10 semne că amicul tău este îndrăgostit de tine

De în Dragoste & Sex 18 aug 2017

Ne place să credem că înțelegem ce simt prietenii noștri și în aproape toate cazurile acest lucru este adevărat, dar când simpli amici încep să se îndrăgostească de noi cumva nu putem observa acest lucru.

Probabil că de-a lungul timpul te-ai gândit cel puțin o dată că un prieten ar putea simți ceva mai mult pentru tine decât amiciție, pentru că emoțiile pot fi foarte greu de interpretat dacă nu ai un simț al observației foarte ascuțit. Asta se întâmplă mai ales când două persoane au o relație foarte apropiată, de genul „cei mai buni prieteni”, deoarece gesturile de afecțiune sunt ușor de confundat cu infatuare și se acceptă mai repede.

Pentru a înțelege exact ce simte cineva, trebuie să fii atentă la cum se comportă în jurul tău și să urmărești orice gest ieșit din comun. Ai în continuare 10 semne care să te pună serios pe gânduri.  

1. Este foarte atent la cum arată când sunteți împreună 

Unul dintre cele mai evidente semne că prietenul tău este îndrăgostit de tine este că a devenit brusc mult mai atent la aspectul fizic, asta mai ales când știu că vei fi undeva și încearcă să arate cât mai bine pentru a te impresiona. 

2. Pare să se uite mereu la tine 

Dacă ai observat că din senin cineva începe să se uite numai la tine s-ar putea să fie un semn că in ochii lui ai devenit mai atrăgătoare. Mult mai evident este când par să facă acest lucru în detrimentul tuturor celor din jur și s-ar putea chiar să coboare ochii către alte părți când tu nu te uiți. 

3. Par să te evite în public 

Dacă sunteți într-un cerc de prieteni și unul dintre ei pare să te evite, se poate să fie îndrăgostit de tine. Pentru a-ți confirma bănuiala, observă-i comportamentul când sunteți din nou doar voi doi. Dacă brusc redevine super prietenos, înseamnă că nu te evita deloc, doar făcea pe neinteresatul, încercând să nu dea de bănuit. 

4. Începe să te imite 

Nenumărate studii au demonstrat că imitația este unul dintre semnele cele mai bune ale atracției. Deci dacă observi că vreun prieten îți imită limbajul trupului sau alte comportamente, te poți gândi la faptul că te place ceva mai mult. 

5. Te tratează special 

Un amic ce brusc începe să-ți facă diverse daruri, să te invite doar pe tine în oraș sau alte asemenea gesturi înseamnă că te apreciază cu adevărat. În acest caz cel mai important este să observi cât de des se poartă altfel cu tine decât cu restul lumii, întrucât prin firea lor, unele persoane sunt mai generoase cu toată lumea, dar intuiția și simțul observației te vor face să îți dai seama că ceva este în neregulă. 

6. Când ești prin prajmă nimic nu mai contează 

Este iarăși foarte evident că dacă este atras de tine va dori mereu să-ți fie prin preajmă. Deci dacă era ocupat, dar când a auzit că tu mergi undeva și-a găsit cumva miraculos timp să ajungă și el, acesta este un foarte bun semn că vrea mai multe de la tine. De asemenea, dacă nu pare să piardă nici un mic eveniment la care iei parte, atunci este destul de clar. 

7. Devine brusc timid în preajma ta 

Timiditatea poate fi semn de atracție și cea mai bună explicație este că își înghite cuvintele de teamă să nu spună ceva greșit în fața ta, ca mai apoi să râzi de el sau să-l judeci sau e pur și simplu nervos în preajma ta. Oricum, timiditatea excesivă și apărută peste noapte sigur te va pune pe gânduri. 

8. Face orice pentru tine 

De obicei, prietenii au grijă de prieteni, dar dacă unul anume începe să facă lucruri care ies din sfera amiciției, chiar dacă asta presupune să sacrifice el ceva, deci face absolut orice pentru tine, asta poate reprezenta un indiciu că se îndrăgostește de tine. 

9. Râde mereu la glumele tale 

El râde până și la cele mai proaste glume ale tale, cele spuse după prea multe pahare de tequila băute. Acest lucru ar trebui să-ți dea de bănuit că vrea să fiți mai mult decât prieteni, dar și aici trebuie să fii atentă la frecvența cu care se întâmplă să râdă. 

10. Te atinge de câte ori are ocazia 

Dacă prietenul tău a început să te atingă „din greșeală” de mai multe ori sau încearcă să stea cât mai aproape de tine, ai putea să te gândești că este interesat de tine din punct de vedere amoros. Aceste atingeri pot fi evidente, precum îmbrățișări amicale strânse și frecări pentru a te încălzi sau ar putea fi mai subtile, cum ar fi faptul că s-a împiedicat și a dat din greșeală peste tine sau că este prea aglomerat și te sufocă.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 ian