chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Ziua de nastere prezice viitorul copilului tau

De în Familie 18 feb 2013
Ziua de nastere a copilului spune multe despre personalitatea acestuia si ii poate prezice viitorul. Citeste articolul pe care ti l-am pregatit si poate il vei ajuta cand va creste sa depaseasca anumite dificultati, sa isi faca curajul sa incerce anumite lucruri sau sa aiba initiativa.

1

Va avea o viata interesanta si dedicata. Atunci cand ceva ii va trezi interesul, nimic nu ii va sta in cale. Aceasta este o calitate care arata cat este de devotat preferintelor si intereselor. In plan profesional, s-ar putea sa fie dezavantajat, pentru ca de cele mai multe ori nu va termina ce incepe. Sentimental, va fi o persoana implicata, care va crede cu putere in dragoste la prima vedere.

2

Acest copil este inzestrat cu foarte mult bun simt, ceea ce ar fi o piedica in plan de afaceri. De asemenea, va fi foarte istet, dar si destul de izolat. S-ar putea sa aiba probleme cu autocontrolul. Va fi o persoana extrem de romantica si fidela, complet devotata iubirii neconditionate.

Stop job! Copilul tau poate avea de suferit

3

Va avea tendinta sa aiba o dubla personalitate care ar putea fi greu de descifrat de cei din jur. Va da dovada de precautie si de multa rabdare.Se va implica profund in relatiile amoroase si va straluci atunci cand va fi indragostit.

4

Il va domina pragmatismul si va fi genul de persoana mereu cu picioarele pe pamant. Nu va fi un visator sau un romantic inrait. Se va baza mult pe onoare si datorie ca principii de baza in tot ceea ce face. Nu se va indragosti foarte usor, dar cand o va face va uimi pe toata lumea cu felul placut si surprinzator in care se va comporta.

5

Chiar daca va parea o persoana extrem de tacuta si sensibila, va fi genul de persoana careia ii vor placea schimbarile si adrenalina. Nu ii va placea rutina. Va fi o persoana cu multa incredere in sine. Va merge pe ideea ca succesul si-l face omul singur. Sentimental, este posibil sa aiba ceva de suferit, pentru ca va avea dificultati in a se adapta unei relatii in doi, el fiind un dominator puternic. Va fi extrem de gelos si posesiv.

6

Va fi o persoana perseverenta, dar nu haotica. Va sti sa echilibreze balanta in favoarea sa, va fi o persoana muncitoare, mai ales cand isi propune ceva. Hotararea si curajul vor fi armele lui pentru a castiga in lupta pentru succes. Nu va fi o persoana foarte romantica, insa va fi foarte sincer, iar rezultatl va fi pe masura: va fi fericit in cuplu.

7

Copilul va fi o persoana extrem de sensibila si empatica, insa nu se va lasa prea usor dezvaluit catre cei din jur. Va fi genul de persoana care “tace si face” pentru ca sub aceasta acoperire de persoana sensibila si tacuta, se ascunde o incapatanare si o perseverenta puternice. Va fi o persoana deschisa in relatia sentimentala si va fi mereu dispusa sa faca pe plac partenerului.

Atentie, mamici! Copiii sunt victime ale noilor tehnologii

8

Diplomatia este calitatea care caracterizeaza copiii nascuti in aceasta zi. Va fi o personalitate placuta si prietenoasa. Inteligenta si imaginatia il vor face o persoana placuta si va fi ca un magnet pentru cei din jur. Se va indragosti usor si de mai multe ori. Sentimentele lui progreseaza rapid, dar nu dureaza niciodata prea mult!

9

Promovarea propriei persoane in societate si nu numai va fi o dificultate pentru un copil nascut la aceasta data. Aceasta se intampla pentru ca nu gaseste caile necesare de a-si exprima sentimentele si trairile.Va crea confuzie in jurul lui, deoarece persoanele din jurul lui nu vor reusi sa-l “citeasca” prea bine. Si in dragoste va fi o persoana misterioasa, greu de cunoscut. Atunci cand se va indragosti, va gasi un partener cu care isi va petrece toata viata.

Numele copilului tau - Afla ce simbolizeaza

10

Copilul nascut pe 10 va fi o persoana cu mult bun gust vestimentar, extrem de capabila si inteligenta. Ar putea fi un inovator, un deschizator de drumuri in domeniul in care va activa. Cand vine vorba de dragoste, gelozia ii va aduce probleme in cuplu. De asemenea, va da dovada si de o oarecare posesivitate, care il va costa multe relatii.

11

Copilul va creste ca fiind o persoana prudenta, gratioasa si eleganta. Va crea furori in jurul lui. Data de 11 atrage parca toate calitatile laolalta: persoana gentila, cu un simt moral bine dezvoltat, realista, flexibila si usor adaptabila. In dragoste va atrage de partea lui o persoana asemanatoare lui pentru care va fi capabila sa se sacrifice in totalitate.

12

Aceasta data sugereaza copii extrem de sociabili si amuzanti. Un temperament coleric e pe cale sa se dezvolte, dar si o persoana extrem de deschisa sugestiilor si propunerilor. Va fi o personalitate energica care la maturitate va vana partenerul de cuplu pana va reusi sa il pradeze. Va schimba mai multi parteneri.

13

Cei nascuti la aceasta data vor fi sinceri si adaptabili. Vor pretui enorm libertatea si se vor aventura in tot ce ii permite aceasta, fortand uneori limitele. Unii dintre ei vor cunoaste succesul, insa numai daca vor da dovada de vointa. Se vor face usor placuti, neavand probleme in a lega relatii sentimentale.

Iti rasfeti copilul? Iata la ce il expui!

14

Va fi o persoana atat de increzatoare in propriile forte, incat va uita ca mai exista si alti oameni in jur. Se va alatura intotdeauna echipei invingatoarilor si va urmari aproape intotdeauna propriile interese. Va avea o imaginatie bogata care il va ajuta profesional. Va experimenta cateva relatii pasagere, in care nu va investi prea multe sentimente. Cand va cunoaste adevarata dragoste, va sti cum sa controleze situatia si sa o faca sa evolueze.

15

Copilul nascut pe data de 15 va sti cum sa se faca placut si va dori sa fie mereu in centrul atentiei. Va fi dovada clara ca aparentele inseala: va parea destul de lipsit de idei si de imaginatie, dar de fapt ascunde o personalitate puternica cu demne abilitati de lider. Va fi o persoana extrem de emotionala, insa ii va fi greu sa construiasca o relatie de lunga durata.

16

Va fi un copil care se va ghida dupa ceea ce invata. Intuitia nu il va ajuta foarte mult, pentru ca nu are incredere sa isi urmeze impulsurile. Va actiona conform regulilor si principiilor ca un adevarat perfectionist. Pare timid si izolat, dar de fapt este un curios prin desavarsire si face tot ce poate pentru a-si indeplini visurile. Nu va crede in dragoste la prima vedere si va atrage intotdeauna de partea lui persoane care ii seamana.

Cu apendicita nu e de glumit!

17

Va fi o persoana sociabila, care stie sa se adapteze situatiilor. Va actiona conform propriilor credinte si foarte rar va depasi limitele regulilor. Cei din jur l-ar putea considera imatur si ar putea fi desconsiderat din acest punct de vedere. Va fi o persoana cu mult sex-appeal care nu va duce niciodata lipsa de dragoste si de optiuni in acest sens.

18

Va crea impresia ca este o persoana tacuta si retrasa. De fapt, un cadru amiabil si deschis este tot ce are nevoie pentru a-si etala bucuria si incantarea. Va fi o persoana ale carei stari vor fluctua usor si extrem de sincer ceea ce il face destul se greu adaptabil intr-o gasca de prieteni. In ceea ce priveste dragostea, isi va arata cu greu sentimentele.

19

Acest copil va reusi in foarte multe lucruri pe care si le propune in viata si va castiga respectul celor din jur. Uneori il va caracteriza exagerarea. Cand va iubi, va face totul pentru ca relatia sa functiomneze bine.

20

Va fi o persoana prudenta, circumspecta si foarte serioasa. Va pune mare pret pe prietenie, mai mult decat pe orice altceva! In dragoste, va sta foarte mult in expectativa, studiind bine persoana care ii place. Sinceritatea de care va da dovada nu il va ajuta prea mult in dragoste, dar va contribui la maturitatea lui in ceea ce priveste relatiile in general.

21

Va fi o persoana extrem de curioasa, insa si un exemplu demn de urmat. Va fi caracterizat de optimism si va fi mereu cu zambetul pe buze. Desi fermecator, s-ar putea spune ca nu va avea chiar mult succes in dragoste. Ar putea trai situatia in care va fi iubit de cineva de care nu el este indragostit. Va avea o viata sentimentala destul de tulburata.

22

Va avea un caracter de sef, dar nu si de lider. Va fi o persoana apreciata pentru capabilitate si incredere, dar va fi condamnata pentru incapatanare. Sentimental, ori va iubi ori nu! Nu va face compromisuri, iar daca va fi tradat se va razbuna crunt!

23

Un nonconformist prin definitie. Il va caracteriza independenta si va merge numai pe mana propriilor decizii. Nu ii va placea sa i se impuna sa faca ceva anume. Se va aventura intr-o multime de experiente sentimentale care mai de care mai pline de adrenalina: o relatie cu o persoana casatorita de exemplu.

Copilul nu vorbeste - Ce ma fac?

24

Va fi un copil extrem de optimist, iar acest lucru il va ajuta sa se bucure de viata cu tot sufletul. Va fi sociabil, cu simtul umorului, cu o capacitate extraordinara de a-i binedispune pe ceilalti. Va fi o persoana care va stii sa ii asculte pe cei din jur. Se va indragosti cand va dori, chiar daca acest lucru nu inseamna neaparat ca va simti cu adevarat iubire, ci doar atractie sau ceva mai mult.

25

Aceasta zi prevesteste o atitudine razboinica. Nu exista obstacol care sa-i reziste in calea dobandirii succesului. Persoana draga va fi prioritatea lui inainte de orice. Dragostea va fi un sentiment pe care il va darui fara a cere ceva in schimb, iar persoana iubita va fi mai apreciata decat propria lui persoana, ceea ce spune multe. Are sanse mari sa se casatoreasca de tanar.

26

Va fi o persoana mereu curioasa care va face mereu tot posibilul pentru a iesi din rutina care il scoate din minti. Va calatori foarte mult. In dragoste, va cauta mult persoana potrivita, dar acest lucru nu inseamna ca nu va trai ceva relatii amoroase intense, insa pasagere.

Alaptezi? Ce alimente sa eviti!

27

Va fi o persoana sensibila si vulnerabila. Ii vor curge siroaie de lacrimi din orice, ceea ce poate fi rezultat al unei atitudini pesimiste pe care o va dezvolta. Va pune mult suflet intr-o relatie si va face din cel de langa el centrul universului lui.

28

Va fi o persoana extrem de capabila, dar ar fi bine daca cineva i-ar spune si lui asta. Va pierde multe oportunitati care ii vor iesi in cale. Pentru a avea succes, va trebui sa riste. In dragoste s-ar putea sa aiba ghinion. Va experimenta relatii fara sentimente de iubire adevarate si se va speria de fiecare data cand va avea senzatia ca incepe sa nutreasca sentimente pentru cineva.

29

Isi va folosi la maxim al 6-lea simt si rareori va da gres. Va avea idei ingenioase si o imaginatie iesita din comun. Va avea tendinta ca in dragoste sa fie usor exagerat si sa devina gelos la orice pas, avand deseori impresia ca persoana de langa el ascunde ceva.

30

Va fi o extrem de sociabila, inconjurata tot timpul de prieteni. Nu ii va lipsi nici simtul umorului si se va face placuta extrem de usor in anturaj. Insa in dragoste va dori sa preia fraiele intregii relatii si sa domine, ceea ce ii poate atrage o multime de dezavantaje.

31

Va fi o persoana imprevizibila, care nu-si va lasa emotiile sa iasa la iveala prea usor. Va trece cu usurinta de la o stare la alta. Nu isi va face prieteni prea usor. Inainte de a se indragosti, va procesa si analiza fiecare detaliu al unei persoane. Nu ii va fi usor sa se implice sentimental, dar cand o va face, va fi foarte usor de progresat in relatie, spre implinire.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar