Top 5 lucruri pe care le vei regreta la sfârșitul vieții

De în Dezvoltare personala 14 oct 2019

Orice om are câteva regrete la sfârșitul vieții, dar dacă vei știi care sunt cele mai des regretate lucruri, vei avea ocazia să schimbi lucrurile înainte de a fi prea târziu.

Iată așadar cele mai mari 5 regrete pe care le are lumea când simte că se apropie sfârșitul:

1. Ignorarea fericirii

Surprinzător de mulți oameni nu realizează că fericirea este o alegere și ajung să se uite în urmă dorindu-și să fi făcut mai multe lucruri care să le fi adus fericirea, printre acestea numărându-se opțiunea de a fi satisfăcuți de ceea ce au în viață.

2. Erodarea prieteniilor

Ceea ce nu regretă nimeni este că a avut mulți prieteni. În schimb, ceea ce multă lume regretă este că a lăsat anumite prietenii să se erodeze. În lumea Internetului este mai simplu decât ai crede să menții legătura cu cineva, trebuie doar să îți faci un pic de timp liber și să scrii din când în când câte un mesaj, ca apoi, la un moment dat, să te și vezi personal cu toți prietenii tăi virtuali.

3. Exprimarea sentimentelor

Pentru a evita conflictele, oamenii își ascund sentimentele și la sfârșitul vieții regretă că nu au spus adevărul la momentul potrivit. Pentru a evita situații penibile, asigură-te că cei din jurul tău știu ce simți și gândești.

4. Îndoparea cu muncă

Acest regret este mai des întâlnit în rândul bărbaților care petrec prea mult timp la birou pentru a-și întreține familia. Ideea este cu cât mai mult timp lucrezi cu atât mai puțin timp ai de petrecut alături de cei dragi, deci trebuie să evaluezi timpul pe care-l petreci la muncă și să vezi dacă merită restul sacrificiilor. Pentru a evita acest regret va trebui probabil să faci anumite schimbări în stilul tău de viață, dar pe termen lung va fi mai bine pentru tine.

5. Îndeplinirea așteptărilor celorlalți

Chiar dacă aceasta este o parte inevitabilă a relațiilor personale și profesionale, dacă ajungi să trăiești o viață întreagă vrând doar să fii la înălțimea așteptărilor, nu te poți ridica la adevăratul tău potențial și nu vei fi niciodată fericită. Doar tu ești cea care trebuie să seteze așteptări pentru tine, deci dacă faci ceva doar de dragul părinților sau a partenerului, este momentul să schimbi situația.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 noi