Interpretarea viselor: Marți

Când visezi despre ziua de marți, subconștientul tău îți transmite de fapt că trebuie să te decizi asupra obiectivelor tale și a planului de acțiune. Aici poate fi vorba fie despre viața personală fie despre cea profesională, pe termen scurt sau lung. Încearcă să te gândești dacă ai anumite dorințe, dar n-ai întreprins nimic pentru realizarea lor și să faci măcar lucrurile relevante.

Ca să te lămurești cu privire la un vis în care știai că este marți, analizează-ți etica profesională și încearcă să acționezi conform fișei postului și dacă deja lucrezi din greu, atunci mai rezistă un pic, deoarece rezultatele nu se vor mai lăsa mult timp așteptate. De asemenea, ar putea fi vorba despre faptul că trebuie să fii mai atentă la cei din jur, pentru a nu lăsa pe nimeni să intervină în planurile tale. În acest sens, ar fi bine să iei o pauză de la ceea ce faci, deoarece contravine cu planurile tale pe termen lung și te face să fii nefericită sau chiar leneșă.

Zilele de marți sunt în general despre a privi spre viitor, cum ar fi spre finalul săptămânii, deci abia aștepți să începi ceva anume sau ți-e teamă că în curând ceva se va termina. Gândește-te ce ai realizat până acum și cum poți face lucrurile plăcute să fie și mai frumoase decât sunt deja și cum să treci peste toate greutățile vieții. De obicei, marțea oamenii revin la rutina lor de după weekend și sunt ocupați cu proiecte noi și sarcini pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, de aceea este posibil să simți că cei dragi petrec prea puțin timp alături de tine, ceea ce vă influențează negativ relațiile.

Pe de altă parte, dacă în visul tău era marți sau te gândeai numai la ziua de marți, s-ar putea ca în realitate, la un moment dat, să fi făcut un progres semnificativ, care să-ți fi schimbat viața în bine și să vrei să revii la starea de atunci, pentru a nu te mai simți neglijată.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 iul