nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Galeria suporterilor Feminis 2009

Prin articolele realizate de noi am incercat sa identificam problemele cu care va confruntati si sa venim in intampinarea curiozitatilor voastre, insa acest lucru nu ar fi fost posibil fara ajutorul specialistilor si colaboratorilor nostri, care ne-au ajutat sa va oferim un produs de calitate. Acest articol este dedicat lor, in semn de multumire pentru ajutorul lor pretios!

Contributia fiecaruia dintre ei a fost la fel de importanta, prin urmare din dorinta de a fi impartiali, i-am listat pe colaboratorii nostri in ordine alfabetica:

Mihaela Bilic - nutritionist

Nutritionista vedetelor a ales Feminis.ro pentru a se adresa femeilor din Romania cu privire la ce e bine si nu sa mananci pentru a avea o silueta armonioasa, cat e bine, cand e bine si cum sa ne mentinem sanatoase sunt doar cateva dintre scopurile blogului ei semnate "Slabeste si mananca delicios". Si noi i-am deschis usa onorate de a avea parte de asemenea oaspeti si am incercat sa facem tot posibilul pentru a se simti "confortabil" la noi pe site. S-a creat o relatie de nedezlegat intre ea si cititoarele Feminis, care asteapta mereu dornice cuvintele "tamaduitoare" ale unui expert in nutritie, dar si medic. Va multumim doamna Mihaela Bilic ca ne-ati ales pe noi si speram sa avem parte de o relatie cel putin la fel de fructuoasa ca pana acum, sau si mai si.

Dana Burghel

Life-coach si directorul executiv al Learning About, dar si semnatara blogului "Pregateste-te pentru succes", Dana Burghel este cea la care apelam in orice problema legata de dezvoltarea personala si cariera. Va multumim ca ne sunteti alaturi, doamna!

Cristina Calarasanu

Psiholog in cadrul CPAP - Centrul de Psihologie de Actiune si Psihoterapie Bucuresti si semnatara blogului "Aventuri in tara Piticilor", Cristina este specialistul la care apelam atunci cand avem nevoie de informatii despre copii, mamici sau sanatate emotionala. Calda si implicata in tot ceea ce face, e o placere sa discuti cu ea!

Jeni Chiriac

Psihoterapeut si psihosexolog, Jeni este specialistul care ne raspunde la toate intrebarile legate de dragoste si sex si cea care ne explica, ne da sfaturi si exemple pentru a avea o viata cat mai implinita. Tot ea este cea care ne ajuta atunci cand este vorba despre proiecte speciale, asa cum a fost "Ghidul pozitiilor sexuale", care ofera solutii practice la cateva din situatiile cu care orice cuplu se poate intalni si asa cum va fi cel pe care il pregatim pentru inceputul Noului An!

Mihaela Costea

Director de Resurse Umane al Companiei Gemisa, Mihaela este specialistul care ne raspunde la toate intrebarile legate de cariera si dezvoltare personala si cea care, cu umor si dezinvoltura, raspunde oricaror provocari aruncate de Feminis! Iti multumim, Mihaela! 

Serban Damian - nutritionist sportiv

Ii multumesc frumos lui Serban, in primul rand pentru maleabilitate de care a dat dovada la fiecare telefon in care ii solicitam urgent informatii despre articolele pe nutritie. Nu de putine ori i-am pus la incercare rabdarea, prin apeluri in cele mai nepotrivite momente, sau prin solicitari din scurt. Nici el nu a ramas indiferent propunerii noastre de a avea un blog pe Feminis.ro si a dat nastere unor idei care te "mentin in forma pentru toata viata". Am invatat din indemnurile lui cat de mult conteaza sportul si in genereal, miscarea, in lupta contra maladiei constante si crescande pe care o promoveaza societatea moderna: sedentarismul ca forma de confort si alegere!

Eugenia Enciu - designer

Dincolo de ochii unui creator de frumos, este si o femeie care stie ce asteptari are, de aceea te cunoaste is pe tine. Iti exemplifica frumosul dincolo de moda si pe blogul personal de pe Feminis.ro - "Fashion & lifestyle cu Eugenia Enciu"

Dana Florea - terapeut in cadrul clinicii TouchPoints Professional

Ne-a motivat sa pornim cu incredere in lupta impotriva celuliltei. Dupa mai multe discutii despre cauzele care duc la aparita celuliltei, despre tipuri de masaj anticelulitic combinate cu reguli pentru o nutritie corecta  am facut o vizita” la fata loculu”  in urma careia am invatat concret cum sa incepem lupta impotriva celulitei pe cont propriu. A rezultat astfel un dosar complet despre masajul celulitic “home-made” care speram ca a venit in intampinarea dornitelor voastre.

Claudiu Ganciu - psiholog

De la un mesaj de doar cateva cuvinte: "Cum pot sa te ajut"?, primit de la Claudiu Ganciu, am ajuns la o colaborare care dureaza de ani de zile. Claudiu este expertul pe probleme de cuplu, singuratate ori atacuri de panica, este specialistul care a spus "Da" fara sa ezite atunci cand i-am propus rubrici noi si idei "out of the box" si este "consultantul" care a intervenit de fiecare data cu sugestii creative privind lansarea de noi proiecte. Daca am putea avea o gala de decernare a premiilor Feminis, lui i-ar reveni "Diploma pentru cel mai proactiv colaborator", castigata prin perseverenta si entuziasm. 

Alin Galatescu - analist de moda

Cu o serie de show-uri avanpremiere pentru publicul roman, Alin Galatescu este si o persoana care vorbeste despre calitate si rafinament, chiar daca aceste concepte au o semnatura celebra sau nu. Nu crede ca celebritatea unui brand il face si de calitate si vorbeste despre acet lucru extrem de deschis.

Mihaela Gologan - medic nutritionist

Multumim din suflet doamnei Mihaela Gologan, medic nutritionist la CMU, pentru promptitudinea si seriozitatea de care a dat dovada in tratarea subiectelor pe nutritie, pentru respectarea deadline-urilor (o calitate pe care nu multi o au) si pentru informatiil;e pretioase venite direct de la o sursa profesionista. Va multumim pentru ca faceti parte din echipa noastra si ca incercati, prin materialele la care sunt sigura ca acordati timp pretios, sa ajutati comunitatea Feminis.ro in incercarea de a fi mai sanatoase si de a-si implementa constiinta si educatia unor procese de slabit sanatoase.

Cori Gramescu - Instructor Pilates

Cori este unul dintre expertii Feminis inca de pe la inceputurile site-ului, ea formand practic parte din echipa Feminis, avand doua bloguri la noi pe site, dintre care unul video, si neezitand in nicio clipa sa ne ofere o informatie de valoare la solicitarile noastre legate de vreun articol. Iti multumim Cori ca ne-ai educat in privinta sportului si ca ne-ai insuflat totodata o constiinta sanatoasa intermediata de miscare fizica. Multumim de asemenea ca, si in cele mai grele momente, ai raspuns cu promptitudine si profesionalism apelurilor noastre, nu de putine ori insistente.

Crenguta Hausmann - Consultant in gastronomie

O persoana deschisa la provocari si la initiative, mai ales cand totul vin dintr-o pasiune adanc implementata in suflet. Ea ne invata pe blogul Feminis.ro "Unde mergem la restaurant", astfel incat sa nu intampinam surprize neplacute, si mai ales ne desfata cu un super meniu de Revelion, foarte curand, printr-un proiect drag la care am colaborat cu dumneai si care mi-a facut o deosebita placere. Prin intermediul dvs. multumim din suflet si sotului, d-lui Jakob Hausmann, pentru retetele care, de cele mai multe ori, ne-au lasat apa in gura. Speram pentru 2010 intr-o relatie de prietenie si mai aprofundata.

Elisabeta Ilie

Psiholog si psihoterapeut, Elisabeta Ilie este cea care ne raspunde la intrebarile legate de  relatia de cuplu si dragoste. Intotdeauna prompta, raspunsurile sale reusesc sa capteze esenta problemelor si sa ofere o viziune noua si extrem de practica asupra acestora. Multumim!

Florin Daniel Juravle - Dr. Plastician

Ca o continuare a blogului Adinei Alberts, Dr. Florin Daniela Juravle aduce in fata cititoarelor o imagine mai ampla a ceea ce inseamna chirurgia estetica prin "Chirurgia estetica: prezent si viitor"

Cristina Marioglou - psiholog

Ne-a ajutat sa intelegem ce este in mintea femeilor cand vine vorba de dragoste si sex: fie ca a avut sarcina de a interpreta sondajele publicate pe Girls on the City , fie ca a venit in ajutorul cititoarelor cu un articol documentat despre viata de cuplu si alte probleme cotidiene, Cristina a imbinat profesionalismul cu un strop de optimist pentru a arata cititoarelor ca orice problema, indiferent de gravitatea ei aparenta, are in cele din urma o rezolvare.

Victor Melian - Voyage Chef

Victor este o persoana care te va face mereu sa zambesti. Drept dovada e blogul lui de pe Feminis.ro - "In jurul lumii in 10000 de cuvinte", un loc unde descoperi marturiile sale legate de locurile pe care le-a vizitat.

Minerva - Astrolog

Dupa cum spuneam acum ceva timp, "astrologia s-a mutat pe Feminis.ro", cu tot ce aduce ea mai bun, mai prevestitor sau mai sigur in viata noastra. Renumitul astrolog Minerva s-a aratat incantata de propunerea noastra de a scrie un blog la noi pe site, intrand astfel in platforma premium de bloguri a site-ului nostru, dar si printre specialistii pretiosi care ne ofera informatiile cu promptitudine si interes, in interesul vostru, al cititoarelor Feminis. Multumim din suflet pentru deschiderea fata de solicitarile noastre si pentru pozitivismul si implicarea pe care le dati dovada si speram noi, le veti da in continuare, relatia noastra inchegandu-se si oferind in timp statul veritabil al unei prietenii frumoase...pe un site prietenos.

Anda Pacurar

Psiholog si psihoterapeut, Anda Pacurar ne raspunde atat la intrebarile despre viata de familie si dezvoltarea emotionala a copiilor si adolescentilor, cat si la cele despre sanatate emotionala. Dublate de experienta sa profesionala, raspunsurile sale reusesc sa ne ajute sa descifram diferitele probleme si sa venim in ajutorul vostru!

Elena Perseil - designer

Ador linia feminina a creatiilor si versatilitatea tinutelor. Iar ce m-a frapat la un moment dat, a fost cand am intrebat-o de ce imi recomanda o rochie dintr-un alt sezon si mi-a raspuns ca eleganta rezista in timp si ea adora sa faca tinute care sa fie actuale si dupa sezonul in care au aparut.

Oana Scarlat - director de marketing la Exec-Edu

Colaborarea cu Oana Scarlat, director de marketing la Exec-Edu, este o poveste care a debutat la inceputul anilor 2000, pentru o alta publicatie. De atunci, drumul nostru a continuat impreuna, indiferent de produsul media pentru care colaboram si am strans randurile si mai tare dupa ce am devenit amandoua, aproape in acelasi timp, mamici (de fetite). Ca un adevarat reprezentant al unei reputate institutii de training, Oana este prezenta pe Feminis.ro atunci cand pregatim articole dedicate carierei si dezvoltarii profesionale dar si atunci cand experienta de a fi mama o conduce catre concluzii si invataturi care le pot fi utile nu doar mamicilor... 

Analia Selis - cantareata

Analia Selis este unul dintre cei mai calzi oameni pe care i-am cunoscut in ultimii ani. Am descoperit in fiecare post de pe blogul sau o femeie puternica, matura, sensibila, care imbratiseaza valori dragi noua, celor de la Feminis.ro. Suntem moderne dar da, sustinem valori traditionale precum prietenia, familia, sinceritatea si altele asemenea. Impreuna am realizat proiecte unice, in premiera pentru on-line-ul romanesc, precum serialul video dedicat "soferitelor", si pregatim de lansare unul special si cald, cu aroma de sarbatoare. 

Mihaela Sindie-Weidinger - Psiholog, psihoterapeut si trainer in psihologia si explorarea viselor

Mihaela Sindie-Weidinger este doctorand la Sigmund Freud University, Viena. Face psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie interpersonala, psihoterapie de cuplu, este specialist in hipnoza ericsoniana, explorarea si psihologia viselor. La atatatea "calificari" chiar ca avem de ce sa-i multumim, pentru ca, de fiecare data cand i s-a solicitat parerea, si-a facut timp sa ne raspunda. S-a intamplat chiar sa stam impreuna mult dupa miezul noptii pentru realizarea unor materiale pentru cititoarele noastre.

Ciprian Sipos - stilist

Ciprian Sipos este o persoana care iti poate spune exact ce reprezinta tendintele actuale si cum ar trebui interpretate, constiind faptul ca cele mai multe "orori" vestimentare se intampla mai mult datorita acestei interpretari gresite a ceea ce inseamna stil propriu.

Carmen Todor - specialist NLP

A facut cunostinta relativ recent cu site-ul nostru, ajutandu-neinitial  in demersul de a da credibilitate unui articol care necesita mana perspicace, instruita si experta a unui NLP-ist. De atunci insa, s-a lipit de site-ul nostru ca un magnet si a dat nastere unui blog extrem de interesant care ne invata cum sa ne creem singure pasii siguri catre fericire. II multumim din suflet pentru creditul acordat si speram intr-o colaborare fructuoasa pe timp nedefinit.

Mirela Vescan - make-up artist Rimmel London

Un make-up artist care nu mai are nevoie de nicio prezentare. O persoana care iubeste ceea ce face si adora sa vorbeasca despre acest lucru, iar ceea ce m-a impresionat enorm a fost cand mi-a spus ca "Atunci cand faci ceea ce iti place, nu obosesti niciodata sa vorbesti despre acel lucru."


Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rusu Alina (18.12.2010, 11:14)
Felicitari voua pentru munca ce o faceti!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr