S-a masturbat în timpul travaliului şi te sfătuieşte: "Atinge-te, mămico!"

De în Familie 2 mar 2016

Povestea acestei tinere este reală. Angela Gallo este mamă a doi copii şi recunoaşte că s-a masturbat în timpul travaliului. În plus, ea spune că mai multe femei ar trebui să facă acest lucru, deoarece masturbarea este cea mai bună modalitate de a ameliora "durerile facerii". 

Fotografa Angela Gallo era copleşită de durerile facerii. Contracţiile se răspândeau prin tot corpul ei, iar femeia se simţea "fragilă, neajutorată şi copleşită". Dar în acel moment, viitoarea mamă a decis să se masturbeze.

În vreme ce mulţi oameni ar fi şocaţi de decizia ei, Angela Gallo insistă pe ideea că "stimularea clitoridiană" a funcţionat ca un calmant natural al durerii şi a făcut tranziţia mai uşoară, ajutând-o să aducă un copil pe lume.

Fiind atât de convinsă că toate femeile ar trebui să se masturbeze în timpul naşterii, femeia în vârstă de 30 de ani a scris o postare pe blogul ei, extrem de sinceră şi de revelatoare, despre acest subiect.

Deşi nu este un lucru deloc neobişnuit ca femeile să aibă orgasm în timpul naşterii, un subiect tabu - despre care se vorbeşte foarte rar - este faptul că unele femei au orgasm în timpul travaliului, ca o formă non-sexuală de calmare a durerilor facerii.

Doamna Angela Gallo a declarat pentru Daily Mail Australia că acesta este unul dintre motivele pentru care a decis să îşi spună povestea.

"Unul dintre lucrurile care mă pasionează în mod deosebit sunt alegerile pe care le implică naşterea unui copil", spune femeia.

Fotograf specializat pe naşteri, tânăra din peninsula Victoria Mornington spune că femeile din zilele noastre au fost limitate în ceea ce priveşte naşterea de câteva opţiuni care le ameliorează durerea: injecţia epidurală, anestezia cu gaz sau niciun fel de calmant în timpul naşterii. Acestea sunt opţiunile principale.

Angela Gallo a descris naşterea primului ei copil ca fiind "extrem de bazată pe medicamente" şi a ales o anestezie epidurală care a făcut-o să simtă că pierde controlul asupra corpului ei.

În ceea ce priveşte al doilea copil, în timpul travaliului, prin intermediul masturbării, femeia a fost capabilă să dea naştere unui bebeluş sănătos fără să aibă nevoie de intervenţii medicamentoase. Travaliul a durat şase ore, comparativ cu primul ei travaliu, care a avut o durată de 45 de ore!

În postarea de pe blogul său, femeia a explicat că masturbarea în timpul travaliului "nu este deloc o nevoie sexuală".

masturbare nastere

"Este vorba de corpul meu care îmi spune "Hei, calmantul tău natural pentru dureri este la locul lui." Totul este despre explorarea opţiunilor tale şi despre explorarea alegerilor tale pe care le faci atunci când naşti un copil, când vrei să deţii controlul asupra experienţei tale la un nivel fizic şi emoţional", a mărturisit Angela Gallo, mamă a doi copii.

Factorul care îl "bagă" pe copil în corp este factorul care ajută la "propulsarea" copilului în afara corpului mamei.

Este vorba de oxitocină. Cu un pic de endorfine şi un strop de adrenalină, ne explică Angela Gallo. Bineînţeles, toate acestea în cantităţile corecte.

"Stimularea sfârcurilor, vaginului, clitorisului, săruturile, intimitatea, afecţiunea - toate acestea vor inspira fluxul nostru de aliaţi hormonali de care avem nevoie în timpul sarcinii. Te confrunţi cu un travaliu lent? Ai nevoie de un aliat natural? Atinge-te singură, mămico! Atingerea este cea care scoate la iveală lucrurile bune.", mai spune Angela Gallo.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 sep