Cel mai bun tratament pentru căderea părului? Regivero, soluţia eficientă şi cu garanţia pe satisfacţie

De în Sanatate 23 oct 2020

Pe mulți dintre noi ne macină această întrebare: care este cel mai bun tratament pentru căderea părului? În primul rând trebuie aflată cauza căderii părului pentru ca acesta să poată fi tratată. Este nevoie de cunoașterea afecțiunilor pentru a stabili dacă persoana are, de exemplu, mătreață uscată sau mătreață grasă, probleme speciale cu scalpul sau cauzele căderii părului sunt de natură medicamentoasă. Tratamentul diferă complet și dacă cumpărăm produsele după ureche, probabil că n-o să ne ajute în rezolvarea problemelor noastre.

Tratament pentru căderea părului cu consultanță gratuită

Brandul românesc de dermatocosmetice, Regivero asigură de la început schema de tratament corectă pentru rezultate optime, în urma unui proces de consultanță personalizată gratuită. Regivero este singura companie în România care asigură acest proces de consultanță tocmai pentru că obiectivul său este satisfacția garantată a clienților săi. Compania asigură consultanță personalizată și schemă de tratament, iar dacă în aceste condiții rezultatele nu se văd în 60 de zile, costul tratamentului este returnat.

Consultanții Regivero sunt specializați în identificarea și recomandarea schemei de tratament pe baza unui chestionar detaliat care poate fi completat online, pe site-ul producătorului  și din care consultanții află severitatea și durata acestei probleme.

Asigurarea unui tratament pentru căderea părului este deosebit de important,  în special dacă ne gândim de câte ori am testat, pe bugetul nostru, dermatocosmetice și am ajuns la concluzia că nu funcționează. 

Cum s-a născut Regivero?

Brandul Regivero a luat naștere cu 15 ani în urmă, în 2015, când un antreprenor înnăscut a început să se confrunte cu probleme capilare: mătreață și căderea părului.

Lucrurile nu au rămas așa, ci Ruben Marian a reușit să dezvolte un adevărat start-up de succes ca urmare a acestei probleme personale. Produsele Regivero au fost dezvoltate de o doamnă biochimist din Hunedoara, care deținea brevet pe acestea. Folosindu-le, însă, și văzând rezultatele eficiente într-un timp relativ scurt, Ruben s-a gândit că ar putea oferi posibilitatea de a-și rezolva problemele cu tratamentele de păr Regivero și altor persoane.

„Pentru mine a o fost o provocare să dezvolt un business cu tratamente de păr profesionale. Mă consider un antreprenor în serie, înainte de Regivero am fondat Utilben, o companie prin care vând utilaje grele și soluții integrate pentru agricultură și industria de construcții. Este un domeniu complet diferit, ne adresăm unei audiențe complet diferite. Însă produsele Regivero erau așa de eficiente, încât vroiam foarte mult să ofer această soluție și altora. După cum văd eu, sunt foarte mulți oameni cu probleme de păr, și foarte puține soluții eficiente,  care să garanteze rezultate.” 

Tratamentele de păr Regivero reprezintă o soluție eficientă și complet naturală, cu încredere maximă din partea producătorului. „Având în vedere că eu însămi am folosit produsele și am văzut efectele benefice, vroiam să ofer garanția acestor rezultate și altora care doresc să-l testeze. Așadar suntem singurul producător de tratamente de păr din țară care suntem dispuși să returnăm banii clientului, dacă produsele nu au impact vizibil în 60 de zile.”

Start-up focusat pe rezultate

Brandul Regivero este un start-up cu o gândire de start-up, focusată pe nevoile celor cu probleme de păr și asta se vede și în satisfacția clienților: tratamentele au obținut o rată de satisfacție de 90%. Din peste 11.000 de produse vândute, rata de retur a fost sub 1% în cei 15 ani de existență.

„Rata de satisfacție a clienților noștri este unul dintre factorii de diferențiere pe piață. În primul rând, noi nu vrem doar să ne creștem vânzările, ci să livrăm rezultatele scontate clienților care au încredere în noi. Ne motivează să fim singurii pe piață cu garanția pe satisfacție și viziunea noastră este să fim primii în ceea ce privește nivelul de mulțumire a clienților”, punctează Maran Samuel, COO Regivero.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 noi