Interpretarea viselor: Luni

Când visezi despre o zi de luni, în general înseamnă că urmează să începi ceva important pentru munca sau viața ta personală și ești pregătită să faci față oricăror probleme.

Lunea aduce oamenilor bătăi de cap, emoții și sentimente precum frică, determinare, nervozitate, excitare sau anxietate, deci s-ar putea ca în viața ta reală să fii un pic de haos.

Pentru unii oameni, zilele de luni sunt cele mai grele, deoarece reprezintă începutul unei noi săptămâni de muncă și mai e mult până să se poată relaxa, așa că atunci când te trezești după un astfel de vis rămâi cu un sentiment negativ. Zilele de luni sunt adesea pline de evenimente neprevăzute și după două zile în care ai lipsit de la birou nu mai știi de unde să apuci munca, pentru că ai stat acasă cu familia și îți dorești acum să clarifici care îți este poziția în societate.

Dacă visezi despre prima zi a săptămânii, s-ar putea să te trezești cu sentimentul că brusc ți s-a întrerupt plăcerea (de a dormi) și va trebui să te duci din nou la muncă. Cu siguranță nu-ți va face plăcere să lași în urmă căldura din pat ca să revii în rândul lumii, dar sentimentul se va accentua dacă ești chemată la birou în timpul concediului sau fix în ziua ta liberă. Probabil că trebuie să faci acum lucruri pe care alții nu le fac, dar care nici ție nu-ți fac plăcere, însă chiar dacă nu te simți pregătită va trebui să acționezi.

Pe de altă parte, dacă ai visat că este luni, înseamnă că acum ești de fapt pregătită să faci ceva productiv și simți că ești singura persoană care lucrează din greu, iar cei din jurul tău sunt leneși atât acasă cât și la muncă.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 oct