12 calități și defecte ale Leilor

Leu (23 iulie - 22 august)

1. Leii se ghidează după dorința de dragoste și admirație. Reprezentanții acestei zodii iubesc să fie în centrul atenției mai mult decât oricine altcineva.

2. Unele dintre alegerile amoroase s-ar putea să fie cam ciudate, dar asta pentru că ei văd în oamenii ceea ce alții nu observă.

3. Leii au nevoie de cineva alături de care să se poată dezlănțui și cărora să le poată mărturisi problemele, așa că apreciază mai degrabă persoanele care sunt dispuse să-i asculte fără rezerve, decât cele care încearcă într-una să le rezolve problemele și să-i calmeze.

4. Leii apreciază micile atenții și observă detaliile subtile. Ceea ce majoritatea oamenilor ignoră ei țin minte cel mai mult.

5. Probabil că îți vor asculta sfaturile, dar le vor pune în aplicare extrem de rar, deoarece sunt obișnuiți să fie șefi și să-și conducă propria viață.

6. Un mare defect al Leilor este că tind să ia lucrurile mult prea personal și nu pot ține acest lucru secret, deoarece se vede pe fața lor.

7. Deși le place să fie în centrul atenției, ei nu caută cu orice preț acest lucru. Pentru ei ține mai mult de aprecierea pe care o primesc din când în când și de dorința de a se simți iubiți.

8. Niciodată nu ar trebui să faci un Leu să se simtă ignorat sau lăsat pe dinafară, să nu ai impresia că poți profita de pe urma lor și să nu uiți de ziua de naștere.

9. Leii sunt lideri puternici și buni antreprenori, dar din păcate pentru majoritatea dintre ei, aceste talente ieșite din comun vor rămâne nedescoperite în marea majoritate a vieții.

10. Leii sunt puternici emoțional și încrezători în forțele proprii, dar nici ei nu pot îndura la infinit nedreptatea lumii. Pot fi prea mândri ca să se retragă sau să-și recunoască înfrângerea.

11. În sălbăticie, adevărații lei dorm foarte mult și vânează doar când trebuie să mănânce, la fel și în realitatea noastră de zi cu zi, un Leu poate deveni uneori leneș, dar când trebuie să facă ceva, nu se va lăsă până nu îndeplinește perfect sarcina.

12. Când alții refuză o sarcină sau se dau bătuți la mijlocul drumului, Leii se ambiționează și încearcă să salveze situația.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi