Cum îţi va FRÂNGE inima, în funcţie de zodia LUI

De în Dragoste & Sex 9 noi 2016

Vrei să ştii la ce să te aştepţi în cazul unei despărţiri? Fiecare nativ are un mod anume de a gestiona situaţiile de acest fel, iar astrele îţi oferă câteva indicii utile.

Berbec

Când un bărbat vrea să vă despărţiţi, o face repede şi foarte direct. Rareori stă la discuţii şi ai şanse mici să poţi repara ceva odată ce flacăra s-a stins.

Taur

Nativul din zodia Taurului se va pune pe sine pe primul loc, indiferent de circumstanţe. Astfel, în cazul unei despărţiri, cu siguranţă nu te poţi aştepta ca el să vină înapoi şi să ceară o a doua şansă, chiar dacă a greşit, întrucât este mult prea încăpăţânat.

Gemeni

Un bărbat din zodia Gemenilor are un talent aparte de a apărea şi dispărea după bunul plac din viaţa ta atunci când se gândeşte să se despartă de tine. Dacă observi un astfel de comportament, scuteşte-te de bătăi de cap şi pune piciorul în prag.

Rac

În cazul Racului, cele mai mari bătăi de cap în cazul unei despărţiri vor fi tentativele lui repetate de a te recuceri. Dacă nu vrei să fii luată pe sus de un vârtej emoţional, rămâi fermă pe poziţie şi nu reîncălzi ciorba veche.

Leu

Nativii din zodia Leului adoră să fie în centrul atenţiei şi nu vor face excepţie în cazul unei despărţiri. Cel mai neplăcut este că va trece peste eveniment rapid, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Fecioară

Bărbatul din zodia Fecioarei se desparte treptat, uneori chiar fără să îşi dea el însuşi seama, implicându-se în cu totul altceva, până când relaţia se destramă.

Balanţă

Pentru nativul din zodia Balanţei, monogamia este un concept dificil atunci când nu se află în centrul atenţiei partenerului de cuplu. De asemenea, îi este greu să ia o decizie, motiv pentru care va oscila de multe ori înainte să rupă pisica în două.

Scorpion

Nativii din Scorpion iubesc şi se despart de persoana iubită cu aceeaşi intensitate. În cazul unei despărţiri, pot fi acizi şi răutăcioşi, înţepându-te până când decizi că nu mai vrei să auzi de ei vreodată.

Săgetător

Acest nativ se ridică pur şi simplu şi pleacă, fără preaviz. Nu este genul care să aprecieze confruntările şi cu siguranţă nu îi plac despărţirile lacrimogene, motiv pentru care ia decizia şi acţionează în consecinţă, fără a ţine cont de persoana de lângă el. Nu vei primi lămuriri cu privire la pasul pe care a ales să îl facă.

Capricorn

Deşi poate că el este cel care a luat decizia să vă despărţiţi, va avea dificultăţi în a trece peste acest moment dificil. Astfel, va lăsa puţin loc în inima lui pentru tine, în caz că vrei să vă împăcaţi.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsătorului sunt, atunci când îi calci pe coadă, extrem de reci. Chiar dacă până mai ieri erai centrul universului său, în momentul în care a luat decizia ca tu să dispari din viaţa lui, nu vei vedea urmă de empatie sau orice altă emoţie în privirea şi în glasul lui la despărţire.

Peşti

Bărbatul din zodia Peştilor va fi complet indiferent în momentul despărţirii. Vei fi surprinsă să constaţi că emotivul şi visătorul nativ se va concentra pe tot soiul de alte lucruri, în loc să pară măcar puţin răvăşit în urma rupturii.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Oscar Oxana (31.01.2017, 09:44)
Dorești sa afli cu cine vorbește persoana iubită pe siturile de socialiare atunci eu te pot ajuta ...
Ajut la aflarea parolei de pe siturile de socializare: Skype, Twitter, Вконтакте, Одноклассники, Facebook.... etc.
Veți putea citi mesajele persoanelor cointeresate...
Acest serviciu dureaza de la 5 min la 3 zile
Ma puteți contacta pe mail: [email protected]
Operativitate, confidentialitate si onestitate - Va GARANTAM!

Puterea este in adevar!
Noi aflam adevarul!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct