12 semne că ești o femeie de calitate

De în Dragoste & Sex 11 dec 2017

Chiar dacă de-a lungul vieții te-ai întânit cu o grămadă de bărbați, unii au fost prea obsedați de tine sau tu te-ai îndrăgostit nebunește de alții și relația nu s-a mai oficializat, trebuie să știi că oricum ești specială.

Unii te-au făcut centrul Universului lor, pentru că au văzut ce aveai special iar alții au fost toată lumea ta, deoarece tu aveai nevoie de cineva de care să te agăți. Astfel de amintiri te fac să te întrebi ce au avut altele în plus față de tine. Află că dacă ai măcar o parte dintre următoarele calități, ești o femeie de calitate.

1. Îți inspiri partenerul să-și atingă adevăratul potențial și să realizeze lucruri mărețe în viață, fără a fi prea insistentă în această privință. Nu îl forțezi să facă nimic din ceea ce n-ar vrea, pentru că ai încredere în el că va face alegerile corecte.

2. Nu te joci cu sentimentele omului și nu faci crize de gelozie, deoarece ești foarte sigură pe relația voastră. Știi ce și cât valorezi, drept pentru care nu simți nevoia să demonstrezi nimic.

3. Nu te comporți ca și când întreaga lume se învârte în jurul tău, dar vrei atenția și iubirea celui cu care trăiești, pentru că ai multe de oferit. Nu te aștepți să se pună pe locul doi pe sine și pe tine pe primul loc, deoarece înțelegi că sunteți egali.

4. Nu ai nevoie de el 24/7, fiindcă realizezi că sunteți doi indivizi independenți, care aveți vieți și în afara relației. Amândoi aveți spațiu în care să vă desfășurați, prieteni, familie și carieră separate.

5. Niciodată nu ți-a fost rușine să-l prezinți cuiva, deoarece ești conștientă de faptul că se poate controla în societate și poate face impresie bună mai multor tipuri de oameni. Este suficient de inteligent cât să știe ce fel de lucruri să discute cu părinții tăi  și ce anume cu prietenii , în plus, se poate relaxa și bucura de timpul petrecut alături de tine.

6. Știi cum să te îngrijești și niciodată n-ai vrut doar o relație în care să depinzi de cineva, din orice punct de vedere. Mereu ai început o relație amoroasă de pe picior de egalitate și ai împărțit orice cheltuială sau măcar te-ai oferit să o faci, ca să nu-l împovărezi pe el.

7. Dacă ai conturi pe diverse rețele de socializare, ai gijă mereu ce postezi, ca să nu te faci vreodată de râs. Știi cum să te prezinți în societate, fie ca este vorba despre întâlniri face-to-face sau prezentări online.

8. Nu te rușinezi niciodată în dormitor și încerci mereu lucruri noi, nu-i respingi din start nici o dorință. Îți explici mereu refuzurile sau dorințele și nu te comporți ca și când intimitatea ar fi ceva de care să-ți fie jenă. Ești destul de matură ca să accepți că sexul este ceva normal și chiar sănătos într-o relație, acea parte care menține scânteia aprinsă.

9. Ai păreri clare despre aproape orice și nu ți-a fost frică niciodată să ți le exprimi, dar acest lucru nu înseamnă că i le impui cuiva cu forța. Discuți lejer despre orice, știi să aduci argumente și nu transformi orice neînțelege într-un capăt de lume.

10. Dacă te cerți cu cineva, nu încerci să te eschivezi plecând sau apelând la stereotipuri ci rămâi să discutați rațional. Realizezi că fiecare situație este diferită și trebuie să rezolvați cauza care stă la baza disputei, decât să dați vina unul pe celălalt.

11. Ești sigură de scopul pe care-l ai în viață. Ți-ai trasat linii clare pe care mergi și ai valori morale ridicate. Nu te lași influențată de oricine trece prin viața ta.

12. Te simți cea mai norocoasă femeie de pe Pământ când reușești să te descurci fără ajutorul unui bărbat, dar știi să-l faci fericit pe cel care alege să-și continue viața alături de tine, deoarece ești conștientă că ești uimitoare și dacă nu ar vrea să stea lângă tine și-ar putea căuta pe alta. Ești o femeie adevărată: puternică, independentă și nu-ți e frică să rămâi singură.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian