Saturn in conjunctie cu planetele de legatura

De în Monden 25 dec 2012
Saturn in conjunctie cu planetele de legatura: Jupiter Natal si Saturn Natal.

Saturn in conjunctie cu Jupiter Natal

Acest tranzit contureaza o persoana serioasa si harnica, preocupata de actiunile pe termen lung. Puteti combina cresterea si expansiunea cu prudenta si cu un bun management. In acelasi timp ar trebui sa cautati sa va faceti afacerile in conformitate cu idealurile filozofiei dv. de viata, ori de cate ori este posibil. Cu alte cuvinte, este nevoie de un nivel etic inalt, de performanta, in aceasta perioada, mai ales in domeniul profesional, organizatoric si in politica.

Managementul financiar si discernamantul sunt esentiale fata de toate persoanele si in toate relatiile profesionale. Actiunile din trecut pot da roade in aceasta perioada. Evenimentele critice care apar deseori, va pot influenta statutul si reputatia pentru mult timp, intr-o masura mai mare sau mai mica in functie de motivatia dv. si de metodele de rezolvare a situatiei.

Tranzitul este favorabil pentru rezolvarea sistematica a tranzactiilor si afacerilor. Deseori este o perioada pentru noi inceputuri in educatie, legi, tranzactii si afaceri. Puteti fi atras(a), intr-un fel, de activitati legate de legislatie si guvern. Va puteti implica de asemenea, serios, in preocupari legate de educatie, filozofie, afaceri, profesiuni si politica.

Activitatile dv. in acest tranzit privesc responsabilitatile administrative, relatiile publice si responsabilitatile legate de scoli, biserici si organizatii. Puteti calatori in scop personal sau de afaceri. Tranzitul lui Saturn in conjunctie cu Jupiter natal are aceeasi semnificatie ca si tranzitul lui Jupiter in conjunctie cu Saturn natal; totusi, in mod obisnuit dureaza mai mult si indica o perioada sustinuta de activitati de specialitate, afaceri, activitati culturale sau politice. Acest tranzit are loc o data la 29 de ani.

Saturn in conjunctie cu Saturn Natal

Acest tranzit se caracterizeaza prin incheierea unui statut profesional si inceputul altuia. Va pot apare responsabilitati importante ce necesita maturitate si grija. Puteti simti o mare nevoie de securitate materiala si va puteti retrage in propria lume. Puteti avea dorinta de a munci, pentru atingerea scopurilor si obiectivelor asociate de cariera. Cresterea ambitiei si a setei de putere, asociate acestui tranzit, fac posibila materializarea multor proiecte.

Nevoia stabilirii unei vieti echilibrate, ca baza a unui viitor sigur, poate fi rezultatul unei conceptii conservatoare asupra vietii, manifestata mai ale in afaceri, profesie sau politica. Acest tranzit poate insemna implicarea in activitati importante legate de matematica, stiinta, afaceri sau activitati politice.

Saturn in conjunctie cu planetele transpersonale

In aceasta perioada apar rezultatele trecute de evaluare si corectare. Depinde doar de sensul actiunilor trecute, daca ele vor conduce la progres sau vor impiedica evolutia dv. daca tratati aceste chestiuni cu realism si responsabilitate, veti fi liber(a) sa incepeti noi proiecte importante in viata.

Daca acest tranzit apare in jurul varstei de 27-29 de ani, poate indica necesitatea de asumare a unor atributii si responsabilitati majore. Daca apare la varsta de 56 -59 de ani, marcheaza punctul culminant al carierei. In general aceasta conjunctie apare la un interval de aprox. 29 de ani.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 sep