Trucul de marketing din spatele perioadei de probă a abonamentelor

De în Bani 13 apr 2020

Acum, când toată lumea stă mai mult acasă, multe servicii online oferă o perioadă de probă mai lungă decât de obicei, dar acest lucru se întâmplă nu numai din bunăvoință, ci este și un truc de marketing.

Toate aceste perioade de probă gratuite în care poți încerca anumite servicii și produse sunt binevenite când n-ai nimic altceva mai bun de făcut, dar de multe ori uiți să-ți anulezi abonamentul și te trezești cu o taxă suplimentară.

Una dintre problemele principale ale acestor „oferte” este că îți faci mai multe abonamente „temporare” decât ai nevoie de fapt, chiar și 20 și uiți când anume expiră fiecare, multe netrimițându-ți nici reminder. Deci, chiar dacă în mod normal ai fi în stare să-ți aduci aminte după o lună să-ți anulezi acel abonament care-ți oferă acces la programe de antrenament personalizate, acum, că ai mai multe la care să te gândești, deoarece din plictiseală sau dorință de a încerca mai multe ți-ai făcut abonament nu doar la un program ci la 6, memoria s-ar putea să-ți joace feste.

Dacă încerci să profiți de unele dintre cele mai bune oferte online, cel mai bun plan este să-ți notezi undeva la vedere datele de expirare ale perioadelor de probă și să-ți setezi alarme pe telefon, pe care să nu le ignori. În plus, când te abonezi la un serviciu, dar îți dai seama rapid că nu este ceea ce căutai, încearcă să anulezi imediat înregistrarea, deoarece dacă deja ai anulat, nu trebuie să-ți mai faci apoi probleme că rămâi fără bani pe card.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...imediat înregistrarea, deoarece dacă deja ai anulat, nu trebuie să-ți mai faci apoi probleme că rămâi fără bani pe card.sursaCiteste si......
Spune-ţi părerea
Alte articole din Bani
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian