Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Femeile raspund: prima intalnire - de vis sau de cosmar?

De în Dragoste & Sex 22 sep 2011
Cu siguranta vi s-a intamplat si voua sa va dati intalnire cu "Fat-Frumos" si pana la lasarea serii sa fugiti mancand pamantul de "Zmeu". Feminis.ro a adunat pentru voi o serie de intamplari mai mult sau mai putin comice legate de prima intalnire.

Am aflat deja care sunt cele mai nereusite intalniri din perspectiva barbatilor. In continuare vom afla ce spun ele, femeile, despre cele mai nereusite prime intalniri.

Din motive evidente, identitatea celor care au acceptat sa se destainuie nu va fi divulgata.

1. Rasistul microbist

Am plecat spre restaurantul unde urma sa ne intalnim cu vreo 20 de minute in avans, in caz ca nu nimeresc adresa. Trebuia sa ne intalnim la restaurant la ora 18.00. Mi-a trimis un mesaj pe la 17.40, spunandu-mi ca a ajuns deja si ca ma asteapta. M-am simtit vinovata putin, pentru ca urma sa ma astepte. Il cunoscusem pe internet, asadar nu stiam exact la ce sa ma astept. Cand in sfarsit ne-am vazut, era clar ca mintise in ceea ce priveste inaltimea. Avea pantofi cu talpa destul de inalta si tot nu era mai inalt ca mine. Am trecut asta cu vederea si ne-am asezat la masa. Nici nu am apucat sa facem comanda si lui i-a sunat telefonul. A vorbit cu mama lui in jur de un sfert de ora, timp in care eu stateam si ascultam ingrozita despre datorii, unchi betivi si alte minunatii. Cand in sfarsit a inchis, nici macar nu si-a cerut scuze. Era destul de clar ca pentru mine intalnirea se incheiase, dar nu stiam exact cum sa imi fac iesirea, asa ca am mai ramas. Toate subiectele lui de discutie gravitau in jurul rasismului. Si daca asta nu era de ajuns, echipa lui favorita juca in seara respectiva si prin urmare verifica scorul din 5 in 5 minute, comentand meciul. Am incercat sa fac o gluma, spunand ca sper sa piarda meciul. Mare greseala! A luat totul in serios, s-a suparat si a inceput sa imi explice cum ca el nu s-ar intalni cu o persoana care vorbeste de rau echipa lui de suflet. In momentul in care nota a fost platita, mi-am luat "jucariile" si-am plecat, ignorand invitatia lui de a merge la el acasa pentru a petrece cu el si prietenii lui. Ce natarau!

2. Pedofilul

Probabil veti rade, insa pentru mine nu a fost deloc placut. Era frumusel, aparent normal, genul de barbat caruia i-as mai da o a doua sansa. Impresia a durat pana la al treilea pahar de tarie. Dupa aceea a inceput sa vorbeasca de parca as fi fost un copilas. De exemplu: "Sa-ti dea tata un pupic?". Nu stiam daca sa rad sau sa fug cat vad cu ochii. Cand au sosit si fripturile, tipul se intindea catre farfuria mea, sa ma ajute cu taiatul fripturii. Am ramas inmarmurita. M-am scuzat si m-am ridicat sa merg la toaleta, moment in care el m-a intrebat daca nu cumva am nevoie de ajutor. Ajunsa la toaleta, ma gandeam cum sa ies de acolo fara sa ma vada. Noroc ca una dintre chelnerite auzise toata discutia noastra si a venit dupa mine, spunandu-mi ca dupa ce am plecat, individul imi pusese o suzeta pe masa. Norocul meu a fost ca mai exista o iesire din restaurant, prin spate. Nu vreau sa stiu ce alte planuri avea respectivul pentru mine.

3. Uratul

Intalnirea asta a fost cea care m-a convins ca nu se merita sa te intalnesti cu oameni pe care ii cunosti pe internet. Ne-am vazut si nu era cel pe care il vazusem in pozele pe care mi le-a trimis. N-as fi avut nicio problema cu faptul ca nu era tanarul atragator pe care il asteptam, daca nu incepea sa se vaite pe tema aspectului fizic. Pe tot parcursul serii n-a facut altceva decat sa se planga ca femeile il refuza constant, ca este urat, ca nu are nicio sansa. Am facut tot posibilul sa scurtez intalnirea si am refuzat sa ma mai vad cu el. A insistat ceva vreme, dupa care am crezut ca s-a potolit. Asta pana intr-o zi cand am primit un e-mail de la el: niciun cuvant, doar o poza cu organele lui genitale.

4. Nesimtitul

Urma sa ma duca la un restaurant exclusivist, situat destul de departe de unde locuiam eu. A venit sa ma ia cu masina si de indata ce am urcat in automobil, tipul imi spune: "Te superi daca nu mergem acolo unde am stabilit?". Am spus ca nu ma deranjeaza. Urmarea m-a lasat cu gura cascata: "Ah, perfect, nu mi-am dat seama ca stai atat de departe. N-as vrea sa conduc pana acolo si apoi sa te aduc inapoi acasa. Sa fim seriosi, e doar o prima intalnire". Gustul amar s-a mai dus in momentul in care am ajuns la restaurantul meu preferat. Dupa ce mancam, mi-a spus clar ca platim nemteste. Am scos din portofel partea mea, plus jumatate din bacsisul cuvenit, moment in care el ma intreaba daca nu cumva am marunt, pentru ca el nu are schimbat. La iesirea din restaurant, il aud zicand nonsalant ca "Intotdeauna mi se intampla asa. Dupa ce beau bere imi vine sa urinez des."
Cateva minute mai tarziu, ma trezesc vorbind singura, in timp ce el s-a oprit sa urineze la un copac, fix sub ochii mei. N-am putut sa mai rezist unor astfel de grosolanii si am mers pe jos acasa.

5. Impotentul

Cea mai nereusita intalnire? Simplu. Am iesit la cina cu un tip care s-a gandit la un moment dat ca ar fi indicat sa ma anunte ca nu poate sa se culce cu mine din cauza medicamentelor pe care le lua la momentul respectiv. Si pentru ca asta nu era de ajuns, ma trezesc ca ma roaga sa platesc eu cina pentru ca el si-a uitat, vezi Doamne, portofelul. Bun, nu platesti nici cash, nici in natura. Gluma-i gluma, dar mie ce imi iese la afacerea asta?

6.Pretentiosul

M-am vazut cu un tip. Era tarziu, venisem de la munca si nu mancasem mai nimic in ziua aceea. Parea genul care frecventeaza restaurante, asa ca nu mi-am facut probleme. Din pacate, m-am inselat. Am stat toata noaptea de vorba la bar, intr-un club, cu un cocktail in fata. Stomacul incepuse deja sa se revolte. Noroc cu bolul cu chipsuri plasat strategic pe bar. Cate unul, cate doua, le-am terminat pe toate. Am discutat, am dansat si apoi am plecat fiecare in drumul lui. Ma asteptam sa ma sune a doua zi. N-a facut-o nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Intamplator, peste o saptamana, ma intalnesc cu un prieten care ne facuse "lipeala". Il intreb de X. si imi raspunde mirat: "Cum, nu stii? Pai cred si eu ca nu te-a mai sunat din moment ce te-ai comportat ca Haplea." Am ramas perplexa!

7. Smiorcaitul

Cea mai nereusita si in acelasi timp cea mai scurta intalnire, daca pot spune asa, a fost de-a dreptul absurda. De ceva vreme se tinea dupa mine, cu telefoane, cu mesaje, in ideea ca ma indupleca sa ies la o intalnire cu el. Intr-un final, am acceptat. In ziua cu pricina, individul ma suna si ma anunta ca nu mai poate veni, motivand ca "pestisorul meu a racit". M-am abtinut cu greu sa nu izbucnesc in ras. Mi-era imposibil sa inteleg cum de s-a tinut atata timp de capul meu, iar cand are ocazia, ii da cu piciorul.

8. Ciudatul

Ne-am vazut pentru intaia oara, ne-am plimbat, am luat cina si ne-am simtit bine impreuna, motiv pentru care am acceptat sa continuam intalnirea la el acasa. Urma sa vedem un film. A turnat vin in pahare, a pornit filmul si la un moment dat, s-a ridicat, zicand ca se duce sa isi ia o tigara. Am ramas acolo timp de 30 de minute si el n-a revenit. M-am gandit ca nu ar fi in regula sa ma duc sa-l caut prin toata casa, asa ca i-am trimis un mesaj pe telefon. Mi-a raspuns 10 minute mai tarziu sa-mi spuna ca era in dormitor. Am ramas cu gura cascata. Mi-am dat seama ca eram singura in casa unui necunoscut. Nu-mi venea sa cred. M-a lasat sa astept timp de aproape o ora si s-a dus sa se culce. M-am ridicat de pe canapea, mi-am luat geanta si-am plecat. Nu cred ca mai e nevoie sa mentionez ca nu l-am mai sunat de atunci.

Acum este randul vostru. Ati avut parte de intalniri nereusite? Cum ati abordat situatia? Ati rezistat cu stoicism sau ati dat bir cu fugitii? Asteptam raspunsurile voastre pe forum.

Citeste si:

Barbatii raspund: prima intalnire - de vis sau de cosmar?

Sexul fara obligatii sau prietenia in asternut

Replici jenante ale barbatilor cand insala

Recapata-ti pofta de sex! - Solutii pentru anorgasmie

Barbatii pusi la zid

Tag-uri: ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr