Ce înseamnă dacă visezi un tort

Torturile sunt asociate cu ocaziile speciale și sărbătorile, deci dacă vezi un tort în visul tău, este un semn pozitiv pentru viața ta și a celor din vis.

Dacă împărțeai un tort cu cineva, înseamnă că persoana respectivă este foarte specială pentru tine și ar trebui să-i dai mai multă atenție și în viața de zi cu zi. Pe de altă parte, mai poate însemna că ți-ai permis să te răsfeți prea mult, dar dacă tu ai simțit visul ca pe ceva pozitiv, înseamnă că în viața ta ai parte de multă iubire, chiar dacă tu conștientizezi sau nu acest lucru, dar nu înseamnă neapărat că iubirea vine din partea partenerului ci poate proveni de la familie sau colegii de muncă.

Dacă ai mâncat o felie de tort și ți-a făcut mare plăcere, te vei trezi cu un simț al satisfacției foarte mare și înseamnă că ești mulțumită de viața ta din prezent. Vorba americanilor „piece of cake”, care poate fi tradusă prin „floare la ureche”, este legată de această semnificație, deoarece viața ta este una liniștită și te afli într-un loc bun la ora actuală. O altă seminificație este că pe plan profesional simți că meriți mai mult, poate pentru că anul acesta nu ți-ai primit nici măcar prima de Crăciun. În viață ai cu siguranță nevoie de o promovare, o mărire de salariu sau măcar de recunoașterea meritelor, iar tortul din vis doar maschează aceste neajunsuri.

De asemenea, dacă ai visat un tort sau o felie de tort înseamnă că te mulțumești și cu efecte pe termen scurt, motiv pentru care, de obicei, îți sacrifici obiectivele pe termen lung, pentru plăceri de moment, ale tale sau ale celor dragi ție. Gândește-te bine dacă nu cumva cheltui prea repede banii de salariu sau intri în economii fără să te gândești prea mult. În plus, ar trebui să accepți anumite provocări și responsabilități suplimentare, dacă vrei să evoluezi.

Dacă te simți vinovată că ai mâncat tort, în viața reală faci ceva incorect, ceva ce contravine valorilor tale morale sau și mai simplu, ai intrat la dietă și consideri că dulciurile sunt interzise, iar în vis te simți vinovată pentru că știi că-ți sabotezi planurile de slăbit.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 ian