Din fericire, acum chiar ai timp să cureți toate recipientele de sosuri și şi condimente, astfel încât să poţi observa dacă vreunul a expirat deja, pentru a-l arunca și a-ți face loc în frigider, dulap sau cămară.
Precum un pat nefăcut în fiecare dimineață, o colecție de sticle murdare îți umbrește ziua. Deși creierul tău nu înregistrează acest fenomen ca pe ceva extrem, precum un ou clocit, aceste recipiente îți induc, fără să vrei, o stare proastă.
Îndepărtează din stocul tău ketchupul care a făcut deja cruste, maioneza deschisă de luni de zile (chiar dacă, teoretic, încă mai este în termenul de garanție) și spală rafturile pe care s-a scurs gemul sau mierea. De asemenea, este indicat, mai ales acum, să speli sticlele, conservele și borcanele cu totul, doar asigură-te că rămân sigilate sau măcar bine închise. După ce toate aceste recipiente sunt curate și uscate, pune-le pe cele bune la locul lor și restul aruncă-le direct la gunoi.
Curăţenie de primăvară: Nu uita de raftul cu sosuri şi condimente
Acest lucru nu-ți va schimba toată viața, dar este important să beneficiezi de produse care sunt în termenul de garanție și care sunt depozitate corespunzător.
12 lucruri pe care să nu faci niciodată economii
Articolul următor
Trucul de marketing din spatele perioadei de probă a abonamentelor
























