă şi să te accepte aşa cum eşti! Citește mai departe… Sursa: Feminis.ro...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 oct