Dacă faceţi ASTA, veţi rămâne împreună pentru totdeauna

De în Dragoste & Sex 21 dec 2016

Poţi afla dacă relaţia voastră va trece sau nu testul timpului, folosindu-te de rezultatele unei cercetări recente pe această temă.

Un factor care poate determina longevitatea unei relaţii are la bază generozitatea emoţională a partenerilor, potrivit cercetării realizate la The Gottman Institute din Seattle.

Vă oferiţi reciproc atenţie în cadrul relaţiei sau sunteţi mai degrabă critici în mod frecvent? Tinzi să vezi tot ce e mai bun în partenerul de cuplu şi îţi doreşti să îl vezi din ce în ce mai fericit? Micile interacţiuni din viaţa de zi cu zi care reflectă acest raport sunt comune în rândul cuplurilor care trec testul timpului.

Un studiu recent realizat la University of Georgia a scos la iveală că un ingredient esenţial pentru o relaţie de durată este recunoştinţa. Cei care se simt apreciaţi de către partener sunt mult mai implicaţi în cadrul cuplului şi au o perspectivă pozitivă asupra relaţiei.

Nu în ultimul rând, deciziile luate împreună şi împărţirea îndatoririlor casnice sunt factori importanţi pentru o relaţie de lungă durată care aduce satisfacţii ambilor parteneri, potrivit unui studiu publicat în Journal of Family Issues.

Aşadar, nu contează dacă tu găteşti în timp ce el spală vasele sau viceversa. Important este să existe implicare de ambele părţi.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rodela Camila (26.03.2019, 02:18)
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă, soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat si nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui si nu a fost unde sa fie gasit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea mi-a sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. I-am contactat prin e-mail, a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: [email protected]
Răspunde-i
...afla dacă relaţia voastră va trece sau nu testul timpului, folosindu-te de rezultatele unei cercetări recente pe această temă. Citește mai departe… Source: feminis.ro

var venus61647 = {...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 aug