Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Horoscop de Dragobete: Scenariul perfect pentru zodia ta

De în Monden 23 feb 2012
Da frau liber pasiunii cu ocazia Sarbatorii Iubirii. Lasa-te purtata de sentimente si iubeste fara limite! Iti dezvaluim scenariul perfect pentru o zi magica de Dragobete.

Dragobetele, sarbatoarea iubirii la romani

Berbec

Zodia din Berbec dezvaluie o fire activa, impulsiva, care evita sa zaboveasca si prefera sa treaca direct la actiune. Asa ca o zi perfecta de Dragobete pentru nativa nascuta sub acest semn zodiacal numai linistita nu trebuie sa fie. 

Iti plac mancarurile picante, asa ca o cina la un restaurant cu specific thailandez sau mexican va fi perfecta. Vei putea gusta din toate delicatesele care poate nu le-ai mai incercat pana acum, ceea ce va aduce o mare satisfactie laturii tale de vesnica exploratoare.

Nativa din Berbec este si o fire activa, asa ca ti-ar surade si o iesire intr-un club, unde sa poti dansa pana dimineata alaturi de cel care ti-a rapit inima. Iti place sa fii in centrul atentiei, asa ca partenerul tau ar face bine sa fie odihnit si sa faca fata orelor lungi de dans.

Taur

Cei nascuti in zodia Taur sunt adevarati gurmanzi. Asa ca cel mai potrivit scenariu pentru a sarbatori Ziua Iubirii ti se pare o iesire la un restaurant. Taurii apreciaza luxul si calitatea, asa ca este obligatoriu sa fie la un restaurant pretentios. Te vei simti ca o adevarata diva si printul tau va fi aproape sa te rasfete la fiecare pas. Apoi ce ai spune ca partenerul tau sa iti faca o surpriza si sa mergeti la un hotel de 5 stele, cum altfel, si sa va rasfatati cu sampanie si un masaj relaxant? Cu siguranta nu vei putea uita vreodata aceasta zi magica.

De asemenea, nu ti-ar displacea sa mergi la o piesa de teatru sau opera. Ai o sete de cunoastere de nestavilit, asa ca o astfel de propunere va fi de nerefuzat.
 
Gemeni

Persoanele din zodia Gemeni sunt firi curioase, le place diversitatea si pentru ca se plictisesc destul de usor au nevoie in permanenta de un stimulent care sa le intretina atentia vie. O vizita la muzeu va fi momentul oportun de a-si dovedi cunostintele intelectuale si, trebuie sa recunoastem, Gemenii cauta mereu sa isi arate inteligenta. Dar nu te gandi ca asta e tot. Pentru ca nu esti tocmai usor de multumit si vrei mereu tot mai mult, partenerul tau te va invita la o iesire in aer liber, sub clar de luna. Va fi o intalnire usor neobisnuita, asa cum iti place tie.

Rac

Nativa din zodia Rac este romantica, traditionalista si foarte sensibila. Pentru tine ziua de Dragobete este momentul oportun de mai petrece putin timp alaturi de partenerul tau. Tot ce te-ar face multumita ar fi o cina romantica, acasa, pregatita chiar de el si savurata la lumina lumanarilor. Esti foarte atenta la detalii si vei fi incantata sa vezi ca el s-a gandit la tot si te va surprinde cu un buchet de flori, exact preferatele tale, a avut grija sa includa in playlist melodiile tale preferate si a gatit desertul pe care il adori.

 

Leu

Leii iubesc eleganta si au gusturi rafinate. Nativelor din zodia Leului le place sa fie rasfatate si sunt adepte ale romantismului, tocmai pentru ca le ofera scuza perfecta pentru mici atentii si dulcegarii care sa le faca sa se simta dorite si apreciate. Scenariul perfect de Dragobete pentru nativele din zodia Leului este o cina romantica la un restaurant select. Leoaica se va topi la ideea unei mese aranjate cochet, cu flori si o sticla de vin vechi. O cutie de bomboane pretentioase va face toti banii in ochii ei. De Dragobete, femeia nascuta sub semnul Leului isi doreste sa fie rasfatata si admirata.

Fecioara

Ce spui de o sedinta de yoga in doi, lectii de calarie sau un concurs de pictura in care sa va intreceti cu alte cupluri? Fecioarele sunt firi practice, asa ca nu simt nevoia unui eveniment pompos sau a unei cine fastuoase. Putina muzica pentru destindere si o activitate relaxanta in doi sunt doua dintre ingredientele scenariului perfect de Dragobete pentru Fecioare. In ceea ce priveste o cina romantica, aceasta trebuie neaparat sa aiba loc la un restaurant intim, nimic tipator sau prea sofisticat, renumit pentru mancarea usoara si sanatoasa, deoarece Fecioara este adepta unui stil de viata sanatos, fiind adesea interesata de produsele organice si bio.

Balanta

O intalnire sofisticata este ideala pentru Balanta. Poate un eveniment cultural unde sa poata socializa sau de ce nu, o piesa de teatru sau un spectacol de opera, urmat de o cina, fie la restaurant, fie acasa. Esential este ca totul sa fie aranjat cu bun gust, deoarece Balantele au ochiul format in acest sens si apreciaza frumosul sub orice forma.

Scorpion

Pentru nativa din zodia Scorpionului, este important ca intalnirea sa aiba un strop de mister. Evadarea din cotidian este formula cheie pentru ca femeia Scorpion sa se simta excelent, motiv pentru care un bal mascat este scenariul ideal de Dragobete pentru ea. Astfel va avea parte de o doza buna de mister, nestiind sub ce masca se ascunde printul ei fermecat, urmata de o seara plina de romantism, de indata ce isi recupereaza partenerul si ii smulge masca, sarutandu-l pasional.

Sagetator

Ce este sigur este ca o intalnire speciala de Dragobete, pentru o persoana din zodia ta este in natura. Desi este foarte frig afara acum, ideea de picnic, a unei excursii pe munte nu suna rau deloc. Dar ce poti face daca nu poti intinde o patura in padure? Adu natura inauntru. Fa un picnic in fata semineului sau, mai romantic, pe jos in dormitor. Astfel veti ajunge direct in pat, in mai putin de cateva secunde. Ce parere ai? Creeaza-ti atmosfera de natura in casa, transforma totul intr-un colt de natura intim si veti avea parte de o Zi a Iubirii romantica si incredibila. Exact ce ti-ai dorit.

Capricorn

Capricornii sunt persoane de moda veche. Acestea apreciaza istoria, traditia, cultura. Ceea ce ar fi ideal pentru o intalnire de Dragobete este o seara la teatru, la opera, o cina romantica intr-un loc cu traditie sau intr-un restaurant luxos si un vin bun. Acestea sunt genul de evenimente care ar inspira si timidele persoane din aceasta zodie, le-ar face sa se simta in siguranta si le-ar destinde. Nu este neaparat sa arate asta, dar imediat ce incepe sa se simta bine in compania persoanei cu care este, Capricornul devine dragastos si sociabil, vorbaret.

Varsator

O intalnire cu o persoana din aceasta zodie poate fi cel mai usor lucru sau cel mai greu. Varsatorii sunt persoane sociabile, le place sa fie printre oameni, se simt confortabil in locuri publice. Iesiti undeva neconventional, inedit, mergeti in oras intr-un loc interesant, ceva ce nu este comun fiecarei zi, pentru ca Dragobetele nu sunt zilnice. Asa ca ideea in sine este speciala pentru Varsatori. O intalnirea cu inca un cuplu, o intalnire in patru ar fi o idee, de exemplu. Orice idee creativa si distractiva este perfecta pentru o intalnire de Ziua Iubirii, ceea ce i-ar face pe Varsatori sa fie mai siguri pe iubirea partenerului, datorita interesului pe care il arata planificand intalnirea.

Pesti

Persoanele din aceasta zodie sunt romantice, le place ineditul si unicul, specialul, asa ca orice apel la necunoscut, surpriza, este o idee buna pentru persoanele acestei zodii. Sunt o fire artistica, asa ca o piesa de teatru, o cina romantica in doi la lumina lumanarii ar fi ceva deosebit. Flori, ciocolata, bijuterii sunt cadouri care surprind placut si impresioneaza persoanele din aceasta zodie. De asemenea, muzica este un element important pentru o zi ideala de Dragobete, poate jazz, blues sau muzica live la pian sau vioara ar fi alegeri bune.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr