Descoperă cum poți rămâne independentă într-o relație

De în Dragoste & Sex 28 noi 2018

Este greu să fii cu adevărat sinceră încă de la începutul unei relații și cu atât mai greu este să rămâi fidelă propriei persoane când ești într-o relație de lungă durată, dar trebuie să găsești cumva calea de mijloc pentru a rămâne independentă și a nu-ți sufoca partenerul cu grija ta și nevoile tale.

Află acum cum poți rămâne propria persoană când ești într-o relație de lungă durată sau chiar căsătorită cu omul visurilor tale.

Respectați-vă spațiul personal

Dacă ai un partener nu înseamnă că trebuie să vă petreceți tot timpul împreună. Chiar dacă ești îndrăgostită până peste cap, dacă petreceți prea mult timp împreună, veți ajunge să vă plictisiți și relația se va consuma prea repede. Cu toții avem nevoie de puțin timp pentru propria persoană deci dacă îți place să citești, atunci fă-o, dacă îți place să te uiți la comedii romantice în timp ce timp iubitul tău muncește, fă-o, dar ai grijă de tine și de sufletul tău.

Întreține-ți hobby-ul și interesele

Este în regulă să aveți hobby-uri comune și să faceți mai multe lucruri împreună, dar asigură-te că păstrezi ceva doar pentru tine. Acest lucru te va ajuta să fii independentă și să păstrați relația vie, pentru că veți avea ce să vă povestiți unul celuilalt. Poate fi vorba despre orice: voluntariat, club de lectură, sport de echipă, origami, dar nu-ți fie frică să să te bucuri singură de ceva, pentru că dacă doar îți târăști partenerul să facă ceva ce nu vrea de fapt, veți ajunge amândoi să fiți nefericiți.

Fii tu însăți

Compromisurile reprezintă o parte foarte importantă a unei relații, dar nu trebuie neapărat să faci compromisuri cu privire la ceva ce ești total împotrivă. Lucrurile mici, mai puțin importante, da, le puteți discuta, dar nu ceda insistențelor dacă ai cu adevărat o altă părere despre ceva important. Ca să te revanșezi că nu faci ca el, poți să preiei din treburile sau îndatoririle lui casnice și cu siguranță va fi mulțumit.

Spune-i partenerului tău dacă nu ești de accord cu el

Nu” este un cuvânt foarte puternic, pe care ai dreptul să-l folosești oricând. Îi poți spune că nu ești de acord cu punctul lui de vedere, atâta timp cât nu încerci mereu să-i schimbi mentalitatea. Părerile diferite se pot transforma în discuții constructive dacă amândoi acceptați că priviți lucrurile într-un mod diferit și respectați că fiecare are dreptul la propria părere. Dacă lași lucrurile care nu-ți convin să treacă pe lângă voi, acest obicei se va întoarce împotriva voastră sub formă de frustrări, deci dacă simți că nu-i poți spune față în față ce simți, atunci măcar scrie-i o scrisoare în care să pui accentul pe cum te face să te simți, nu pe faptul că el ar greși.

Iubește-te pe tine însăți

Pentru a fi o parteneră bună, trebuie să ai mai întâi grijă de propria persoană. Să nu-ți fie frică să faci o listă cu lucruri pe care ți le dorești tu sau pe care vrei să le faci singură și ține minte că visele și planurile tale sunt cel puțin la fel de importante precum cele comune. Dacă ești fericită și îți îndeplinești visele, determinarea și atitudinea ta pozitivă îl vor inspira pe el să facă același lucru.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 mai