Cea mai inspiraţională scrisoare pentru Moş Crăciun pe care ai citit-o vreodată

Este un lucru inspiraţional să ştii că nu doar copiii cred că miracolele se pot întâmpla şi că visele pot deveni realitate. 

mos craciun

Faimosul actor britanic Benedict Cumberbatch se află printre visători. Luând parte la proiectul anual londonez Letter Live, care implică figuri foarte cunoscute şi vedete care citesc scrisori în faţa unui public, Benedict a scris o scrisoare care îl va pune pe gânduri chiar şi pe însuşi Moş Crăciun.

Această scrisoare ne convinge încă o dată că Benedict este sincer, bun şi minunat. Iată care este mesajul lui "Sherlock Holmes" pentru moşul cu barba albă şi costum roşu.

Dragă Moş Crăciun,

Prietenul meu mi-a cerut să îţi scriu ... Trebuie să mărturisesc că este greu pentru mine să ştiu ceea ce trebuie să spun. În principal pentru că, la fel ca majoritatea adulţilor mă simt absurd să cer ceva de la tine pentru că timpul nostru cu tine s-a încheiat cu siguranţă.

Acum primim propriile cadouri, ne controlăm singuri soarta, avem responsabilitatea faptelor noastre şi trăim într-o lume pe care noi am creat-o... aşa că nu este pentru noi să ne întoarcem şi să cerem ajutor în ceea ce priveşte mediul înconjurător, criza migranţilor, sănătatea publică, educaţia, foametea printre săraci, drepturile omului, fundamentalism şi războaie. Deşi, Dumnezeu ştie că avem nevoie de tot ajutorul pe care îl putem primi.

Iar asta nu este pentru că nu eşti milos şi plin de veselie. Eşti minunat! ... Tu eşti pentru copii. Pentru copiii care au nevoie de puţină magie într-o lume unde există graniţe între inocenţă şi responsabilitate, imaginaţie jucăuşă şi obstacole reci.

La acest capitol te-aş ruga să dai o mână de ajutor. Puţin mai mult timp pentru copii. Întinde momentul de magie şi de joacă, distrage-i de la realităţile lumii care a luat-o razna, astfel încât să poată să râdă prin toţi porii, nu să plângă cu suspine.

Sacrifică un gând, de asemenea, pentru acele milioane care vor să îţi scrie, dar care nu pot. Încearcă să le auzi cuvintele şi oferă-le timpul şi şansa de a învăţa cum să citească şi să scrie astfel încât să fie mai buni în vieţile lor şi să scape de începuturile împovărate.

Sunt puţin trist în ceea ce te priveşte şi cred că am făcut exact ceea ce am spus că nu voi face. Am cerut să dai o mână de ajutor în ceea ce priveşte problemele adulţilor şi să rezolvi unele dintre cele mai mari griji pe care le avem cu privire la copiii noştri. Promit să las nişte plăcintă cu carne tocată şi pentru tine!

Cu dragoste,
Benedict X

P.S.: Te rog, pot să primesc sabia acum?

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dezvoltare personala
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 noi