Puterea energetică a culorilor - Tu pe care o preferi?

Noi suntem fiinte energetice, precum și una dintre sursele cele mai importante surse de energie care se află în spectrul de culori derivate din lumină. 

Puterea culorilor

De fapt, aceast lucru este atât de important, că viața pe pământ este foarte dependentă de spectrul electromagnetic și lungimile de undă de culori, cu fiecare lungime de undă care transportă o frecvență diferită, cu propria sa energie.

Sistemul nostru biochimic este puternic influențat de aceste energii. Fiecare culoare invocă diferite emoții, posedând astfel capacitatea de a afecta profund stările noastre. Mai mult decât atât, culorile nu numai că schimbă lumina în care te vezi pe tine, ele au puterea de a schimba modul în care alții te văd.

Galben: Cel mai adesea asociat cu soarele, galbenul reprezintă bucurie, fericire, și optimism. De asemenea, această culoare ne ajută să ne conectam la înțelepciunea noastră interioară și consolidarea capacității noastre de a percepe și înțelege sensul lucrurilor și noile informații.

Portocaliu: Este o culoare anti-depresivă. Ne poate sprijini ]n trecere prin provocări dificile ale vieţii, induce un sentiment de speranță și un apetit pentru viață, ca de altfel, ne ajută să depășim sentimentele de deznădejde. Această culoare ne determină să fim mai motivaţi şi să trecem peste tragedii.

Roşu: Este foarte puternic și ne ajută să ne simţim cu picioarele pepământ, când trecem prin momente dificile în viață. Poate furniza energie pentru a trece printr-o zi lungă, din punct de vedere - fizic, spiritual, și emoțional.

Violet: Energia de la culoarea violet inspiră creativitatea și simţul artistic, puritatea gândurilor și sentimentele bune, Această culoare ne îndrumă spre sentimente de bunăstarea spirituală și spre o legătură mai profundă cu sinele nostru.

Indigo: Oferă caracteristici cum ar fi organizarea, auto-disciplina, responsabilitate şi profesionalismul. Înconjoară-te de această culoare, poart-o sau vizualizeaz-o. Când vrei să te concentrezi mai bine, să ai o claritate a direcție, și disciplina mai multă, ţine cât mai aproape culoarea indigo.

Albastru: Energia calmantă de albastru poate relaxa o minte agitatp și poate fi de ajutor în capacitatea de a "merge cu fluxul" în viață, motiv pentru care mulți oameni tind să se simtă mai în largul lor în apă și tind pentru călătorie, plaje şi vacanţe în care să se relaxeze. Acesta amplifică sentimentele de pace interioară, și îţi dă o încredere că viața se desfășoare așa cum ar trebui.

Verde: Fiind culoarea din mijlocul spectrului de culori, verdele simbolizează pacea și armonia și emite echilibru, vindecare, și energie calmantă. Ea reprezintă, de asemenea, încrederea în dorințele sufletului și este culoarea care îţi indică faptul că ai drum liber să faci ce simţi.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...Puterea energetică a culorilor - Tu pe care o preferi? ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 noi