Interpretarea viselor despre singurătate

Dacă visezi că ești singură, un proiect recent dintr-ale tale s-a încheiat de curând și acum nu mai ești înconjurată de la fel de mulți oameni precum înainte.

Acest vis presupune că ești destul de independentă și ai destulă încredere în tine pentru a face față oricăror probleme viitoare. Pe de altă parte, visul ar putea fi și o manifestare a faptului în care te simți și a faptului că nu ai încredere în tine în viața reală, motiv pentru care ai devenit foarte timidă. Totul ține doar de tine, analizează-ți viața cu sinceritate și îți vei putea da astfel seama de ce te-ai visat singură.

Singurătatea se trage de cele mai multe ori din copilărie, când ai fost abandonată sau dezamăgită de cei apropiați și acum ai nevoie să-ți exprimi sentimentele dacă vrei vreodată să treci peste ce te-a marcat. Dacă de curând te-ai gândit foarte mult la cineva de care ți-e dor acesta este modul subconștientului tău de a-ți transmite că trebuie să iei legătura cu acea persoană. Gândește-te dacă, de exemplu, simți că ai un gol în viață și este momentul să-l umpli prin găsirea unui partener stabil sau poate că a murit un membru al familiei și nu știi ce să faci fără el, dar alinarea o poți găsi și în brațele unui prieten sau a membrilor familiei care încă mai sunt alături de tine.

Pe de-o parte, visul îți transmite că petreci prea mult timp singură și trebuie să faci un efort suplimentar pentru a te integra în societate, cum ar fi participarea la anumite grupuri tematice sau derularea acțiunilor de voluntariat. Pe de altă parte, poate că tocmai de acest lucru ai nevoie, de un pic de timp pentru tine, iar visul îți transmite un semnal de alarmă pentru a nu duce lucrurile în extreme ci doar a-ți lua o mică vacanță, în care să analizezi ceea ce ai nevoie în viață pentru a fi fericită.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 sep