Saturn in conjunctie cu planetele personale

De în Monden 25 dec 2012
Saturn in conjunctie cu planetele personale: Mercur Natal, Venus Natal si Marte Natal.

Saturn in conjunctie cu Mercur Natal

Persoanele cu acest tranzit exercita o disciplina riguroasa pentru imbunatatirea eficientei in munca, in studiul comportamentelor, metodologie stiintifica, sanatate, dieta, igiena personala, afaceri si chestiuni profesionale. In aceasta perioada sunteti deosebiti de exacti, matematici, stiintifici si organizati. Va pot apare oportunitati de comunicare si decizii importante legate de profesiune. Puteti face munci istovitoare cu responsabilitati serioase, ce va pot afecta psihic si vital.

Pot apare responsabilitati serioase in legatura cu prietenii, grupurile, organizatiile sau cu telurile personale pe termen lung. Daca nu sunteti destul de matur(a), pentru a raspunde constructiv acestui tranzit puteti deveni ingrijorat, depresiv, plin de teama si in consecinta puteti avea atitudini mentale negative ce va inchid temporar poarta spre fericire, crestere spirituala si dezvoltare plenara. Pot avea loc comunicari serioase cu oamenii in varsta, cu cei aflati in pozitii importante, cu fratii, surorile, vecinii, prietenii si colaboratorii.

Este un tranzit favorabil pentru matematicieni, ingineri, oameni de stiinta, designeri, cercetatori. Acest tranzit coincide deseori cu semnarea contractelor si incheierea unor intelegeri de afaceri sau profesionale serioase. Puteti sa va implicati in ziaristica sau in redactarea unor rapoarte importante legate de afaceri sau chestiuni profesionale. Daca conjunctia primeste aspecte disonante, excesul de munca si ingrijorarea pot duce la boala si incapacitate de munca.

Tranzitul lui Saturn in conjunctie cu Mercur Natal are aceeasi semnificatie ca si tranzitul lui Mercur in conjunctie cu Saturn Natal, totusi dureaza o perioada mai lunga de timp, in care sunt necesare disciplina sustinuta in munca si studiu. Tranzitul apare o data la 29 de ani si poate dura cateva luni.  

Saturn in conjunctie cu Venus Natal

O conceptie de viata rezervata emotional si implicari in social, dragoste si afaceri cu fiinte mature sau mai in varsta este ceea ce caracterizeaza acest tranzit. Majoritatea oamenilor  au o atitudine formala, precauta si rezervata in societate.

O mare dorinta de protectie emotionala dublata de securitate financiara este aratata. Parteneriate serioase de afaceri sau in profesie sunt adesea initiate. Vechi iubiri, afaceri sau parteneriate pot fi reinnoite in acest tranzit. Va puteti asuma responsabilitati crescute privitor la problemele emotionale ale celorlalti. Singuratatea sau lipsa oportunitatilor in dragoste pot fi o problema.

Saturn in conjunctie cu planetele de legatura

Cei angrenati in treburi artistice vor descoperi ca rolul lor in structurare este marit. Oricum, responsabilitati serioase in afaceri, profesie sau finante pot interfera cu realizarile artistice, sociale sau in dragoste. Activitatile profesionale sau afacerile din timpul acestui tranzit sunt adesea legate intr-un oarecare fel de arta, muzica, spectacol sau articole de lux. Greutati financiare si limitari apar adesea, care pot fi stimuli constructivi.

Daca conjunctia primeste aspecte discordante de la tranzitele altor planete, singuratatea si depresiile emotionale sunt posibile. Saturn in tranzit in conjunctie cu Venus Natal are aceeasi semnificatie ca si Venus in tranzit in conjunctie cu Saturn Natal. Oricum el dureaza o perioada mai lunga de timp si indica o perioada sustinuta de contractii emotionale. Acest tranzit apare o data la 29 de ani.

Saturn in conjunctie cu Marte Natal

Acest tranzit este caracterizat de realizarea unei munci fizice grele, de actiuni zadarnicite, furie si resentimente inabusite. Acest tranzit va creste precautia, hotararea, precizia, dinamismul, in special daca conjunctia este intr-un semn fix. Acesta este, de regula, timpul unei munci grele si al responsabilitatilor care cer actiune organizata. Daca acest tranzit este folosit corespunzator, va puteti duce la capat ceea ce v-ati propus, intr-un mod deliberat, eficient si organizat, actiunile dvs. dand rezultate practice concrete.

Exista si tendinta ca, din cauza ambitiei proprii, sa ii desconsiderati foarte mult pe ceilalti si sa aveti o atitudine dura, neintelegatoare. Se pot isca conflicte cu angajatii, reprezentantii autoritatilor sau cu agentiile guvernamentale. in cazuri extreme, puteti fi arestat. Exista posibilitatea sa va implicati in industria grea, in inginerie, afaceri juridice, administratie guvernamentala si afaceri militare.

Saturn in tranzit in conjunctie cu Marte natal are aceeasi semnificatie ca si Marte in tranzit in conjunctie cu Saturn natal, cu toate ca dureaza mai mult, indicand o perioada sustinuta de munca grea si responsabilitati profesionale impovaratoare. Acest tranzit apare o data la 29 de ani.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 oct