Ce înseamnă dacă visezi despre Halloween

Halloween-ul este asociat în general cu moartea și lumea de dincolo.

În această perioadă visul tău reflectă doar realitatea, deoarece probabil că în ultima vreme te-ai tot gândit la această sărbătoare păgână. Aceasta este perioada anului în care lumea se costumează în diverși monștrii, deci poate că și tu îți dorești de fapt să fii altcineva sau invidiezi pe cineva anume și atenția pe care o primește. Gândește-te pe ce aspect al vieții respectivei persoane ești invidioasă și de ce îți dorești atât de mult să fii și tu la fel, iar dacă concluzia este că acel lucru chiar te-ar face cu adevărat mult mai fericită, atunci lucrează în direcția respectivă. În plus, dacă ai avut parte și de un deces în familie sau te-ai gândit dacă există iad și rai, acestea sunt motive suplimentare ale visului tău.

Pe de altă parte, costumatul face oamenii să se simtă mai bine, să fie mai deschiși și să aibă mai multă încredere în sine. Dacă în ultima vreme ai simțit că te poți exprima mai bine dacă te prefaci că ești altcineva, atunci acum poți redeveni tu însăți, deoarece aceia care chiar contează te iubesc pe tine așa cum ești, iar restul pur și simplu nu contează. Dacă încerci să te ascunzi sub o mască, trebuie în primul rând să identifici motivele pentru care o faci, deoarece este timpul să le arăți celor din jur cine ești tu cu adevărat. Ai grijă însă dacă în vis erai singura costumată, înseamnă că în realitate cineva încearcă să te păcălească sau să te înjosească, deci nu trebuie să mai ai încredere în toată lumea din jurul tău.

Dacă Halloween a fost dintotdeauna o ocazie de petrecere pentru tine, dar acum ceva te-a împiedicat să participi la toate manifestările, înseamnă că ți-e dor de anumite aspecte asociate acestei sărbători americane, precum întâlnirea cu prietenii, distracția, simțul că aparții unei comunități și posibilitatea de a fi altcineva pentru măcar câteva ore, așa că poate ai doar nevoie să te relaxezi și să descoperi noi metode de distracție. Halloween-ul este și perioada sperieturilor, deci poate că gândul de a face ceva în viața reală te înspăimântă foarte tare și ești copleșită de frică, ceea ce înseamnă că trebuie să-ți depășești temerile, să accepți ceea ce ești și să găsești lucruri cu care te simți mai confortabil.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi