SPOILER ALERT! 5 lucruri pe care ar trebui să le observi în Avengers: Endgame

De în Lifestyle 29 mar 2019

Mai este mai puțin de o lună până la lansarea Avengers: Endgame și cu siguranță ești nerăbdătoare, mai ales după ce ai văzut Captain Marvel de curând.

Odată cu lansarea celui de-al doilea trailer oficial, în mintea spectatorilor se conturează următoarele lucruri ce trebuie văzute în noul film din acest univers.

1. Călătorie în timp

Au fost multe zvonuri privind mai mulți membrii ai echipei Avengers și anumite costume speciale, asemănătoare cu cel pe care Hank Pym îl purta în The Wasp și odată cu lansarea celui de-al doilea trailer, acestea au fost confirmate. Călătoria în timp a prins astfel contur, pentru a opri decimarea Universului de către titani.

2. Întoarcerea celor căzuți

Mulți dintre eroii Marvel au căzut într-un con de umbră odată cu Infinity War și printre aceștia se numără Spider-Man, Black Panther, Doctor Strange, dar ar fi destul de ciudat să omoare definitiv nume atât de mari, drept pentru care după Endgame va fi lansat și un alt film Spider Man. În acest Avengers, eroii preferați ai multora vor fi aduși la viață, pentru a putea duce lupta finală împtriva titanilor, doar că unii vor mai și muri.

3. O bătălie colosală

Întoarcerea celor căzuți este unul dintre evenimentele cele mai așteptate din lumea cinematică, pentru că înseamnă o bătălie colosală între toți eroii Marvel și forțele de pe Thanos. Cu toate forțele proaspete, o nouă bătălie va hotărî soarta Pământului.

4. Sfârșitul unei ere

Din nefericire, toate lucrurile bune trebuie să se termine, așa că veteranii trebuie să paseze puterea noilor veniți. Unii dintre eroii vechi vor muri acum definitiv, pe când alții se vor retrage, deci te poți aștepta la dispariția lui Tony, Steve sau Thor, în favoarea noilor personaje.

5. Legături cu viitorul

Cum acest film reprezintă sfârșitul celei de-a treia faze a Universului Marvel Comics, vei putea observa câteva crâmpeie din ce povești urmează a se dezvolta. Acestea vor fi prezentate atât sub forma de apariții fantomatice cât și scene în genericul de final dar te lăsăm să descoperi singură dacă vei vedea scene din viitorul Spider-Man: Far From Home sau vei avea parte de introducerea unui nou erou negativ, însă cu siguranță, acesta nu este sfârșitul Universului Marvel.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 oct