Cele mai puternice 5 zodii și atributele lor ascunse

Unele zodii sunt mai dominante decât altele, dar fiecare deține atribute personale diferite și este specială.

Cele 5 semne zodiacale menționate mai jos sunt cele mai puternice din zodiac și pot face lucruri cu adevărat minunate dacă își doresc. De cele mai multe ori, este vorba despre acei oameni pe care toată lumea îi admiră și ajută pe toată lumea.

Berbec

Nativii Berbec iubesc provocările și trec cu ușurință peste orice greutate a vieții. Fac tot ce le stă în puteri ca să-i ajute pe cei nevoiași și au un nivel de energie ieșit din comun. Unul dintre defectele lor cele mai mari este încăpățânarea de care dau dovadă.

Rac

Reprezentanții acestei zodii sunt foarte puternici fizic, dar mai ales psihic. Au multă dragoste de oferit și nu lasă orice obstacol să-i împiedice. Sunt foarte ambițioși și fac tot posibilul pentru persoanele la care țin. Au o motivație foarte puternică și sunt conștienți de ceea ce pot obține de la viață, dacă își dau silința.

Leu

Acesta este semnul zodiacal cel mai dominant. Leii sunt pionieri de mici și lideri înăscuți. Își găsesc tot timpul câte o motivație puternică, drept pentru care atunci când se implică în ceva se luptă până la final. Vorbesc frumos și sunt capabili să schimbe părerea oricui. Singurul lucru neplăcut la această zodie este aroganța de care dau, uneori, dovadă.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și își urmează visele cu orice preț. Sunt curajoși și oamenii tind să îi placă, dar uneori devin cam snobi. Sunt foarte buni la analize și evaluări.

Vărsător

Acești oameni sunt foarte inteligenți, mai presus de media vârstei lor, și pot găsi rezolvări bune și rapide la toate problemele, drept pentru care ies destul de ușor din situații jenante.  

Dacă te afli printe acești norocoși, ai un destin măreț, deci nu lăsa pe nimeni să-ți zică altceva. Urmează-ți ambițiile, pentru că dispui de toate capacitățile pentru a le îndeplini.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

... Unele zodii sunt mai dominante decât altele, dar fiecare deține atribute personale diferite și este specială. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian