chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Fuck-me shoes

De în Tu si El. 27 apr 2009
Prima data am auzit expresia asta de la un prieten, care a stat prin State o buna bucata de vreme. La inceput am crezut ca glumeste, dar mi-a confirmat ca exista acest “model” de pantofi, de obicei rosii, cu toc foarte inalt si cu bot ascutit, pe care il poarta in general femeile usoare, sau cele care sunt “bine” intentionate. Adica au plecat in mod clar la agatat, sunt dispuse sa isi asume a one night stand si nu le intereseaza mai mult de-atat.

Ceva rau in asta? Probabil ca nu. Depinde din ce unghi privim lucrurile. Daca ne plasam in afara, si doar ne uitam la femei de acest gen, putem doar sa ne permitem a le judeca sau face aprecieri negative la adresa lor. Iar ele, probabil, ca nu s-ar sinchisi prea mult. Cel mult ne-ar considera invidioase pe curajul lor de a-si asuma feminitatea la extrem.

Desigur, e o diferenta intre a vrea sa arati sexy si a tinde catre sluty, desantata. Exista o linie foarte subtire, aproape transparenta intre aceste doua notiuni. Depinde de calitatea imbracamintii si a pantofilor, a coafurii si a machiajului, a parfumului si accesoriilor, a atitudinii. Si cele mai multe femei reusesc sa faca aceasta diferenta, sa observe imediat lucrurile de buna calitate si cele care doar pretind a fi astfel.

Eram o data la o sedinta in care o femeie s-a pronuntat depreciativ la adresa romancelor vazute pe strada, si pe care le considera prea dezbracate. Moda din ultimii ani si “libertatea” de dupa anii ’90 au indus o libertate de exprimare diferita a sexualitatii feminine. Nu imi dau seama exact daca pentru barbati asta a constituit o piatra de incercare a masculinitatii sau maturitatii lor, or pur si simplu o incantare permanenta. “Nu e a mea, dar macar pot sa imi clatesc ochii cu ceva frumos.” Cert e ca la acea intrunire, doar cateva femei se manifestau impotriva acestui stil, barbatii se manifestau rezervat, fiind foarte tacuti si, prin tacerea lor, aprobativi. Cand am punctat acest lucru, toti au mustacit precum niste motani prinsi cu smantana pe mustati.

Si atunci, ce facem? Ii dam “Cezarului” ce-i al Cezarului? E inr-adevar al lui de drept, sa il aiba la vedere tot timpul?

De-alungul vremurilor femeile au descoperit diferite metode de a-si pune in valoare feminitatea, de a-i atrage pe barbati si a le incita simturie. Forma aceasta folosita astazi e mai mult sau mai putin agresiva. You can watch, but you can’t touch! Cam asta ar vrea sa spuna toate aceste bluze mult prea scurte, mult prea generoase cu ce pun in evidenta si ce lasa la vedere, oricarui ochi ce vrea sa priveasca sau o face fara sa vrea. Fie decolteul e mult prea darnic, fie materialul se termina mult prea brusc, inainte de a acoperi talia (si de ce ar face-o?!?), pantalonii lasa mai mult decat sa se intuiasca desuurile, fireste, daca acestea exista, fie si macar pe post de “vino-n-coace”…Oricum ar fi, te intrebi daca hainele mai au acelasi rol si explicatie. Mai sunt ele facute sa ne acopere corpul pentru a ne feri de intemperii? De vremea urata si de frig? Sau sunt pur si simplu aruncate pe trupuria, uneori fara nici o noima, atat cat sa nu spunem ca suntem complet goale?

Alegerea unui astfel de stil presupune sa asumarea responsabilitatii de a-l purta (in siguranta). Pentru ca nu toti barbatii se pot abtine sa nu puna mana, ci doar sa priveasca si sa treaca mai departe. Imbracandu-te astfel, poti sa te impotrivesti si sa te simti jignita de un barbat care se ia dupa tine, devine prea insistent si face tot posibilul sa te atinga, oriunde, numai sa intre in contact fizic cu tine?!? Mai mult sau mai putin. Precum spuneam, nu toti sunt educati, cu bun simt si stiu sa isi controleze simturile, cuvintele sau mainile.

Mai toate femeile sunt atrase de ideea de a avea pantofi, cati mai multi pantofi. De toate culorile si modelele, care se potivesc la ocazii sau de zi cu zi… Chiar daca nu e vorba de o dependenta, e clar ca a cumpara o noua pereche de pantofi, pe care eventual ti-i doresti si i-ai si vazut in vreo vitrina, nu poate decat sa constituie un moment de placere, de bucurie. De aici si pana la a alege un stil mai mult decat provocator, care sa te claseze intr-o anume categorie, e totusi o diferenta.

Luand in considerare cat de usor se face legatura intre hainele pe care alegi sa le porti si personalitatea sau meseria ta, e bine sa stii exact ce vrei si ce poti sa iti asumi. E foarte tentant sa arati super sexy, sa stii ca iesind pe usa imbracata astfel toti barbatii vor intoarce capul dupa tine. Dar e bine sa iei in calcul si posibilitatea unui “asalt”; a ceea ce poti controla cu propria-ti atitudine, cuvinte si, daca e nevoie cu alte mecanisme de aparare mai directe.

Daca esti insotita de cineva, de preferabil un barbat, atunci lucrurile pot fi mai temperate. Singurul inpediment ar mai ramane daca iei in calcul sau nu, privirile piezise ale celorlalti (mai degraba celorlalte), aprecierile negative, sau chiar cuvintele neplacute pe care le auzi in treacat. Oamenii tind sa judece pe ceilalti cu foarte mare usurinta, iar criteriile de care se folosesc in a face asta se bazeaza pe scala proprie de valori.

Tuturor ne-a placut Pretty Woman si atunci cand arata ca o slut, si dupa ce a fost la cumparaturi si si-a luat rochii si haine classy. Era tanara, frumoasa, dezinvolta, dezinhibata…Putea fi atat simpla si necioplita, cat si eleganta si rasata. Lasand la o parte interpreta, ideea de baza ramane ca e la latitudinea ta cum vrei sa arati si sa te simti, cum vrei sa fii perceputa de ceilalti. Important e sa te simti bine cu tine, in propria ta piele, cu orice ar fi acoperita ea.
Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 21

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

blah (30.04.2009, 10:53)
"stilul jignitor folosit o descalifica "(ca_ni).De la ce ma descalifica,nu stiam ca ma lupt pt un premiu aici.Oricum tu sigur ai castigat premiul"for the best ignorant ever".
Răspunde-i
sofia popescu (30.04.2009, 01:58)
draga ca_ni, si tu comentezi tot pe blogul tau?
Răspunde-i
sofia popescu (29.04.2009, 21:57)
doamnelor, sunteti marete! sa o iau cu inceputul: cand iti faci contul, ti se cere ziua de nastere, dar nu si zodia. asta o face site-ul si e treaba lui cum isi calculeaza zodiile. cand eu ma uit la contul meu, vad adresa de mail deci am presupus ca o vede toata lumea.nu doream sa o ....ademenesc pe Tine sa-mi scrie ca sa-i "aduc alte critici", asta puteam sa o fac si aici. nu am atat de putina coloana vertebrala sa ma deghizez in altcineva, ce scriu, scriu sub numele meu. iar partea cu:"aici fiecare isi spune parerile dar trebuie sa pastrezi criticile pentru tine..."este senzationala!
jos palaria, va meritati!
Răspunde-i
Barbie29 (29.04.2009, 19:17)
Blah,ar trebui sa ai bunul simt si sa pastrezi pentru tine criticile daca tot esti open mind,aici fiecare spune ce parerea are si nu cautam sa ne jignim intre noi pentru ca nu gandim la fel.Dar fiecare spune ce il duce capul si probabil ai atitudinea asta agresiva pentru ca te regasesti in categoria urata de care vorbea Cristina in articol.Am fost tentata sa iti spun mult mai multe (ca sa vezi cat de incuiata sunt!) dar din respect pentru Cristina si pentru celelalte fete ma abtin, dar iti dau un sfat,INVATA...INVATA...INVATA(din cate vad mai ai multe pe care nu le cunosti).
Răspunde-i
Cristina Marioglou (29.04.2009, 18:32)
Fiecare intelege ce poate din ce citeste. Putem citi 10 persoane aceeasi carte si avea pareri diferite despre ea. Si ca sa clarific pt totdeauna ce am vrut sa transmit in acest articol: femeiele au libertatea de a se imbraca oricum; important e sa isi asume cu responsabilitate si curaj acest lucru. Simplu, nu?!?

Daca ar fi sa facu si eu analiza pe comentarii, putine dintre cele care posteaza s-ar mai simti la largul lor. Atat ca scopul acestui blog nu e de a pune in colimator si a scana pe cele/cei care citesc sau comenteaza. Am mers si eu pe principiul, va respect pe toti deci, implicit, credeam ca se intampla si reciproca. Fiecare dupa cum poate si ii da mana.
Răspunde-i
blah (29.04.2009, 15:56)
ohh uau..nu stiam ca daca autoarea unui blog scrie o prostie noi nu avem voie sa o comentam...sofia pur si simplu isi spune parerea,ca voi sunteti prea incuiate la minte ca sa i-o digerati asta este..dar nu mai fiti asa "closed minded" si lasati si pe altii sa-si dea cu parerea,ca doar de asta ni s-a dat libertatea sa postam sa nu un coment la acest articol,care in fond si el e doar parerea unei femei...si mie nu imi vine sa cred ca autoarea acestui articol ar putea sa posteze niste fraze atat de jignitoare pt femei si sa ia apararea barbatilor atat de multcand stim f bine ca in ceea ce priveste sexul(actul sexual) ei sunt cei puternici, de ex citez:"Pentru ca nu toti barbatii se pot abtine sa nu puna mana, ci doar sa priveasca si sa treaca mai departe."(daca nu ar fi atatea fufe sa-mi sara pe cap serios ca as folosi niste cuvinte f jignitoare pt ceea ce ai putut sa scrii in acest articol)..."BAFTA" in continuare!better luck next time(hope so)
Răspunde-i
Elena B (29.04.2009, 13:47)
Ai dreptate Cristina! Asteptam cu drag si alte articole.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (29.04.2009, 10:34)
Fetelor, ca_ni si Barbie, cred ca am cazut toate trei intr-o plasa...Si nu cred ca are vreun sens sa continuam aceasta conversatie cu...Sofia...sau cum s-o fi numind aceasta persoana, de ce sex o fi ea.

Ma gandisem sa ii scriu un email, dar am preferat sa ii raspund tot aici. Acum, ca mi-a spus ca pot sa ii scriu si in particular, am dat click pe numele ei si nu numai ca nu apare o adresa de email, dar mai scrie si bazaconii acolo, la profil. Zice ca ziua de nastere e 1 februarie si ca zodia e Pesti. Si stie oricine ca 1 februarie e in zodia Varsatorului. Deci, daca datele de baza ale persoanei acesteia sunt false, probabil ca si persoana si ce spune ea sunt asisderea. Asa ca, cel putin eu, consider ca nu mai merita vreun raspuns sau atentie.
Răspunde-i
ca_ni (29.04.2009, 09:55)
pentru sofia:
-daca moda ar fi singurul lucru ofensator din partea barbatilor la adresa femeilor, cu siguranta lumea in care traim ar fi cu mult mai buna, insa, desigur nu este asa...
-stilul tau caustic de exprimare, atacul direct la persoana si mai cu seama lipsa ta de respect cu care i te adresezi autoarei acestui articol (de pe blogul ei, nu al tau!!!) determina ca rezultat final o sincera lipsa de interes pentru ceea ce vrei sa transmiti ca mesaj, indiferent de cat de "bine" intentionata esti in realitate...

Iti recomand:
-revizuieste-ti atitudinea (in bine, desigur!) si astfel vei fi oricand bine-venita (oriunde, nu numai) aici.
Răspunde-i
Elena B (28.04.2009, 20:42)
„Nu cred ca doresti sa devina public?„Asta suna cam urat,sa inteleg ca mai ai si alte critici? Sunt curioasa cum ar arata un articol scris de tine....
Răspunde-i
sofia popescu (28.04.2009, 19:37)
devine destul de ofensator la adresa femeilor, ca neavand destula minte sa faca altfel decat sa se conformeze dorintei barbatilor de a avea mici "recompense vizuale". m-am adresat direct tie pentru ca, in lumina profesiei, poti face o diferenta, poti schimba, adica indrepta. si daca faci referiri cu caracter general, ele pot fi gresit intelese.si m-am adresat direct tie pentru ca tu ai scris aricolul, deci tu esti un lider de opinie- ceea ce implica multa responsabilitate. si, daca doresti sa afli de ce m-am adresat tie, mai pe larg, ai adresa mea de mail, pentru ca, mai departe de asta, nu cred ca doresti sa devina public.
inca o data, imi cer scuze pentru orice ai gasit, simtit, jignitor.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (28.04.2009, 13:10)
Sofia = intelepciune! (am luat chiar din dictionar, desi stiam ce inseamna cuvantul de la orele de filosofie din scoala). E un cuvant/nume care imi place foarte mult si cum suna si ce inseamna. Toate femeile pe care le-am intalnit si purtau acest nume aveau ceva aparte (sau poate asa am perceput eu). Si, ca sa fac o marturisire, ma gandeam ca daca o sa am vreodata o fetita, o sa ii pun numele Sofia.

Nu chiar toti oamenii stiu ce e ala, act ratat. Am subliniat asa, ca eventual sa explic ce am zis, daca era cazul.

Si ca sa iti raspund de ce fata si nu femeie. Pt ca tocmai citisem advertising-ul de la Girls on the City si imi ramasese in minte Girl. Si, tototdata, pt ca o femeie care alege sa poarte unele haine care poate nu i se potrivesc cu varsta si statutul, cu ce vrea ea sa transmita si sa para, e mai mult fata decat femeie, adica nitel mai imatura.

Desigur, este posibil sa ai si una si cealalta, sa arati si bine si sa fii si desteapta, insa stii si tu foarte bine ca sunt putine care si reusesc sa le aiba pe amandoua. Pana si noi, femeile, ne adresam cateodata altor femei cu ceva de genul: "Ce ai, esti blonda?" adica, implicit, esti proasta? Desi, saracele blonde, nu sunt ele chiar toate asa. Poate chiar din contra.

Esti sigura ca ceea ce presupui tu e si veridic, real? Stii ce zicea batranul Einstein?

Da, ai fost nitel cam acida. Eu am scris articolul facand referiri generale. Tu mi te-ai adresat direct mie si nu am inteles de ce astfel.


ca_ni a descris foarte bine si pe larg ideea de moda si stil, cine o inventeaza si de ce, cu ce scop. Interesant e ca stim cu toatele lucrul asta si alegem sa ne conformam, sa purtam aceste haine/pantofi create de barbati pt noi. Daca am pune un barbat sa mearga macar juma de ora pe niste pantofi inalti cu tocuri cui, nu cred ca si-ar mai dori vreodata sa vada femei purtand astfel de "accesorii".
Răspunde-i
ca_ni (28.04.2009, 12:21)
Si eu m-am intrebat de multe ori: de unde moda aceasta, care se vrea "sexy", insa pe care eu mai degraba as denumi-o "crazy"?
Si iata raspunsul pe care l-am gasit:
asa cum lumea e condusa de barbati, la fel se intampla si cu moda.
Ei detin puterea, ei laseaza stilurile feminine de moda, dupa bunul lor plac si gust, tinand cont in prealabil si de cate o parere tipic feminina (pentru detalii, ei trasand linia generala).
Creierele de baza in creearea modei sunt tot ale barbatilor (homosexuali sau nu- stiindu-se prepoderenta acestora mai cu seama in lumea modei). Ei au fost si sunt in spatele modei de-a lungul veacurilor si in prezent si vor ramane.
Pentru ei femeia este sursa lor infinita de insipratie (muza), pe care ei au simtit mereu nevoia sa o impodobeasca si sa o "imbrace" cat mai mult, exact ca pe papusi, pe care sa le aiba permanent la vedere exact pentru impulsionarea~stimularea simturilor~instinctelor lor masculine. Caci da, barbatii au nevoie permanent de stimulente exterioare (motivatii puternice) pentru actiunile lor zilnice.
Si astfel a luat nastere moda "sexy".
Deci si acesta este un stil de moda provocator intentionat creat de catre barbati tot pentru barbati, desi femeile sunt purtatoarele.

Pe barbati ii incita cel mai mult stilul clasic-elegant combinat cu sexy (o bluzita transparenta de matase sub care sa se intrezareasca un sutien delicat) sau o fusta crapata (nu conteaza unde: fata/spate/lateral- crapata sa fie!) care sa contureze talia si sodurile, ca sa nu mai vorbim de posterior, fata de care barbatii au o slabiciune innascuta.
Barbatilor le place sa intrezareasca, nu sa le fie in totalitate trupul descoperit. Restul vor ei singuri sa descopere.

Si da, exact, barbatii cu cat nu pot atinge ceea ce vad si le place, cu atat se simt mai intaratati, stimulati. Clocotesc chiar.

Si desi titlul acestui articol socheaza la maxim, el reflecta exact una dintre realitatile dupa care barbatii se dau in vant (ii stimuleaza puternic).

Asa sunt barbatii.:-)
(iar noua, femeilor, ne vine tare greu sa intelegem, sa acceptam sau sa credem chiar ca, saracii, asa sunt ei...)
Răspunde-i
ca_ni (28.04.2009, 10:57)
pentru sofia:
Ca film "Pretty Woman" nu e decat unul singur in intreaga istorie a cinematografiei nu numai hollywodiene, ci internationale! Ca rol principal al filmului, la fel, nu-l interpreteaza decat o singura persoana: de sex feminin, de unde si cunoscuta sub numele de "Pretty Woman", film secondat de mult prea faimoasa melodie "Pretty Woman".
Deci "comentariile" tale au fost de prisos, draga sofia.

Cat despre rolul hainelor: sigur ca unul dintre scopurile de baza este de a ne feri si de intemperii. Cum poti neglija sau nega tocmai acest aspect?!? Ce te-ai face intr-o zi geroasa la cota 1400? Te-ai gandi mai intai si mai intai sa arati cat mai sexy sau nu ai stii cum sa te infofolesti mai bine si cat mai mult ca sa nu degeri?

Ma intreb: aciditatea cu care te-ai exprimat de unde provine?!? Din mult prea profunda ta intelepciune?!?

Iti recomand: fii demna si la inaltimea nickului (numelui) pe care il porti si il afisezi aici pe site. Nu te cobora sub acest nivel de la care porneste numele/nickul tau.
Sau daca nu poti altfel, schimba-ti nickul, cu unul care sa te oglindeasca in totalitate.(nu e decat o sugestie)
(nu mai face atac la persoane, ca sa nu fii tu atacata!)
Răspunde-i
Elena B (28.04.2009, 10:01)
Sofia,daca vrei sa critici si sa jignesti cauta alt site.Stii sa iti spui parerea fara sa jignesti persoana care a postat articolul ?
Răspunde-i
sofia popescu (28.04.2009, 09:26)
daca a fost un act ratat ( si stiu ce-i aia - asta apropos de a judeca oamenii fara sa-i cunosti), atunci vine intrebarea;de ce fata si nu femeie? cat despre scopul hainelor....cele mai primitive triburi, cu haine extrem de sumare, au podoabe deosebit de elaborate......
se spune ca este posibil, daca te straduiesti, sa ai si sex-appeal si minte.
cat despre a te cunoaste, te faci cunoscuta prin ceea ce scrii, caci presupun ca ceea ce scrii este ceea ce gandesti.
pentru jigniri ( daca sa le-ai interpretat) imi cer scuze.
sophidion (intelepciune)
Răspunde-i
Cristina Marioglou (28.04.2009, 01:33)
Da, despre Pretty Woman vorbeam, scuze de greseala. Nu e ceva mai greu de scris, a fost un act ratat (daca stii ce e ala!). Nu inteleg de ce simti nevoia sa fii asa de sarcastica si de critica (ca sa nu zic ca treci chiar la jigniri). Dar nu esti singura care intelege doar ce vrea ea din ce citeste...nu ce ideea pe care am vrut eu sa o transmit. Vorbeam de motivul initial pentru care oamenii au inceput sa isi acopere trupul. De aici pana la moda, stil si alte motivatii pt a ne acoperi trupul si a ne imbraca, a fost ceva drum.

De felul meu sunt ceva mai pragmatica si imi aleg hainele in primul rand in functie de utilitatea lor, si nu pe criteriul vino-n-coace. Stii, femeile pe langa trup mai au si minte...si pot atrage barbatii si prin atitudine, prin ce spun, ce stiu...Chestia aia cu - cat mai nuda ca da bine si atrage - o foloseste o anume categorie de femei - cele care se simt sigure numai pe acel domeniu al lor: sexul.

Si, facand apel al semnificatia numelui tau (daca intr-adevar asa te cheama), incearca sa nu mai faci referiri si aprecieri la adresa persoanelor pe care nu le cunosti. Pentru ca nu imi aduc aminte sa ne fi cunoscut. Si, chiar daca m-ai cunoaste, probabil ca ai avea nevoie de multa intelepciune (sofia!) pentru a putea sa ma asezi intr-o categorie anume de oameni.
Răspunde-i
sofia popescu (28.04.2009, 00:13)
In primul rand, cred ca vorbesti de filmul "pretty woman" (ceva mai greu de scris).
in al doilea rand, am si eu o curiozitate: tu te imbraci mumai ca sa te aperi de intemperii si vreme urata? si cand nu e vreme urata nu te imbraci? nici una dintre hainele tale nu are scopul de a atrage? atunci nu ma mir ca faci parte dintre persoanela care ar spune victimei unui viol : "a fost vina ta!" .conceptul "avem dreptul de a ne imbraca asa cum dorim si de a spune NU' a fost inventat mai demult.
Răspunde-i
Elena B (27.04.2009, 19:57)
Hainele spun multe lucruri despre noi,despre caracterul nostru,la fel ca si multe alte lucruri care sunt vizibile la prima vedere.Multe femei in ideea de a parea sexy cad in extrema cealalta si devin vulgare.Nu ai cum sa nu iesi in evidenta daca esti ingrijita si imbracata cu hainele care iti pun cel mai bine in valoare corpul, nu trebuie sa fi neaparat dezbracata ca sa iesi in evidenta.Concurenta este mare dat fiind faptul ca avem mult mai multe femei decat barbati si atunci fiecare incearca sa atraga atentia asupra sa si prin urmare se renunta la cat mai multe haine iar asta ne face sa credem ca fetele de pe centura si-au schimbat locul.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Tu si El.
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar