Numerologie: Previziuni pentru 2016 în funcţie de ANUL naşterii

Expertul în astrologie chineză Jean Haner îţi dezvăluie ce trebuie să faci în 2016 pentru avea parte de un an plin de satisfacţii.

Dacă eşti născut începând cu 4 februarie, găseşte anul în care ai venit pe lume în tabelul de mai jos şi reţine cifra aflată la baza coloanei respective. Aceea este cifra anului 2016 pentru tine.

Exemplu:

Dacă te-ai născut pe 8 iunie 1969, cifra ta este 4.

Dacă te-ai născut pe 4 februarie 1973, cifra ta este 9.

Dacă te-ai născut pe 31 decembrie 1988, cifra ta este 3.

Dacă eşti născut între 1 ianuarie şi 3 februarie, scade 1 din anul naşterii tale şi identifică rezultatul în tabelul de mai jos. La baza coloanei găseşti cifra anului 2016, care îţi dezvăluie previziunile pentru noul an.

Exemplu:

Dacă eşti născută pe 23 ianuarie 1976, scazi 1 din 1976. Astfel, cifra anului 2016 este cea aferenta coloanei anului 1975, adică 7.

Dacă eşti născută pe 3 februarie 1963, scazi 1 şi obţii 1962. Cifra anului 2016 pentru tine este 2.

Dacă eşti născută pe 1 ianuarie 1957, scazi 1 şi obţii 1956. Cifra anului 2016 pentru tine este 8.

După ce ai identificat cifra anului 2016, citeşte în continuare pentru a afla care sunt semnificaţiile acelei cifre.

1 - Pe aripile vântului

Vei simţi că prinzi aripi şi nu degeaba! Este un an în care schimbările vor apărea în viaţa ta cu o viteză ameţitoare. S-ar putea să simţi că nu şii încotro s-o apuci. Apelează la cei dragi, în care ai încredere, fiindcă te vor aduce cu picioarele pe pământ la nevoie. Ba mai mult, în 2016 va apărea în viaţa ta un mentor care îţi va deschide multe uşi, prezentându-ţi tot soiul de oportunităţi la care nici nu ai fi visat.

2 - Pune-ţi centura de siguranţă

Va fi un an pozitiv, în care vei simţi că toate eforturile depuse dau, în sfârşit, roade! Oportunităţile îţi vor bate la uşă, însă ai grijă să te găsească acasă! Este un an în care ar trebui să stai locului dacă vrei să primeşti ce ţi-ai dorit. Evită schimbările, fie ele în ce priveşte cariera sau viaţa personală. Poţi, însă, să planifici mutările pentru anul următor.

3 - Culegi roadele

Ai ajuns într-un punct al vieţii în care te poţi bucura de rezultatele muncii tale. Vei căpăta mai multă putere şi odată cu această schimbare trebuie să renunţi la acele aspecte care nu se mai potrivesc în viaţa ta. Întreabă-te dacă eşti pe drumul cel bun şi urmează calea pe care ţi-o dictează inima.

4 - Timp pentru tine

Recompensează-te pentru toate realizările. Transformă acest an într-unul plin de răsfăţ, cumpără-ţi tot ce îţi pofteşte inima, călătoreşte şi fii atentă în ceea ce priveşte latura amoroasă. În 2016, dragostea îţi va bate cu siguranţă la uşă, mai ales dacă reuşeşti să îţi rezervi timp pentru tine. Odată cu bucuria de a trăi vine şi un partener pe măsură.

5 - Călătorie spirituală

Este o etapă în care simţi nevoia de schimbare pe plan spiritual. Îţi vei reevalua nevoile şi vei încerca astfel să afli ce anume îţi aduce cu adevărat satisfacţie. Încearcă să petreci mai mult timp în linişte, pentru a putea pune la cale un plan nou de dezvoltare personală. Aceasta este cheia unui viitor bogat pe toate planurile pentru tine.

6 - În lumina reflectoarelor

Fie că eşti în căutarea dragostei, fie că vrei să îţi găseşti un nou loc de muncă sau doreşti pur şi simplu să îţi promovezi un proiect, în 2016 îţi va fi uşor să te faci remarcată. Este un an în care poţi duce la bun sfârşit un plan mai vechi sau să pui capăt unor relaţii şi afaceri care nu te lasă să evoluezi. În 2016 trebuie să scapi de bagajele emoţionale, odată pentru totdeauna.

7 - Visare

Ritmul vieţii tale încetineşte şi te vei putea bucura din plin de momente de relaxare, vei avea timp să meditezi şi îţi vei permite să fii mai creativă. Urmează-ţi intuiţia şi foloseşte-o pentru a-ţi imagina un viitor mai luminos.

8 - Îţi vin ajutoare

Prieteni mai noi sau mai vechi te vor sprijini astfel încât vei sesiza un real progres în 2016. Fii receptivă şi vei avea numai de câştigat. Ar fi cazul să analizezi relaţia pe care o ai cu femeile din familie şi din cercul apropiat de cunoştinţe. Este, de asemenea, un an propice pentru a planifica o schimbare de domiciliu. Ai răbdare, însă, până în 2017 pentru a face acest pas.

9 - Pe locuri, fiţi gata... start!

Este un an al schimbărilor şi al dezvoltării, aşa că n-ar fi rău să pui bazele unei afaceri sau să te întorci la şcoală. Atenţie, însă, pentru că pot apărea surprize, aşa că ar fi bine să ai cel puţin un plan de rezervă, dacă nu două sau chiar trei!

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
05 dec