Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

De ce isi inseala barbatii sotiile insarcinate

De în Tu si El. 24 apr 2009
Primul gand care ne-ar veni in minte ar fi: de nemernici. Cum sa faci asa ceva sotiei tale care, oricat de usoara i-ar fi sarcina, se confrunta cu atatea inconveniente? Si cu toate astea, e un fapt care se petrece destul de des.

O scuza a barbatilor ar fi ca sunt frustrati sexual pe o perioada prea lunga de timp. Desi exista multi medici obstreticieni care nu interzic sexul pe perioada graviditatii, unii barbati se considera totusi indreptatiti sa calce pe delaturi. Iar ea, daca are noroc, nu afla; iar daca nu are, afla si…

Ceva de genul…tineri casatoriti, luati din dragoste, se inteleg bine si au o viata frumoasa impreuna, ea ramane insarcinata si, emotionata se duce sa il anunte pe viitorul tata, fericitul eveniment. Iar el reactioneaza cum?!? Ca raspuns la aceasta veste ii spune ca a inselat-o de curand. Oamenii isi manifesta diferit sentimentele si trairile, bucuriile si tristetile. Dar totusi, cat de nemernic poti fii sa ii replici sotiei, care tocmai ti-a spus ca vei fi tata, ca ai inselat-o si, prin gestul asta, sa o ranesti si sa o anulezi ca si cum nu ar mai insemna nimic pentru tine???

Nemernic sau speriat. Pe multi barbati ideea de a fi tata ii sperie teribil. Nu e vorba numai de responsabilitatile viitoare, ci si de necunoscut, de inca o persoana, care vine sa se interpuna intre el si sotia lui, care ii va capta atentia acesteia si il va pune pe el, fie si macar pentru o scurta perioada de timp, pe planul al doilea. Si cine vrea sa fie vioara a doua?!? Nimanui nu ii place asa ceva.

Da, e nevoie de multa maturitate pentru a-ti asuma rolul de parinte, de tata.

Sunt unii barbati care reactioneaza si mai rau la aflarea stirii ca vor fi tata. Pur si simplu dau bir cu fugitii. Fie ies complet din cadru si o lasa pe ea sa “rezolve problema” cum o stii mai bine, fie ii cer pur si simplu sa scape de sarcina. Un astfel de “intrus” nu poate fi acceptat inca intre cei doi. Asta crede si declara el, iar ea nu are de facut decat sa accepte sau sa isi asume singura rolul de parinte.

Alti barbati se duc si trag o betie, crezand ca daca uita pe moment, cand isi vor reveni din aburii alcoolului, totul va reveni la normal si nu va fi fost decat un vis urat. Acum, alcoolul poate sa aiba si efecte benefice. Eventual sa le dea suficient curaj sa mearga mai departe si sa fie alaturi de ea pana la capat.

Dar pana sa se ajunga la schimbat scutece si nopti nedormite mai e cale lunga. Adica acele noua luni care incep cu greturile de dimineata, cu diferite pofte, schimbari de stare, migrene si picioare umflate etc. Toate acestea sunt privite din afara, impasibil. In definitiv, ce poate face un barbat?!? Cel mult poate alerga in toiul noptii sa cumpere inghetata de ciocolata si castraveti murati. Si, desigur, isi poate permite reverii cu trecutele sau viitoarele partide de sex.

Daca macar dupa nastere totul ar putea reveni la normal! Dar nu se intampla asa. Iar asta il sperie si mai tare, pentru ca abstinenta lui se va extinde cu cel putin inca vreo 4-8 saptamani. Si cum sa stai un an fara sex?!? Ca sa nu mai punem la socoteala plansetul celui mic, noptile nedormite si toate celelalte.

In definitiv, ea nici nu ar avea de ce sa obiecteze sau sa se supere. Pentru ca nu te poate “rezolva”. Faptul ca poti sa te descurci astfel, mergand la alta, nu ar trebui decat sa o multumeasca. Asta ar fi chiar culmea acum, ca ea sa inceapa sa faca galagie pentru atata lucru!

Da, sigur, e mai bine sa nu stie. Ca si asa schimbarile astea de stare, cand e vesela de nu isi mai incape in piele, cand incepe sa planga fara motiv…La ce I-ar folosi sa afle un atare “amanunt”?!?

Cred ca e nevoie de multa lipsa de scrupule sa poti veni de la o alta femeie, dupa ce ai facut sex cu ea, si sa iti imbratisezi si sa iti saruti nevasta insarcinata, ca si cum nimic nu s-a intamplat. Si apoi sa te culci langa ea, in acelasi pat, sa o mangai pe burta si sa ii vorbesti viitorului tau copil. Si cu toate astea, se intampla si de-astea. Dar viata merge inainte, nu-i asa?!?
Tag-uri:
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 15

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

alexa (18.09.2009, 16:07)
„Toate acestea sunt privite din afara, impasibil. In definitiv, ce poate face un barbat?!? Cel mult poate alerga in toiul noptii sa cumpere inghetata de ciocolata si castraveti murati”.
uite de asta femeile ajung niste menajere-asin-slugile inmultirii rasei. cum adica ce poate face un barbat?mai taiati-o pe asta cu inghetata in toiul noptii?si daca stau pana la 2 dimineata pe afara,la panda si nu vad barbatii disperand ca nu gasesc inghetata cu rahat pt sotia umflata cat un balon care-l asteapta in varful patului.
da sa revin la intrebare: un barbat poate sa cumpere o carte de mancaruri usoare si /sau speciale pt insarcinate si sa-i prepare ce gaseste pe acolo;un barbat poate sa-si asume responsabilitatea plata facturilor, poate sa faca cumparaturile poate sa spele si sa faca tot ce inseamna curatenie in casa; poate sa renunte la bere si tigarile pe care le baga in el(acasa si in afara casei); poate sa-i faca masaj la maini,picioare,spate,gat etc; poate sa o stearga la gura dupa ce vomita(cand e langa ea logic); poate sa se interese de diete si tratamente legate de pierderea kg dupa sarcina; poate sa mearga la urolog; poate sa mearga cu sotia la cursurile pt gravide, la doctori;poate sa-i caute o imbracaminte cat de cat normala si nu sacii aia de gravide numiti salopete;poate sa vorbeasca cu sotie despre camera copilului,nevoile lui,momentul nasterii;poate sa ii caute pe net cei mai buni doctori si cele mai bune spitale.poate sa o ajute sa se spele pe cap sau sa-si faca baie cand are o burta cat un munte. poate sa-i faca pedichiura. poate sa-i epileze picioarele(tot in lunile avansate).poate sa-i faca sex oral de 10 ori pe zi daca vrea-ea. poate sa faca 109578759879568757987847848 de lucruri(cd cu muzica preferata etc,cumpere o carte cu nume de copii,bilete la film de animatie,so incuraje 23 de ore din 24) in afara de bajbait dupa capsuni la nush ce dracu.ah,poate sa se intereseze de cum ar putea alapta si el (pt ca fizic e posibil,dar mai trebuie si putina vointa).
Răspunde-i
www.cinefilblog.wordpress.com (11.05.2009, 16:56)
22:59 5/10 Stiu ca nu ne cunostem si ca cerem solicitari de prietenie doar pt o conversatie simpla sau doar umplerea profilului dar astept sa veniti pe www.cinefilblog.wordpress.com un site facut de mine pt. iubitorii filmului. Daca imi veti da comm va promit ca o sa va scriu si eu comm unde vreti si nu numai atat ci vor fi foarte mari. Nu veti regreta! Astept ideei de imbunatatire si pe voi! Nu uitati fapta si rasplata la www.cinefilblog.wordpress.com! Nu iau bani, o fac din placere... Ajutati-ma va rog!
Răspunde-i
ca_ni (28.04.2009, 15:58)
Eu sunt una dintre femeile care gandesc ca a face sex in perioada prenatala este echivalent cu incestul.
Caci ce altceva poate fi decat exact acest lucru?
Copilasul acela este real, exista, adevarat in burtica mamei, dar EXISTA, este acolo, traieste, este viu! Intr-o stare latenta ce-i drept, de formare, dar exista!
Nu vreau sa dau un verdict definitiv (caci de ce altceva suntem pe acest pamant daca nu exact cu scopul de a evolua, inclusiv spiritual), insa de multe ori gandesc ca barbatii stau foarte prost la capitolele: dragoste si constiinta. Sunt niste permanent corijenti. Sincer m-as bucura enorm sa n-am dreptate.
Un barbat care isi iubeste cu adevarat sotia nu o va insela niciodata, iar daca are constiinta nu va dori~nu va putea sa faca niciodata sex cu ea in perioada prenatala.
Si mai cred ca aici intervine rolul nostru de a-i face sa inteleaga exact cum sta treaba, pentru ca ei probabil nu constientizeaza acest adevar, nu pot percepe singuri aceasta realitate si au nevoie de ajutorul nostru.

Totodata mai gandesc ca barbatul care inseala in aceasta perioada e clar barbatul care insela de dinainte.
Incat decizia de a continua o relatie sau nu cu un astfel de barbat pana in punctul de a concepe un copil cu el noua ne apartine in totalitate.
Pe un barbat care ne inseala il putem intotdeauna mirosi mai devreme sau mai tarziu oricat de mult s-ar ascunde si s-ar feri el. Intuitia noastra ne alerteaza intotdeauna.

Cat despre a face copilasi intotdeauna am gandit ca ei se fac DECAT (in exclusivitate!!! adica ) pentru Dumnezeu si pentru ei insisi, pentru ca ei sa ajunga sa se bucure din plin de aceasta viata minunata de pe pamant.
Copilasii nu se fac pentru nu avem noi ce face, ca femei, si pentru ca tocmai ne plictiseam, nici pentru a ne atinge noi insene niste interese meschine (de a-l lega cat mai mult pe barbatul de langa noi de noi), nici pentru a lua acei bani de la stat (aici la nemti inseamna foarte multi lunar), nici pentru a-ti pastra un loc de munca (caci nascand, nu are voie nimeni pe urmatorii cinci ani sa te demisioneze (asa e la nemti)).
Desigur ca exista si barbati care vor sa lege o femeie de ei (chiar daca nu sunt inca hotarati sa o ia, asa cum se cuvine de fapt, de sotie) si atunci ii zapacesc mintile cu conceperea copil (capitol foarte sensibil pentru o femeie dealtfel si care de obicei cade in plasa, cand de fapt gandul lui numai la casatorie nu-i este, ci decat la cum s-o lege de el mai mult).

Si eu impartasesc ideea ca e o responsabilitate comuna conceperea si cresterea copilasilor, ca de altfel tot ce tine de viata cuplului.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (28.04.2009, 13:14)
Eliza, pai cred ca nu mai avea de ce. Chiar nu ar mai fi avut nici o scuza, daca tu i-ai oferit tot ce avea nevoie. Deci, se poate si altfel...fara inimi frante si scuze inutile.
Răspunde-i
eliza (28.04.2009, 12:50)
Eu am facut sex pana in luna a 9-a. Si nu am aflat ca m-a inselat
Răspunde-i
Cristina Marioglou (26.04.2009, 21:14)
Iulix ai dreptate. E vorba de lasitate, de imaturitate...Ce "trebuie" sa faca sau sa stie barbatii nu concorda decat foarte rar cu realitatea. Asta e una dintre marile probeleme ale cuplurilor: lipsa de comunicare. Si chiar teama de a comunica...cine stie ce putem descoperi daca vorbim?? Stiu cum suna, dar cam asa stau lucrurile. Multi prefera sa se ascunda si sa fuga de ei insisi si de realitate. Daca ne dam dupa degete, inseamna ca problema nu exista...Trist, dar adevarat.
Răspunde-i
Cristina Marioglou (26.04.2009, 21:10)
ca_ni, daca nu vrei sa schimbi partenerul, ar exista doua optiuni: ori il iei asa cum e si nu te obosesti sa incerci sa il schimbi (pt ca stim din experienta cat de "usor" se schimba un barbat) si te resemnezi si a doua, poti incerca sa stai de vorba cu el si sa ii propui niste alternative sau compromisuri...

Daca barbatul nu simte nevoia sa faca vreo schimbare sau o imbunatatire a relatiei, sa ii fortezi mana, sa il constrangi sau sa il santajezi nu ar fi tocmai o solutie potrivita, de la care sa astepti rezultate satisfacatoare.

Cred ca cel mai dificil rol al unei femei este acela de a accepta faptul ca barbatii sunt ca niste copii mari care nu se vor maturiza (satisfacator pt ele) niciodata.

Am o prietena care e de parere ca: "copiii ii faci pentru tine". Adica iti asumi intreaga lor responsabilitate, incepand cu day1 si, daca e si el prin preajma si vrea sa participe, sa puna umarul, e bine venit. Dar sa nu te bazezi pe el in nici un fel. Sincer, eu nu impartasesc aceasta parere, desi s-ar putea ca ea sa aiba dreptate, vorbind din experienta. Desigur, nu toti barbatii sunt la fel!

Iar daca accepti si pornesti de la ideea ca ei sunt niste copii mari, inseamna ca mai e putin loc pentru a-i invata cate ceva nou; cum ar fi si rolul de tatic. Cum poti maturiza un barbat? Sau pe altcineva?? Cu multa rabdare, intelegere si devotament. Nici un barbat nu s-a nascut tatic...dar poate sa devina, poata sa invete sa fie unul. In adancul fiintei noastre sunt si niste instincte pe care le tot marginalizam sau de care uitam cu buna stiinta. Putem face apel la ele, la cunoastere (search and research) si, nu in ultima instanta, la experienta de viata.

Fiecare femeie in parte isi poate da seama singura daca merita sa (mai) investeasca in partenerul ei. Si, tot ea, se poate gandi in cele din urma de ce l-a ales tocmai pe acel om si nu pe altul. Si astao poate ajuta la viitoarele ei decizii.
Răspunde-i
iulia meche (25.04.2009, 22:51)
Mi se pare o dovada de lasitate sa iti inseli sotia insarcinata. Dupa parerea mea o femeie mi e si mai frumoasa cand asteapta un bebe, asa ca barbatii ar trebui sa fie fericiti ca au langa ei o asa femeie si nu sa o marginalizeze, sau mai rau sa o insele. Asemenea barbati eu cred ca nu s-au maturizat suficient, sau sunt prea speriati de ideea de a avea un copil, desi ar trebui sa stie ca asta e un ciclu normal al vietii si de multe ori nu sunt singuri si poate si sotiile lor sunt la fel de speriate. Sfatul meu ar fi ssa vorbeasca cu ele, sa le spuna ce gansesc si mai apoi sa vada daca mai merita sa se duca la altele.
Răspunde-i
ca_ni (25.04.2009, 16:14)
Intr-adevar a lasa gospodaria si copilasul (copilasii) in carca sotiei si a-ti gasi "scuze" permanent ca rutina distruge dragostea relatiei denota clar fuga~lipsa de a-si asuma din start responsabiltatea casniciei in fond, a rolului de sot, de tata pana la capat (deci imaturitate!).

Ma intreb:
Ce e de facut concret intr-o astfel de situatie, in care schimbarea partenerului nu reprezinta o optiune (caci noi il vrem DECAT pe el, nu pe altul)?
Cum il putem aduce~determina sa faca ceea ce e firesc si uman de fapt?
Cum il putem ajuta sa se maturizeze~umanizeze fara sa simta ca este "mana" noastra la mijloc si ca de fapt alegerea de a se maturiza porneste natural dinlauntrul sau?

Daca merita sau nu acest efort din partea noastra pentru el?
In masura in care rezultatul final e cel bun, cred cu toata taria ca: da, merita! Altfel, nu!

Caci ce inseamna practic casnicia, daca nu exact schimbarea scutecelor, vegherea, grija si educarea permanenta a copilasului, perdelutele noastre dantelate sau inflorate atarnate la toate ferestrele din casa, ordinea si curatenia pe care le dorim in casa alaturi de o atmosfera plina de dragoste si intelegere reciproca, orele noastre de cumparaturi si gatit de la care ei se sustrag sistematic, filmele noastre romantice pe care ei le gasesc de fiecare data prea siropoase etc., iar mai presus de toate sustinerea si intrajutorarea reciproca pentru a face pasi inainte in viata aceasta pe toate planurile: spiritual, social?
Adica exact mediul in care ei se plictisesc de moarte si atunci...isi gasesc "scuze" si merg la inselat.
Ei vor meciuri, putere, faima, bani, sa conduca, sa domine, sa supuna, sa comande, iar daca se poate femeile sa ii venereze pentru toate astea.

Cum le putem schimba optica barbatilor pentru totdeauna in asa fel incat ei sa nu simta ca de la noi porneste si ca de fapt este exact ceea ce ei vor?
Răspunde-i
Cristina Marioglou (25.04.2009, 14:33)
ca_ni, astea sunt "scuzele" obisnuite ale majoritatii barbatilor. Decat sa vina ei cu ceva nou, sa nu lase rutina sa ii indeparteze pe unul de celalalt, prefera sa dea vina pe ea si sa isi caute in continuare scuze pe care nici ei nu le cred 100%.

Elena, oamenii nu prea se schimba. Barbatii chiar si mai greu. E drept ca la capitolul comunicare in cadrul cuplului stam inca destul de prost. Unele lucruri merita spuse si discutate, dar cei mai multi se ascund in spatele conventiilor, regulilor si isi zic ca se intelege de la sine. Ce se intampla in cele mai multe dintre cupluri atesta exact asta. Oare ce o fi asa greu sa spui partenerului ca..."sexul din seara asta a fost cam nashpa (deplorabil). data viitoare sa incercam sa ne simtim bine amandoi." Un om matur ar accepta realitatea si ar incerca sa faca sa fie ceva mai bine data viitoare. Insa foarte rar se ajunge la discutii atat de directe si sincere intre parteneri. Si pe urma se mira si unii si altii de ce nu mai merge "caruta".
Răspunde-i
Elena (25.04.2009, 12:36)
Incerc sa inteleg barbatii si de multe ori stam de vorba cu ei descopar putin cate putin cum gandesc ei cu adevarat,daca barbatul nu are sentimente pentru o fata vorbeste deschis despre trairile lui,nu se mai ascunde pentru ca nu are nici un scop.Ca femei putem doar sa presupunem ce simt ei in anumite momente dar din toate discutiile pe care le-am avut cu ei la capitolul ”de ce inseala un barbat sotia insarcinata?” am primit raspunsuri de genul ”m-am saturat sa aud toata ziua ca ii este rau ”,” nu am mai facut sex de n.. luni”,”simt nevoia de afectiune si ma simt dat la o parte”, ”s-a ingrasat si nu ma mai atrage ca inainte,este ca un balon gata sa explodeze”.Cred ca daca ei ne-ar spune exact ce simt probabil marea majoritate a femeilor vor incerca sa schimbe ceva in bine si sa le ofere ceea ce au nevoie.pentru ca vrem ca barbatul iubit sa fie fericit.Sa ii judecam,sa ii intelegem sau sa incercam sa ii schimbam?
Răspunde-i
ca_ni (25.04.2009, 09:52)
Intr-un moment de sinceritate maxima, cand l-am intrebat pe un tip a carui sotie tocmai astepta un copil, de ce o inseala SI~TOCMAI acum (tipul inseland-o de dinainte) mi-a replicat: "pentru ca vreau sa imi fie si mai bine decat imi este deja" ... ca el cauta DECAT: "ceva aditional, ceva deosebit, ceva in plus, ceva care sa fie interesant, mai mult decat viata de zi cu zi, in care se instaleaza rutina si normalul, eu vreau ceva care sa necesite un efort, un interes, pasiune"... "rutina si normalul apar in relatie pentru ca nu poti sa vii cu alte idei, ceva nou, altceva in permanenta, e chiar obositor pentru o relatie"... "incat ceea ce fac, sper eu, nu dauneaza sentimentelor ei, in masura in care nu stie"...
Răspunde-i
Cristina Marioglou (24.04.2009, 16:57)
Sofia, un proaspat tatic nu prea stie el ce il asteapta, dar tocmai de necunoscut ne temem cel mai mult, nu-i asa?!? Si apoi, vede si el la altii, aude barbati plangandu-se deci, nu e chiar in necunostinta de cauza. Doar ca nu a trait pe propria lui piele experienta de a fi tata. Si, precum spuneam, tocmai asta sperie, necunoscutul, noul.

Nu toti sunt inselatori de profesie. Unii o fac numai din frustrare, teama de a nu fi "detronat" de viitorul bebe si alte motive din astea care indica imaturitate. E drept, femeile si barbatii au conceptii diferite legate de fidelitate, dar in cele din urma, infidelitatea ii afecteaza la fel si pe unii si pe altii.
Răspunde-i
sofia popescu (24.04.2009, 16:21)
un proaspat tatic nu are habar de ce il asteapta ( de multe ori nici o tanara mamica) asa ca nu va fi speriat, din inconstienta!, iar o femeie care doreste sa faca sex cu sotul ei o va face, intr-un fel sau altul. un barbat care isi inseala nevasta insarcinata, o va insela si cand nu este insarcinata, pentru ca are nevoi nesatisfacute, nu neaparat legate de sex. barbatul care recunoaste sotiei ca a inselat-o este cel care merita, daca este posibil, sa fie iertat, pentru ca 'inselatorul de profesie' nu recunoaste, nerealizand ca a gresit. perceptia barbatilor si a femeilor despre fidelitate difera, asa cum constructia lor psihica difera, pornind din necesitati si perceptii structurale diferite. ....sa fie aici un iz de frustrare...?
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Tu si El.
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 apr