Ce înseamnă dacă te visezi politician

Câteodată, simți că poți trăi fără politică, dar este imposibil să nu-ți intre și în vise, pentru că acaparează mare parte a programelor de știri, iar visele reprezintă fragmente din viața reală și sunt semnificative pentur aceasta.
Dacă visezi că ești politician trebuie să-ți analizezi un pic comportamentul și să vezi dacă nu cumva induci pe cineva în eroare, deoarece în adâncul sufletului tău știi că este greșit să manipulezi pe cineva. Poate că pui presiune pe cineva ca să-ți susțină ideile în ciuda valorilor sale personale. Pe de altă parte, dacă vezi un politician în vis, acesta este un mesaj că trebuie să te hotărăști de partea cui ești într-un conflict de muncă sau o dispută între prieteni.
 
Deasemenea, poate fi vorba despre o persoană aflată într-o poziție de autoritate sau cunoști pe cineva care este disperat să fie recunoscut și respectat. Dacă tu însăți aspiri la recunoașterea meritelor tale sau o avansare, este momentul să analizezi ceea ce vrei cu adevărat de la viață pe termen lung și să vezi unde anume te situezi în relația ta actuală sau la locul de muncă.
 
Alte interpretări sugerează că dacă te visezi politician înseamnă că ai vorbit foarte mult în ultima vreme despre o ideea dintr-ale tale sau îmbunătățirea unei situații și nu ai întreprins mai nimic în această direcție, deci trebuie să lupți mai mult pentru îndeplinirea viselor tale.
 
Desigur, dacă toată ziua lucrezi cu politicieni, citești articole din ziare despre politică și la știri numai asta vezi, înseamnă că îți lași viața în mâinile altora și lucrurile îți vor scăpa curând de sub control, de aceea ești stresată. Este timpul să te concentrezi pe propria ta persoană, pentru a putea să-ți atingi potențialul maxim.
 
Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 oct