Ce înseamnă când visezi că ești arestată

Adesea, în vise simți că poți face orice, dar ce înseamnă când ajungi să fii arestată? Află că există mai multe semnificații ale cătușelor puse pe încheieturile tale.

Citește în continuare dacă ai visat vreodată cătușe, polițiști sau închisoare.

Cel mai adesea se vehiculează teoria conform căreia subconștientul îți dictează să-ți schimbi obiceiurile. Acest lucru poate fi legat de abuzul de substanțe, comportamentul agresiv sau încălcarea legii. Pe de altă parte, poate fi vorba despre ceva pe cât de banal pe atât de greu, precum schimbarea obiceiurilor alimentare sau faptul că ar trebui să-ți pese mai mult de cei din jurul tău. Această ideea este în strânsă legătură cu faptul că trebuie să te controlezi mai bine, să te abții de la anumite lucruri și să fii mai puțin impulsivă.

O altă interpretare este că dacă te urmărește poliția în vis este din cauza faptului că în lumea reală faci doar ce se așteaptă alții de la tine, ca să te ridici la înălțimea așteptărilor, indiferent dacă ești sau nu de acord cu lucrul respectiv. Gândește-te dacă nu cumva la locul de muncă ți se cere să faci ceva ce contravine valorilor tale morale sau dacă ești nefericită în relația pe care o ai.

Anumitor persoane, acest vis le transmite că au făcut ceva rău și în curând adevărul va ieși la suprafață. De asemenea, ar mai putea însemna că ești în sfârșit pregătită să-ți recunoști greșeala și să-ți asumi răspunderea pentru faptele sau vorbele tale. În plus, simți că ceva este incorect în viața ta și o situație care ți-a pricinuit o mare nedreptate și durere este pe cale să se sfârșească.

Dacă în visul tău tu ești cea care arestează pe cineva, atunci în realitate domini pe cineva și te impui cu forța, dar trebuie să te relaxezi și să faci pace cu dușmanii tăi.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 sep