armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

HOROSCOP: Ce să faci pentru a-ţi găsi marea DRAGOSTE în 2016

Vrei să afli dacă în 2016 vei avea parte de noroc în dragoste? Ei bine, zodia îţi spune cum să-ţi faci singură norocul, astfel încât să îţi găseşti partenerul potrivit!

dragoste2016

Berbec

Prietenii sunt cei care te vor ajuta să îţi găseşti marea dragoste în 2016. Aşadar, bazează-te pe ei şi nu încăpăţâna să faci lucrurile în felul tău.

Începând cu data de 17 februarie, astrele te vor ajuta pe plan sentimental însă trebuie să depui şi tu eforturi pentru ca lucrurile să decurgă ca la carte. Aşadar, las-o mai moale cu orele petrecute peste program la serviciu pentru că nu vei reuşi să îţi întemeiezi o familie stând la birou.

Luna decembrie este prielnică pentru planuri de nuntă aşa că, dacă faci tot ce ţine de tine pentru ca relaţia să funcţioneze, e posibil ca la final de4 an să stabileşti deja data nunţii.

Taur

Pe plan sentimental lucrurile merg mai bine ca niciodată pentru tine. Şarmul tău te face să fii irezistibilă şi vei face cucerire după cucerire.

Sinceritatea este cea care te ajută să îţi găseşti jumătatea, care va fi fermecată de modul brutal în care spui lucrurilor pe nume. Acceptă defectele partenerului tău aşa cum îi accepţi calităţile şi vei câştiga o dragoste ce va dura o veşnicie.

Gemeni

E momentul oportun să îţi schimbi complet garderoba. Sună superficial, însă oamenii chiar sunt atraşi, cel puţin în primă fază, de aspectul celelilalte persoane.

Călătoreşte, petrece timp alături de prieteni şi îţi vei găsi, până la finalul anului, jumătatea. Mai mult decât atât, chiar dacă nu ai încă un partener e posibil să se audă în curând clopotele de nuntă.

Dacă eşti deja implicat într-o relaţie, trebuie să fii precaută în special în luna mai. Nu pune în pericol o relaţie reuşită pentru un flirt nevinovat, dar dureros pentru partener.

Rac

La finalul lunii martie, romantismul va înlocui orice altă preocupare. Cariera va fi lăsată pe locul doi iar unica ta grijă va fi să îţi găseşti jumătatea. E bine să ţi asculţi intuiţia, dar ai tendinţa să duci totul la extrem şi să refuzi anumite invitaţii în oraş pe motiv că nu îţi inspiră înredere persoana cu pricina. Asumă-ţi riscuri şi vei fi surprinsă!

Dacă ai deja o relaţie, ai grijă să nu laşi să se înţeleagă greşit anumite lucruri. Fii categorică, spune lucrurilor pe nume iar partenerul te va aprecia pentru asta!

Leu

O mulţime de evenimente legate de dragoste şi mariaj se vor petrece în viaţa ta, în 2016. Către sfârşitul lui martie, vei fi forţată să stabileşti o nouă relaţie de prietenie. Dacă eşti singură, aceasta poate avea accente romantice. Profită de această şansă pentru a face pereche cu un bărbat impresionant şi puteric, cu funcţie înaltă, care vine dintr-un domeniu neobişnuit.

Anul acesta, trebuie să o laşi mai uşor şi să nu îţi mai dai întâlniri cu atât de mulţi bărbaţi. Pentru a-ţi găsi bărbatul potrivit - adică marea dragoste - ar trebui să acorzi timpul necesar pentru a cunoaşte mai bine fiecare persoană în parte. Spre sfârşitul lui octombrie va fi o perioadă optimă pentru a-ţi activa un profil pe site-urile de dating dacă îţi cauţi marea dragoste. Iar dacă eşti deja într-o relaţie, o poţi îmbunătăţi dacă îl vei lăsa pe iubiul tău să te ajute să îţi îndeplineşti visurile.

Fecioară

O invitaţie de la începutul primăverii va evolua rapid, astfel că vei călători într-un loc în care nu ai mai fost niciodată până acum. O nouă poveste de dragoste va merge în direcţia cea bună. În martie vei fi pe un nou drum romantic interesant. Dacă ai dejaun iubit, aceasta va fi o perioadă propice pentru reaprinde flacăra dintre voi.

În august, carisma ta va fi la un nivel extrem de ridicat, iar tu vei atrage privirile tuturor bărbaţilor, oriunde ai merge. O relaţie amoroasă îşi va schimba cursul spre sfârşitul lui noiembie, atunci când te căsătoreşti sau te muţi împreună cu iubitul tău. Iar astfel faci încă un pas către o intimitate mai mare în relaţie.

Balanţă

O abordare subtilă va funcţiona cel mai bine la începutul anului. Stai calmă şi zâmbeşte cât mai dulce dacă vrei să găseşti marea dragoste şi să îţi atingi obiectivele romantice. Vei fi extrem de carismatică, iar asta se vede între lunile februarie şi martie. Dacă eşti singură, nu vei avea nicio problemă în atrage potenţialii admiratori. O călătorie din aprilie te ajută să fii pe drumul cel bun în găsirea unei frumoase poveşti de dragoste.

Dacă ai deja un partener, iar relaţia voastră şi-a pierdut strălucirea, stabileşte un city break romantic sau alegeţi o destinaţie frumoasă, departe de ochii lumii. În luna decembrie poate să apară o invitaţie la o  nuntă, iar sfârşitul anului înseamnă că tu şi partenerul tău vă veţi muta împreună sau vă veţi lua un angajament pe termen lung.

Scorpion

În 2016 se multiplică posibilităţile romantice. Această perioadă îţţi va aduce o mulţime de mesaje amuzante, emailuri romantice şi invitaţii de la tot felul de pretendenţi. Dacă eşti singură, în 2016 va fi o adevărată provocare să jonglezi între muncă şi distracţie.

Cunoscând pe cineva care este deja pregătit pentru o nouă relaţie, acest lucr va crea un echilibru mai bun pe măsură ce începi să faci o prioritate din viaţa ta amoroasă. În decembrie, va fi o perioadă plină de petreceri şi distractivă, dar un parteneriat amoros va fi  de-a dreptul magic. O iubire nouă şi puternică va intra în viaţa ta în această lună, dacă eşti singură.

Vrei să afli dacă în 2016 vei avea parte de noroc în dragoste? Ei bine, zodia îţi spune cum să-ţi faci singură norocul, astfel încât să îţi găseşti partenerul potrivit!

Săgetător

Dacă vrei să te asiguri că 2016 va fi un an plin de satisfacţii pe plan sentimental, ai grijă să petreci timp în compania unor oameni care împărtăşesc valori similare şi au aceeaşi perspectivă asupra vieţii.

Chiar dacă nu te afli în lumina reflectoarelor la locul de muncă, să ştii că şi în culise, acolo unde îţi vezi liniştită de sarcinile tale, te aşteaptă o surpriză plăcută. Cineva îţi va atrage atenţia în mod neaşteptat, aşa că fii cu ochii în patru!

Dacă eşti deja într-o relaţie, e bine să ştii că în luna martie ai şansa de a transforma această legătură într-una de durată! Limitează activităţile care îţi consumă timp preţios şi dedică aceste momente partenerului de cuplu. Vei avea numai de câştigat! Dacă nu reuşeşti să scoţi ceva bun din această relaţie, nu-ţi face griji! Ai din nou şansa de a cunoaşte un partener potrivit chiar online, în luna mai. Chiar dacă nu va fi o legătură pe termen lung, nu trebuie să îţi pierzi răbdarea.

Planifică o călătorie după jumătatea lunii iulie şi ai şanse mari ca săgeata lui Cupidon să te lovească din nou.

Capricorn

Ai grijă să îţi planifici cu atenţie activităţile din timpul liber şi propune-ţi să îţi faci prieteni noi anul acesta. Ai şanse mari să-ţi găseşti marea dragoste în luna aprilie, dacă reuşeşti să laşi garda jos pentru o vreme. Cine ştie, poate fi vorba chiar de un fost partener alături de care nu credeai că ai un viitor!

Călătoriile pot aduce potenţiali parteneri în viaţa ta, dacă pleci la drum în luna august. În caz că până la finalul anului nu ţi-ai găsit încă alesul, în luna noiembrie, activităţile de grup favorizează apariţia lui Cupidon în peisaj. Poţi chiar să încerci să mergi la o întâlnire pe nevăzute spre finalul anului. Vei descoperi că poţi avea atât de multe în comun cu un necunoscut apărut din senin în viaţa ta încât rişti să te îndrăgosteşti iremediabil până la finalul lui 2016.

Vărsător

Deşi viaţa socială şi latura financiară vor ocupa primul loc în lista ta de priorităţi în 2016, în vara acestui an se pot concretiza planuri de nuntă! Dacă eşti deja într-o relaţie, partenerul va fi, în sfârşit, dispus să îşi asume acest angajament.

Dacă eşti singură, ai şanse mari să te faci remarcată în rândul bărbaţilor influenţi. Pentru ca acest lucru să se întâmple, însă, trebuie să faci schimbări în ceea ce priveşte mediul în care îţi petreci timpul liber sau chiar mediul profesional. Începe prin a contacta persoane din cercul de cunoştinţe pe care nu ai apucat să le vezi prea des în ultima vreme.

Peşti

O întâlnire neaşteptată sau o călătorie neplanificată la începutul lui 2016 pot reprezenta preludiul unei noi relaţii.

Dacă ai deja pe cineva în viaţa ta, secretul pentru a transforma această relaţie într-una de durată este să vă detaşaţi de grijile cotidiene chiar de la începutul anului.

Dacă până în vara lui 2016 nu ţi-ai găsit încă un partener potrivit, planetele te încurajează să devii uşor agresivă în căutarea fericirii pe plan sentimental. Aşadar, nu mai sta pe bară, ci implică-te în tot soiul de activităţi care să îţi permită să îţi lărgeşti orizonturile.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr