7 semnale din vis pe care NU trebuie să le ignori: scot la iveală lucruri nebănuite

Adesea, visele pot semnala o situație din realitate care necesită atenție. Visele ne ajută să filtrăm informația încercând să găsim adevăruri ascunse în interiorul nostru. Avem în jur de 6 vise pe noapte, dar ni le amintim doar pe cele înfricoșătoare. 

1. Să omori în vis

Un studiu recent realizat de germani arată că cei care visează că au comis o crimă sunt mai agesivi în viața reală. Violența din vis poate ascunde și o afecțiune medicală, reiese dintr-un articol publicat în Jurnalul Neurologic în 2010. Oamenii care au frecvent vise despre moarte sau distrugere sunt mai predispuși la boli precum demență sau Parkinson.

2. Să fii goală în public

Ai visat vreodată că ai apărut goală în public? Visul acesta poate semnala o anxietate sau faptul că ai o imagine proastă despre tine, cât și frica constantă de a nu fi judecată. Studiile arată că 4 din 5 oameni visează că se afișează goi în public măcar o dată în viață.

3. Alergii

Dacă visezi că ai alergie s-ar putea ca subconștientul să-ți transmită că trebuie să reexaminezi o situație. O erupție deseori semnifică furie și frustrare reprimată, adesea combinată cu sentimentul de a fi împinsă să iei o decizie imprudentă.

4. Baloane

Dacă visezi că spargi baloane poate însemna că dorințele și obiectivele tale sunt expuse riscului. Dacă visul este despre baloane care se ridică la cer, acesta ar putea indica o frustrare în viața ta pe care vrei s-o depășești. Pe de altă parte, baloanele negre pot scoate la iveală o depresie. Dacă visezi des baloane, e timpul să schimbi câteva aspecte din viața ta.

5. Arme de foc

Visele despre folosirea armelor de foc indică probleme de furie și agresivitate. Dacă visezi că se blochează pistolul, arată că te ești frustrat deoarece un lucru nu merge așa cum ai plănuit. Dacă cineva încearcă să te împuște, ar putea semnala o lipsă de control în realitate.

6. Păr

În tărâmul viselor, părul are deseori o conotație sexuală. Dacă adulmeci părul cuiva în vis, înseamnă că te simți atras de persoana respectivă și speri la o relație amoroasă. Atunci când visezi că îți cade părul înseamnă că ți-e teamă de îmbătrânire și de pierderea libidoului. Tunderea părului scoate la iveală o schimbare în viața ta ori o lipsă de vitatlitate și forță.

7. Ciori

Ciorile în vis simbolizează moarte sau sentimente negative. Dacă visezi că ești atacată de o cioară, acesta ar putea oglindi un conflict actual din realitate, unul pe care încerci să-l ingnori în loc să-l gestionezi.

8. Ești urmărită

Dacă visezi deseori că te urmărește cineva, cel mai adesea acest lucru semnifică că fugi de o situație din realitate. Te confrunți cu o decizie majoră sau una care îți poate schimba viața? Încearcă să îți înfrunți frica și că nu mai fugi de responsabilități. 

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep