Ce înseamnă dacă visezi că ești în spital

Află acum dacă să visezi că ești în spital este un lucru rău.

Dacă în visele tale ajungi să fii în spital, te sperii un pic, dar de fapt nu sunt neapărat motive de îngrijorare, deoarece astfel de vise nu prevestesc întotdeauna ceva, ci pot avea foarte multe de-a face cu faptul că cineva apropiat ție are nevoie de un tratament fizic sau ajutor psihic. Ajutorul de care are nevoie cineva din anturajul tău poate fi de natură fizică, psihică, emoțională sau chiar spirituală și poate fi un avertisment pentru tine că cineva are nevoie de tine.

Dacă tu însăți ești pacient, înseamnă într-adevăr că trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta și să nu te mai bazezi pe alții că te vor vindeca, deoarece câteodată contează mai mult lucrurile pe care le faci tu pentru tine decât cele mai bune medicamente. Dacă în visele tale vizitezi la spital pe cineva foarte apropiat ție sau un străin cu care simți repede o conexiune strânsă, aici este vorba despre o manifestare a faptului că de fapt încerci să-ți ignori propriile probleme de sănătate și că anumite părți din tine trebuie vindecate.

Dacă visezi că ești medic sau asistentă, acesta este modul minții tale de a-ți spune că ai puterea să te ajuți pe tine însăți și pe cei din jur. Dacă nimic de ceea ce faci în vis n-are legătură cu ajutatul altor persoane ci cu faptul că tu ești cea care le face și mai mult rău, atunci înseamnă că încerci să faci prea multe pentru cei din jurul tău, dar nu-ți iese prea bine. Pe de altă parte, dacă în viața reală lucrezi într-un spital, să visezi despre locul tău de muncă înseamnă că ești stresată cu privire la cariera ta și ar trebui să-ți iei măcar câteva zile libere, ca să te gândești la cât de multă presiune apasă pe umerii tăi.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 iul