Miss Bolivia Univers a rămas fără coroană

De în Moda 19 apr 2019

Fotomodelul Joyce Prado, a rămas fără titlurile de Miss Santa Cruz și Miss Bolivia Univers cu câteva zile înainte să anunțe că este însărcinată.

Joyce Prado și-a reprezentat țara la concursul Miss Univers 2018 din Bangkok, Thailanda în luna decembrie a anului trecut, deoarece cu șase luni înainte fusese desemnată Miss Bolivia. În ciuda realizărilor sale, Agenția Promociones Gloria, care organizează ambele concursuri, a anunțat pe pagina oficială de Facebook că modelului în vârstă de 22 ani i s-au retras ambele titluri din cauza că și-a încălcat contractul.

De asemenea, Joyce a anunțat pe pagina personală de Instagram că împreună cu iubitul său, Rodrigo Giménez, așteaptă primul lor copil și și-a însoțit postarea de următorul mesaj: „Vreau să împărtășesc cu voi faptul că sunt cea mai fericită femeie din lume, deoarece viața mea este plină de iubire și alături de bărbatul visurilor mele încep să trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea.

În comunicatul dat publicității de agenție s-a menționat că relațiile dintre fosta câștigătoare a titlului de Miss și reprezentanții agenției rămân amicale și nu s-a menționat explicit faptul că retragerea titlurilor se datorează sarcinii modelului, dar în urma anunțului că a aceasta a încălcat termenii contractuali a apărut pe pagina oficială de Instagram poza cu articolul de ziar care susținea acest lucru. În articolul pubicat de cotidianul El Día Digital, Tatiana Limpas, managerul general al agenției Promociones Gloria a declarat că Joyce Prado are un contract pe cinci ani cu firma și rămâne la dispoziția acesteia ca model.

Conform siteului Miss Univers, concurentele nu au voie să fie însărcinate sau măritate pentru a putea participa la concurs și trebuie să rămână așa pe tot parcursul „domniei”. La aceeași ediția la care Joyce a câștigat titlul, Angela Ponce, o altă concurentă, a făcut istorie ca fiind prima concurentă transexuală care participa la acest concurs. Deși a fost felicitată pentru curajul ei de a reprezenta toată comunitatea LGBT, Angela a stârnit controverse aprinse nu numai în lumea modei.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Moda
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 noi