4 supereroi la care nu te-ai fi gândit că nu sunt deţinuţi de Marvel Comics

De în Monden 12 apr 2017

Până acum, Universul Marvel a fost de neîntrecut în ceea ce priveşte aventurile cu supereroi.

Dacă tot ce ţine de drepturi de folosire a anumitor personaje de benzile desenate încă nu te-a ameţit de tot, atunci filmele la care fiecare studio cinematografic în parte lucrează cu siguranţă o vor face. Din fericire, nu trebuie să ai studii în drept, precum personajele Matt Murdock şi Foggy Nelson, ca să îţi dai seama cine cui aparţine. Poţi afla acest lucru din ghidul următor.

Profesor X

Profesorul X, din X-Man, a fost jucat până acum de Patrick Steward şi James McAvoy, dar este unul dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite personaje. El a interacţionat destul de mult cu lumea din Avengers, întrucât îl reprezintă pe cel la care apelează toată lumea când le sunt afectate puterile sau sănătatea mentală. A avut deasemenea un rol în cultul Illuminati, care i-a inclus şi pe Iron Man şi Doctor Strange, şi care influenţează destul de mult lumea. În ciuda firii sale îndrăgite, acest personaj are si o latură întunecată manifestată sub forma lui Onslaught, care ameninţă lumea. Aşadar, el nu mai poate face parte din Universul Cinematic Marvel.

Deadpool

Deadpool (Wade Wilson) este unul dintre cei mai recenţi superoi, dar în ultimii ani şi-a câştigat câţiva fani loiali, chiar dacă a pornit ca o parodie a la personajul Deathstroke (Slade Wilson). Brandul acesta a crescut în popularitate şi este cunoscut pentru că se vindecă dupa aproape orice şi dă dovadă de un curaj nebun mai tot timpul. Multă lume a fost dezamăgită însă că el nu poate face parte pe deplin din Universul Marvel, întrucat, ca şi prietenii lui din X-Man, licenţa este deţinută de FOX.

Wolverine

Probabil că producatorii FOX, deşi foarte inspiraţi când l-au distribuit pe Hugh Jackman în rolul lui Wolverine, nu s-au gândit că personajul va avea atât de mare succes. Ca şi personajul pe care-l interpretează, actorul a devenit rapid un brand în sine şi telespectatorii au devenit încântaţi să-l vadă singur în apariţii precum "Logan", nu doar în compania colegilor din "X-Men". Din păcate, actorul s-a arătat interesat să facă parte dintr-un nou film Avengers, chiar dacă ghearele emblematice şi curajul nesăbuit l-au facut o amprentă a Universului Marvel.

Magneto

Un alt personaj emblematic şi greu de jucat a fost Magneto, din seria X-Men. La început interpretat de Ian McKellan, apoi de Michael Fassbender, Magneto este genul de răufăcător care pune suflet în ceea ce face. A fost supravieţuitor al Holocaustului şi acum îi protejeză mai mult decât oricine pe cei care sunt diferiţi. Ca şi restul personajelor din X-Men, drepturile asupra acestui personaj aparţin Casei de Producţie FOX, chiar dacă se potriveşte perfect în Universul Marvel, fie ca antagonist fie ca anti-erou.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 iul