Semneaza pentru "Ziua Nationala a Pasiunilor" - Zi libera!

De în Monden 14 sep 2009
Ce se doreste? Ca a 3-a zi de vineri din Septembrie sa fie, anual - ziua libera a tuturor pasiunilor in Romania! De ce se vrea asta? Pentru toate preocuparile inglodate in stres si rutina! Pentru ca nu putem trai doar ca Homo Laboris! Pentru ca pasiunile sunt mai puternice strigate laolalta!
Promotorii acestei miscari, si-au propus sa infiinteze "Federatia Urmeaza-ti Pasiunea", federatie care are ca scop sa adune sub aceeasi umbrela asociatiile care au la baza promovarea unei pasiuni si militeaza pentru dreptul fiecarei persoane de a-si cultiva pasiunile.
 
In acest sens, am demarat o campanie prin care militam pentru ca a treia vineri din luna septembrie sa fie sarbatoarea nationala a pasiunilor. Ei isi iau angajamentul sa faca toate demersurile necesare catre autoritati pentru a ne putea bucura de ceea ce ne face placere.

Startul campaniei a inceput ieri 13 septembrie, in mai multe locatii ale Bucurestiului. Insa e momentul sa avem o zi libera dedicata pasiunilor noastre in care sa ne bucuram de ele sau sa exploram impreuna cu oameni pasionati infinitele posibilitati pe care le avem. De aceea, primul demers al organizatorilor este acela de a initia o petitie online pe care va invitam sa o parcurgeti si sa o semnati atat pe  http://www.urmeaza-tipasiunea.eu/?page_id=12 cat si pe:  http://www.petitieonline.ro/petitie-p52734047.html.

Petitia nu va ramane un demers singular, ci va fi insotita de o serie de actiuni menite sa sensibilizeze atat oamenii pasionati care pot deveni sustinatorii acestei cauze, precum si autoritatile de care depinde punerea ei in practica.
 
Cu 11 zile libere, Romania se apropie de media europeana. Potrivit statisticilor, europenii au in medie 13 zile libere anual. Pentru a ne apropia si mai mult de media  zilelor libere la nivel european militam pentru activitatile in care ne investim putinul timp liber. Fiecare roman are o pasiune.

Si pentru asta meritam cu totii o zi libera, o zi in care sa ne ocupam de pasiunile pe care cu totii le avem. Daca tot ne fofilam de la serviciu in vinerea dinainte de concediu pentru a ne pune la punct masina de teren, pentru a ne lustrui caiacul sau pentru a ne repara cortul cu care vom pleca pe munte, de ce nu am avea o zi libera pentru asta? Hai sa nu mergem la serviciu de Ziua Nationala a Pasiunilor!
Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 noi