NU faceţi asta în cuplu! Obiceiul care DUBLEAZĂ şansele de divorţ

De în Dragoste & Sex 26 aug 2016

Preferinţele în materie de filme sunt rareori un motiv pentru ca o relaţie să se destrame, însă cercetătorii arată că există un anumit gen de filme care poate duce la o sporire a şanselor de divorţ.

Te-ai gândit vreodată că filmele pentru adulţi ar putea interveni în calea fericirii în cuplu? Ei bine, o nouă cercetare arată că în rândul cuplurilor căsătorite, filmele pentru adulţi pot aduce sfârşitul. Problema apare abia când partenerii aleg să opteze pentru această activitate după ce s-au căsătorit, fără ştirea partenerului.

Un studiu de la University of Oklahoma arată că partenerii care încep să se uite la filme pentru adulţi după ce s-au căsătorit au şanse mai mari să divorţeze decât cei care nu adoptă această strategie.

În cadrul cercetării, femeile şi bărbaţii au fost chestionaţi de trei ori, la distanţă de doi ani între interviuri, cu privire la utilizarea filmelor pentru adulţi şi starea relaţiei.

Potrivit rezultatelor, urmărirea filmelor pentru adulţi a dublat şansele de divorţ ale cuplurilor studiate. Efectul a fost mai pronunţat mai ales în cazul femeilor, în cazul cărora riscul de divorţ s-a triplat, ajungând de la 6 la 18% în momentul în care au început să se uite la filme pentru adulţi. Interesant este că eliminarea acestui obicei a scăzut riscul de divorţ, ajungând la procentul iniţial de 6%.

Vârsta este un factor esenţial, arată cercetătorii. Cu cât partenerii sunt mai tineri, cu atât şansele ca relaţia să fie influenţată negativ de filmele pentru adulţi creşte. Cu toate acestea, în cuplurile formate din parteneri religioşi, pornografia nu pare să aibă un astfel de impact.

O concluzie surprinzătoare este cea potrivit căreia partenerii care au raportat că sunt foarte fericiţi în cadrul relaţiei şi au început ulterior să urmărească filme pentru adulţi au înregistrat un risc de patru ori mai mare de a divorţa în următorii doi ani.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...să urmărească filme pentru adulţi au înregistrat un risc de patru ori mai mare de a divorţa în următorii doi ani. Sursa:www.feminis.ro ...
...însă cercetătorii arată că există un anumit gen de filme care poate duce la o sporire a şanselor de divorţ. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 iul