charlotte

Prinţul William şi Kate au dat publicităţii o fotografie...

Citeste mai mult»
Robert de Niro

Un videoclip viral cu Robert de Niro în care actorul...

Citeste mai mult»
Carli Lloyd

Carli Lloyd, fost star al naţionalei SUA, a anunţat că...

Citeste mai mult»
sport

Câte ore pe zi ar trebui să stai în picioare, să faci...

Citeste mai mult»
Paul Auster

Romancierul american Paul Auster, autorul ''Trilogiei New...

Citeste mai mult»
yumi

Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Actorul Gérard Depardieu a fost eliberat după opt ore de...

Citeste mai mult»
Raluca Turcan

Raluca Turcan, despre cineaşti la gala Premiilor Gopo:...

Citeste mai mult»
Salma Hayek

Salma Hayek s-a alăturat Madonnei pe scena din Mexic,...

Citeste mai mult»
shakira

Blackstone oferă aproape 1,6 miliarde de dolari pentru...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Gérard Depardieu a fost reţinut de poliţie pentru...

Citeste mai mult»
Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»

Perfect sex

De în Tu si El. 14 feb 2009
O notiune la care tinde probabil oricine. Dar ce inseamna asta de fapt? In acceptiunea cui poate fi sexul perfect? Probabil ca a fiecarei persoane in parte, Si da, se poate intampla ca unul din parteneri sa se simta foarte bine iar celalalt...Nu e o regula ca cel dezamagit sa fie femeia dar, din nefericire, li se intampla totusi destul de des.

Vorbeam de curand cu o mamica care imi spune ca ea nu e de acord cu sexul inceput din liceu. Ca daca incepi viata sexuala de prea devreme, nu te mai gandesti la carte. Chiar, cand o fi cel mai bine sa iti incepi viata sexuala?!? Daca luam in considerare faptul ca sexul il avem in principal pentru functia lui reproductiva, asta ar insemna ca in momentul in care organismul este suficient dezvoltat, individul e apt pentru a-si incepe viata sexuala. Dar asta presupune in acelasi timp si suficienta maturizare si responsabilitate. Iar asta o intalnesti mai rar la adolescenti.

Comparam mai de mult sexul cu stomacul. Atat unul cat si celalalt au nevoie sa fie satisfacuti. Nu mananci, ti-e mereu foame. Nu faci dragoste, tot cam asa ceva. Chiar si daca nu ai facut-o niciodata, organismul tot isi cere “drepturile”. Simti atractie fata de parteneri de sex opus (sau de acelasi sex), esti curioasa, uneori nu intelegi ce simti si ce se intampla cu tine si una din modalitatile de a afla ar fi sa...faci dragoste cu cineva.

In ultimii ani fetele au inceput sa aiba menstruatie de pe la 10-12 ani iar unele chiar sa ramana insarcinate de pe la varstele astea. Desigur, nu pare ceva firesc. Sa vezi un “copil” cu copil. Amanarea inceperii vietii sexuale este in parte explicata de implicatiile ei. Desi in ziua de azi exista suficiente metode contraceptive, inevitabilul se poate totusi produce. Si atunci ce faci?!? Sa ai un copil fiind inca in scoala sau liceu e destul de greu. Asa ca mai bine amani. Amani pana ce ti-ai facut cumva un drum in viata, stii ce vrei, ai niste perspective si, mai ales, posibilitatea de a creste un copil, in caz ca...

Oare amanarea asta, toate oprelistile morale si sociale raman fara repercursiuni asupra vietii sexuale a individului? Am auzit inca si acum, in anul 2009, parinti spunand copiilor ca sexul e ceva urat, scarbos, rusinos etc. Dumnezeule mare! Daca ii sperie asa pe copii de la bun inceput, ce viata sexuala mai pot avea ei?! Cum or sa se mai raporteze la sex, la relatia cu un partener si o viitoare familie?!?

Cert e ca, indiferent cate piedici stau in cale, fiecare persoana in parte gaseste pana la urma o modalitate de a-si satisface si aceasta arie a vietii sale: sexul. Educatia sexuala la indemana tinerilor ii invata cum sa isi asume responsabilitati, cum sa se protejeze, ce sa faca sau sa nu faca, insa nu ii poate invata ce sa simta, cum sa inteleaga ceea ce simt si ce sa faca pentru a se simti cat mai bine. Cred ca asta tine mai mult de preferintele fiecareia.

O femeie poate fi fericita cu un barbat care o iubeste foarte mult, ii daruieste absolut tot, si cu toate astea nu accepta acest gen de fericire. Ea are nevoie sa fie dominata de “mascul”, sa faca ce ii dicteaza acesta, sa i se supuna in totalitate. Si atunci cauta un astfel de barbat, lasand pe celalalt de-o parte.

Alta nu se multumeste niciodata cu cel pe care il are. Cauta iar si iar pe altcineva, un alt barbat, un alt gen, un alt tip de experienta. Se poate sa nu stie ce vrea. Sau sa nu gaseasca pe nimeni potrivit ei. Si atunci, continua sa caute la infinit, chiar daca simte ca isi iroseste viata.

O alta femeie accepta pe primul barbat aparut in viata ei. Se casatoresc si desi nu se simte fericita si implinita sexual alaturi de el, simte ca nu il poate parasi. Aude, citeste, vede femei fericite in pat, stie ca si ea ar putea fi, insa nu are suficient curaj. Si atunci continua sa duca o viata anosta sexual, sa isi zica “asta e!” si sa isi caute alt fel de bucurii care sa o implineasca.

Inainte vreme femeile erau casatorite de familie. Uneori ajungeau sa isi cunoasca barbatul abia in ziua nuntii. “Lasa ca stim noi mai bine ce e bun pentru tine!” le spuneau parintii. Oare chiar asa sa fi fost?!? Bietele femei!

Dar in ziua de astazi lucrurile nu mai stau asa. Cred ca nici macar in zonele rurale, in care toti se cunosc intre ei. Oare de ce femeile nu au nici acum suficient curaj sa caute pana gasesc ce au cu adevarat nevoie si le face fericite? Cele mai multe inca se multumesc cu ce vad in alta parte, la altii. Din pacate, nu te poti hrani din fericirea altcuiva.

Ce ar insemna de fapt perfect sex? Sa te simti bine cu partenerul tau cand faci dragoste. Chiar si de fiecare data. Si da, este posibil! Sunt si femei care au orgasm de fiecare data cand fac dragoste, incepand chiar de la prima experienta. Tu de ce nu ai putea? Ce te opreste? Ce te mai opreste acum??
 
Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

jojooz (26.02.2009, 18:55)
http://sexlife.izymedia.net

[PENTRU CEI CARE NU POT SA ISI MAI TINA GURA]

Spune si povestea ta ..!!
Răspunde-i
danmiha (15.02.2009, 14:21)
salut,interesant subiect!!!!!!!!!!!!!eu cred ca de fapt de cele mai multe ori sintem chiar noi care nu stim ce vrem!de ce?din dorinta de a avea cat mai mult si de a fi pe 1 loc tot timpul.Eu m-am casatorit la 21ani si sotul meu a fost primul barbat din viata mea.Dupa vreo 2-3 ani gandeam si eu ca poate o fi mai diferit cu alt barbat,cine stie ce iti fac altii si ce poti simti....cu toate ca aproape de fiecare data aveam orgasm cu sotul meu cand faceam dragoste!trecand printr-o criza de casnicie,am cunoscut un alt barbat la 27 ani cu care am facut sex de cateva ori,poate si pt ca voiam sa vad ce-mi poate oferi altul,curiozitatea!dar acum zic asa:este o mare diferenta intre a face dragoste si a face sex!sotul ma respecta si se inplica mult sa ma vada satisfacuta sexual,ASTA E IUBIREA!in schimb experienta anterioara m-afacut sa inteleg ca doar corpul simtea placerea cateva minute si gata!si cu al doilea aveam orgasm dar nu si fiori de placere care sa-mi aminteasca de acea partida de sex!!!acum imi iubesc mult mai mult sotul si traiesc cu mai multa intensitate momentele cand facem dragoste!
Răspunde-i
nadiusha (14.02.2009, 23:24)
Eu cred ca uneori nu suntem satisfacute de partenerul nostru deoarece acesta nu depune suficient efort/suflet in ceea ce face. De altfel, cit de mult trebuie sa cautam partenerul perfect pentru un sex perfect? doar no sa umblam din pat in pat pentru al cauta, nu?
Ce sulutie ar mai putea exista ?
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Tu si El.
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 mai