Iată cum îți poți elibera holul de la intrare, pentru a face o impresie bună musafirilor

De în Casa & Gradina 21 mai 2019

Holul de la intrare poate fi o „groapă de gunoi” pentru aproape orice, deoarece este primul loc unde poți scăpa de greutăți, dar iată însă cum să eliberezi această „zonă crepusculară”.

1. Haine care nu sunt de sezon

Nu are nici un rost să ți toate canadienele în cuier dacă este vară, așa că agață doar o geacă subțire, pe care s-o ai la îndemână dacă plouă sau ai chef de o plimbare într-o seară răcoroasă și restul bagă-le în debara sau videază-le, ca să aștepte următorul lor sezon, iar dacă nu îți mai vine ceva sau nu îți mai place, donează respectiva piesă vestimentară.

2. Pantofi nepotriviți

De ce ai avea nevoie de cizme în mijlocul verii? Lasă la vedere doar ce porți zilnic și depozitează în cutii sau dă altcuiva încălțămintea de care nu mai ai nevoie.

3. Corespondență

Ia orice fel de corespondență și treci prin ea, ca să fii sigură că nu ți-a scăpat nimic important, dar nu mai lăsa tot felul de plicuri și pliante pe hol. Reciclează ceea ce se poate și îndosariază actele importante.

4. Genți

De obicei, există câteva spații speciale pentru haine și pantofi, dar puține cuiere sunt concepute cu suprafețe pentru genți, care vin oricum în diverse forme și dimensiuni. Ia în considerare opțiunea de a duce fiecare geantă în camera posesorului și fii sinceră cu tine însăți, deoarece nu ai nevoie de mai mult de o geană o dată. În plus, orice geantă care nu a mai fost de mult purtată, poate fi dată altcuiva.

5. Accesorii

Pălăriile, șepcile, mănușile și eșarfele ajung, de obicei, atârnate în diverse locuri, dar tot ce nu porți în viitorul apropiat ar putea sta într-un sertar, iar dacă există ceva ce nu ai purtat sezonul trecut, atunci e momentul să te gândești dacă de fapt îți mai place sau nu.

6. Chei

Desigur că nu poți arunca cheile, dar poți scăpa de breloace, dacă acestea au întrecut deja numărul cheilor. Oricum ar fi, păstrează doar cheile pe care mai ai unde să le folosești și pune-le pe un singur breloc la care ții, apoi nu le arunca la întâmplare ci pune-le într-o caseă special făcută pe perete sau undeva unde să-ți fie ușor să ajungi la ele.

7. Lucruri mărunte

Dacă holul tău este suficient de mare încât să poți pune un cuier și câteva dulapuri, încearcă totuși să nu aglomerezi prea mult zona și să menții sertarele și dulapurile curate. Gândește-te că dacă de fiecare dată când vii acasă ești întâmpinată de un haos plin cu pixuri, ornamente și alte lucruri mărunte, atmosfera pe care o creezi pentru posibilii oaspeți nu este una tocmai primitoare.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 oct