Cum îți arată că nu te iubește

De în Dragoste & Sex 7 dec 2017

Unii bărbați au un comportament foarte ciudat și te pot induce în eroare, dar clarifică cât poți de repede lucrurile, ca să nu suferi mai târziu.

Iată cum te poți lămuri dacă un bărbat care îți place te iubește sau nu. Dacă face unul dintre aceste lucruri trebuie să-ți pui semne de întrebare.

1. Absență îndelungată

Dacă la prima voastră întâlnire totul pare să fi decurs bine, dar el nu te mai contactează pentru o lungă perioadă de timp apoi se poartă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, ai grijă. Nu pune totul pe baza faptului că a fost ocupat și nu-i găsi scuze, pentru că nici măcar nu știi dacă s-a gândit vreun pic la tine. Se prea poate ca în tot acest timp el să fi umblat cu altele și acum să fi rămas singur și să încerce să profite de dragostea lui pentru tine.

2. Începe o conversație, dar nu o continuă

Dacă are obiceiul să te întrebe ce faci printr-un mesaj apoi să nu-ți mai răspundă înseamnă că nu vrea de fapt să poarte o conversație cu tine și doar se plictisea sau chiar a greșit destinatarul. Tu poți crede că are treabă urgent sau că i-a murit bateria, dar aceste lucruri pot fi false, așa că nu-ți face speranțe false, pentru că a vrut doar să-ți amintească de el, în cazul în care ești într-o pasă bună și ții încă la trecutul vostru.

3. Nu încearcă să spargă bariera online-ului

Întreabă-te de ce oare vorbiți de atâta timp pe internet, dar nu a propus încă să vă întâlniți. Nu este pentru că e el modest sau deoarece se teme de propriile sentimente. Tu ești o fată minunată, nu ai nevoie să aștepți după el până se hotărăște. Pur și simplu nu vrea să te invite la o întâlnire față în față, vrea să vorbiți doar ca amici, nu te iubește.

4. Te folosește

Dacă totul a decurs bine între voi și chiar a postat poze cu tine pe rețelele de socializare, dar acum nu te mai bagă în seamă, atunci a vrut doar să te folosească ca să facă geloasă pe altcineva. Nu te mai gândi că are nevoie de spațiu sau că îți testează răbdarea, are probleme la muncă și nu mai are timp liber, ci realizează odată pentur totdeauna că nu este interesat de persoana ta ca de un partener de viață constant.  

5. Vrea să concureze cu alți bărbați pentru atenția ta

Apare doar în momentele când pe lângă tine mai sunt și alți bărbați. Nu o face din gelozie și nu se va schimba doar de dragul tău, nici măcar nu a realizat că sunt și alți bărbați interesați de persoana ta ci doar are un spirit de competiție foarte dezvolat și o relație fără concurență nu îl atrage.

6. Este în căutarea unei relații speciale, dar nu de dragoste

Ți-a sugerat să rămâneți prieteni și încă are tendința de a se da la tine? Atunci înțelege clar că ești îndrăgostită de el și atâta timp cât i se pare amuzantă situația te va păstra pe lângă el ca pe o soluție de rezervă. Se va plictisi însă curând și te va părăsi pentru noua venită, așa că nu e cazul să te mai gândești că poate încă nu-și dă seama de sentimentele lui pentru tine sau că nu poate rezista șarmului tău. Nu există prieteni foarte buni care să fi devenit apoi iubiți.

7. Petrece prea puțin timp cu tine și te caută doar când are nevoie de ceva

Vă întâlniți doar ocazional, după muncă și acest lucru se întâmplă nu pentru că ar fi prea ocupat sau pentru că îți acordă ție tot timpul lui liber. Chiar dacă, uneori, mai petrece câte o seară la tine, nu te amăgi singură, face așa ceva doar pentru că își caută un partener de sex, dar când își va face o iubită te vei întreba de ce te-a părasit.

8. Nu te prezintă familiei sau prietenilor

Deși arătați drăgut împreună și vă înțelegeți bine, îi vezi rareori câțiva prieteni și aceia destul de îndepărtați, mai degrabă doar cunoștințe sau chiar nu-i cunoști deloc și toate sărbătorile importante le petreceți împreună. Dacă acesta este cazul relației voastre, atunci nu te gândi că-i este rușine cu familia lui sau din contră, că este foarte apropiat de pieteni și rude și vrea să petreacă cu ei cât mai mult timp împreună. Nici măcar nu este îngrijorat că nu-ți vor plăcea oamenii ci doar nu contezi atât de mult pentur el încât să facă un asemenea pas.

9. Se comportă ca un prieten

Încearcă să vezi realitatea, dacă vorbiți foarte mult online și vă vedeți foarte des doar pentru că aveți același cerc de prieteni, iar atunci vă simțiți bine împreună, dar fără a avea momente romantice, acesta este un semn că trebuie să clarifici urgent situația. Poate că te iubește, dar are traume din relațiile anterioare și nu vrea să forțeze lucrurile, dar nu e bine pentru nici unul dintre voi să prelungiți situația. Ești o prietenă adevărată și oricine se distrează în preajma ta, dar trebuie să ai grijă de viața ta, ca să nu fii veșnic doar amica lui.

10. Nu îți face planuri comune cu tine și nu vrea să discutați viitorul vostru

Dacă atunci când încerci să discuți cu el despre viitorul vostru, devine misterios și se enervează gândește-te că poate nu ești cel mai bun candidat pentru a fi soția lui și probabil că nu-și dorește mai mult de la relația voastră. Nu vrea să vorbească despre viitor pentru că nu vrea să schimbe nimic, nu pentru că încă se gândește dacă este sau nu o relție serioasă sau are probleme financiare.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
01 dec