Cele mai bune 6 zodii în afaceri

De în Cariera 31 iul 2019

Când ești bună în afaceri, știi aproape instinctiv ce și când trebuie făcut, faci strategii și stabilești țeluri pe care aproape întotdeauna reușești să le atingi fără să te chinui.

Când cei care sunt buni în afaceri greșesc ceva, ei își asumă responsabilitatea și încearcă mereu să învețe câte ceva în domeniul în care activează, dar descoperă și tu dacă ești născută într-una din zodiile făcute pentru a fi antreprenori.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Motivul pentru care Capricornii sunt atât de buni antreprenori este că sunt organizați și muncesc din greu pentru tot ceea ce au. Ei respectă întotdeauna termenele limită și dacă primesc o sarcină nu așteaptă niciodată „momentul potrivit” ca să se apuce de ea, o fac și gata. Își calculează fiecare mișcare și întotdeauna gândesc înainte să spună ceva, dar au și un plan de rezervă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii au un talent înăscut când vine vorba de afaceri. Ei pur și simlu știu cum să vorbească cu oamenii pentru a-i convinge de ceva și nici măcar nu trebuie să mintă. În plus, ei se simt foarte bine în acest mediu, însă chiar dacă sunt mulțumiți cu rutina lor, tot trebuie să mai facă din când în când și altceva, pentru că altfel se plictisesc. Gemenii știu că cele mai bune afaceri se fac atunci când oamenii ies din zona lor de confort așa că forțează un pic nota, de câte ori au ocazia.

Balanță (23 semptembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt optimiste și au succes în afaceri deoarece se concentrează mai mult pe părțile pozitive decât pe cele negative. Când lucrurile nu merg cum vor ei, nativii acestei zodii se concentrează să găsească unde au greșit, pentru a putea remedia situația și altă dată să nu mai repete aceeași greșeală. Cu acest comportament ei nu bat niciodată pasul pe loc și încearcă mereu să vadă partea plină a paharului.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt persoane de încredere, excepțional de bune în ceea ce fac, mai ales când decid să învețe din propriile greșeli. Știu să se motiveze singuri și sunt persoane prietenoase, în stare să vadă partea bună a oricui. Pentru a avea relații profesionale bune, trebuie să câștigi încrederea partenerilor și exact la asta se pricep cel mai bine nativii Leu.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt firi analitice și practice, foarte atente la detaliile pe care restul lumii le scapă din vedere. Ele acceptă părerile celorlalți și mai ales cer părerea persoanelor pe care le admiră, pentru că preferă să învețe din greșelile altora decât să se bazeze doar pe ego-ul lor. Când primesc feedback, Fecioarele îl iau foarte în serios și încearcă să încorporeze noile comportamente în viața lor, iar pentru acest lucru analizează în special propriile greșeli, în comparație cu cele ale oamenilor de succes și astfel ajung să ia decizii care le aduc pacea interioară.

Săgetător (23 noiembrie - 22 decembrie)

Săgetătorii sunt independendenți, creativi, inteligenți și au spirit aventurier, ceea ce le permite să exploreze diferite idei de afaceri. Când sunt pasionați de ceva, pun umărul la treabă și duc la îndeplinire proiectul până la termenul limită primit. Ei sunt prietenoși și darnici, iar provocările îi motivează să dea tot ce au mai bun. Când ceva pare imposibil, Săgetătorii simt nevoia să încerce și nu se dau bătuți din prima. Cu toate acestea, chiar dacă sunt responsabili în privința cheltuielilor, le place să găsească tot felul de chilipiruri și în outleturi se simt cel mai bine.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Cariera
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 oct