Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Ce ii face viata mai usoara fiecarei zodii?

De în Casa & Gradina 15 mar 2010
In caz ca nu stiai, zodia ta este in ton cu tendintele actuale in materie de gadgeturi si electrocasnice, chiar daca tu ai cam ramas in urma cu achizitia lor. Ele nu se dezic de la ultimele trenduri si le ravnesc cu foc in acest an. Ti le aduc la cunostinta, poate- poate te vei simti sa ii satisfaci dorinta, mai ales ca principala ei preocupare este confortul, sanatatea, dar inainte de toate binele tau. Adica intelegi! Tot pentru tine le vrea si ea! Iata care sunt produsele la care ravnesc zodiile in acest an si care le fac viata atat de usoara! Ele stiu de ce!

Asa ca a aruncat un ochi printre noutatile ce au aparut pana acum in acest an si cele care sunt in curs de aparitie, si si-a adjudecat fiecare cate una.

Zodiile acestea isi baga nasul peste tot! Sunt atat de bagacioase incat au descoperit si domeniul tehnologic! Nu au stiut ele prea bine cu ce se mananca tehnologia Ambilight de la televizoare, ce este acela un dispozitiv de navigatie, un netbook sau tehnologie HD, dar si-au varat coada si au descoperit cam ce pot ele sa faca, au ramas minunate de maretia lor si de designul majoritatii si si-au marcat fiecare teritoriul conform caracteristicilor lor. Unele au avut parte de produse mai fitoase, altele de unele mai practice, altele de unele simandicoase si care mai de care cu un design aproape SF.

Berbec


Un pasionat de gadget-uri de ultima ora, Berbecul a facut o alegere in ton cu starea de sanatate a nativului lui: un tv pretentiosn carea scunde insertii menite sa iti pastrezi vederea intacta, fara a o afecta, precum tv-urile obisnuite!

Televizoarele dotate cu tehnologia Ambilight de la Philips se gandesc la sanatatea ta!

Pana la ora actuala, patru milioane de consumatori din intreaga lume au ales sa cumpere televizoare Philips cu tehnologia Ambilight. Acum, acestia se delecteaza in timpul vizionarii fara a-si obosi ochii si fara a avea dureri de cap. Incepand cu anul 2004, tehnologia Ambilight, patentata de Philips, a fost utilizata exlusiv la televizorele gamei de varf. De atunci, mai multe schimbari inovatoare au avut loc si, astfel, astazi Philips ofera trei tipuri de  tehnologii Amblight.

Pentru a vedea lumina, ochiul uman are 120 de milioane de bastonase care fie preiau lumina individual, fie se conecteaza in grupuri de 16 in conditii de intuneric. Prin acest mecanism, putem vedea lumina la intensitati diferite: de la intuneric total la o suprafata inzapezita stralucitoare, in ciuda reflexiei soarelui. Ca urmare a adaptarii repetate la diferite grade de luminozitate, ochii obosesc. Tocmai acest lucru este prevenit de tehnologia Ambilight care, multumita haoului de lumina care inconjoara ecranul, permite ochilor sa se adapteze mai usor. Mai mult decat atat, haloul  isi schimba culoarea in functie de culoarea dominanta de pe ecran. Cu cat imaginea este mai luminoasa cu atat mai putine detalii pot fi percepute de catre ochi. Insa, un televizor Philips cu un procesor de 100 Hz si tehnologie Ambilight ofera aceeasi experienta de vizionare ca un televizor cu un processor de 200 Hz.

Multumita tehnologiei Ambilight, ochii telespectatorilor nu vor obosi, nici atunci cand luminozitatea se modifica brusc si scenele se intuneca. Culorile inchise, in special negrul, sunt percepute mai profund si cu un contrast mai mare, astfel incat calitatea imaginii, chiar si pe un ecran LCD mai putin costisitor, se ridica la acelasi nivel cu cel intalnit la ecranele cu plasma. De fapt, calitatea imaginii in cazul televizoarelor Philips cu ecran LCD din seria 9000 este semnificativ mai buna decat a oricarui televizor cu ecran cu plasma. Din perspectiva privitorului, toate televizoarele LCD cu tehnologie Ambilight ofera toate avantajele unui ecran cu plasma.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Taur

Practice, practice doamnele tauroaice, dar nici cu gustul nu stau rau deloc si nici cu pretentiile! O suprafata de gatit super-mega inteligenta, cum nu s-a mai vazut pana acum in Romania, intra in gratiile ei!

Electrolux, Inima Casei

Conform ONU, in anul 2050 74% din populatia globala va locui in orase. Nivelul crescut al urbanizarii determina o regandire a modului in care ne folosim spatiul, energia si mediul. Pornind de la acest scenariu, Electrolux a dezvoltat un nou concept de design ce ilustreaza modul in care vom trai in viitor. Acest concept a fost prezentat la Stockholm, in cadrul evenimentului DesignBoost (februarie 2010).

Imagineaza-ti cum ar fi sa nu mai folosesti tigai si oale, sa nu te mai ingrijorezi daca alimentele sunt proaspete sau sa nu mai trebuiasca sa cauti o reteta in cartea de bucate.  Inima Casei (Heart of the Home) este o provocare a imaginatiei cu privire la viziunea despre bucataria viitorului – o solutie integrata ce functioneaza in acelasi timp drept masa de bucatarie, suprafata pentru gatit si bar.

Inima Casei este o suprafata de gatit inteligenta, amorfa, intersanjabila care se adapteaza nevoilor utilizatorilor. Cand folosesti produsul, trebuie doar sa iti aranjezi ingredientele pe suprafata acestuia. Dispozitivul le analizeaza apoi si iti prezinta o lista de posibile retete. Dupa ce se decide asupra unei retete, consumatorul marcheaza printr-o simpla atingere suprafata de gatit. Apoi adancimea respectivei suprafete este creata printr-o simpla apasare cu mana pe materialul maleabil. Dupa obtinerea largimii si adancimii dorite, mai este nevoie doar de setarea temperaturii si a timpului.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Gemeni

Pentru gemeni, fiecare detaliu conteaza, chiar si atunci acnd vine vorba de o hota - ea trebuie sa fie in pas cu moda si perfect accesoizata gusturilor actuale!

Hota Faber, design inovator in alb si negru

Right-click here to download pictures. To help protect your privacy, Outlook prevented automatic download of this picture from the Internet. Your browser may not support display of this image.
Franke propune pasionatilor de bucatarii echipate cu stil si in tendinte, hota Faber-Mirror, realizata din cristal alb cu decoratiuni.  

Caracteristici:

- dimensiune  80 cm; putere de absorbtie 920 m3/h (intensiv)
- comanda electronica Touch Control
- 8 trepte de viteza optimizate astfel incat prin actionarea unei singure comenzi, se obtine puterea de aspirare dorita
- aspirare intensiva temporizata, serviciu prin care se activeaza nivelul maxim de aspirare pentru un timp limitat, pentru ca hota sa faca fata nevoilor speciale. Aspirarea intensiva dureaza 10 minute, dupa care hota revine la nivelul de operare anterior
- Tasta 24: aceasta comanda permite hotei sa ramana activa, revigorand aerul timp de 24 ore/zi, la un nivel de zgomot imperceptibil urechii. Bucataria devine astfel o zona cu aer curat, fara mirosuri si zgomote deranjante.
- Oprire intarziata - functie ce permite oprirea intarziata a hotei, pentru a asigura eliminarea completa a mirosurilor reziduale
- lumina de ambianta cu intensitate reglabila pe 5 nivele
- avertizare intretinere filtru-senzor filtru ce semnaleaza necesitatea curatarii filtrului antigrasime sau inlocuirii filtrului de carbune activ
- Functie blocare comenzi
- Dotata cu telecoma

- Garantie - 3 ani

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Rac

Niste nostalgice din fire, la ce sa se gandeasca Racusoarele? La amintiri, la povesti pline de semnificatie din interiorul unui album de fotografii. Insa deja a strans mult prea multe si niciun album nu mai este incapator, asadar au pus ochii pe sisteme digitale de stocare a pozelor, mai exact pe cele mai noi si in trend rame foto digitale de la Sony.

Rame foto atragatoare, usor de utilizat

Nu lasati momentele deosebite inchise in camera dumneavoastra foto. Aratati-le tuturor, intr-un mod elegant, cu cele mai noi rame foto digitale de la Sony.
nalta rezolutie, realizate cu camera dumneavoastra DSLR sau compacta.
Intr-o combinatie uimitoare de design luxos si calitate a imaginii exceptionala, modelele S-Frame de la Sony se diferentiaza de toate celelalte modele de rame foto.

Cele sase modele S-Frame din colectia de produse 2010 de la Sony includ varful de gama X85 cu o calitate a imaginii uimitoare, dar si modele cu pret convenabil precum E75 si E73, cadourile perfecte pentru persoanele speciale.

Introduceti cardul de memorie al camerei dumneavoastra foto sau conectati rama foto S-Frame la computer, prin USB, pentru a afisa amintirile de o viata intreaga, in timp ce lucrati, va distrati sau va relaxati. O memorie interna generoasa, de 2GB, de care dispun modelele S-Frame X85/95, permite stocarea a pana la 4.000 de imagini* in modul Album. Noile modele ‘X’ sunt capabile de afisarea imaginilor de mari dimensiuni, de pana la 48 megapixeli: ramele foto ideale pentru a arata tuturor imaginile deosebite de inalta rezolutie, realizate cu camera dumneavoastra DSLR sau compacta.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Leu

Preocupati de sanatate peste masura, Leul se intereseaza in tot ceea ce inseamna sanatos in materie de tehnologie si nu pierde nicio ocazie sa nu-si achizitioneze ultimele tendinte! De data acesta, un nou aparat cu aburi performant de la Philips!

Philips lanseaza noul aparat de gatit cu aburi HD9160 din Colectia Aluminium

Philips completeaza colectia Aluminium lansand pe piata romaneasca noul aparat de gatit cu aburi HD9160. Colectia Philips Aluminium completeaza designul de top al bucatariei tale. Imbina frumusetea finisajelor de aluminiu, eficienta si usurinta in utilizare a tehnologiei avansate si satisfactia rezultatelor perfecte, oferind calitate fara compromisuri.

Colectia Philips Aluminium este compusa din 7 aparate cu linii delicate, un design deosebit  si calitate de top.

Cel mai nou dintre ele, aparatul de gatit cu aburi Philips HD9160, iti dezvaluie o lume a aromelor si un mod confortabil de a prepara o hrana sanatoasa, intr-un timp foarte scurt. Functia unica a intensificatorului de arome desavarseste alimentele preparate la aburi dandu-le gustul delicios al plantelor aromatice ai al condimentelor.

Robotul de bucatarie Philips HR7775 iti ofera excelenta fara efort.  Are tub extralarg de alimentare si accesoriu de stoarcere cu cea mai mare viteza de procesare a fructelor si a legumelor, pentru a obtine maximum de suc. HR7775 incorporeza unele din cele mai avansate tehnologii, multifunctionalitatea sa este asigurata de 10 accesorii care indeplinesc cu usurinta peste 30 de functii.

Storcatorul Philips HR1865 are o putere de 700W si cel mai larg tub de alimentare pentru stoarcerea fara efort a fructelor si legumelor, fara taierea lor in prealabil. Are functie antipicurare si filtru unic cu micro-sita, pentru a obtine maximum de suc

Philips HR1378 este cel mai puternic mixer de mana fara fir din lume. Tehnologie fara fir cu forta unui spargator de gheata.

Aparat de prajit paine Philips HD2628 cu control digital pentru a obtine cea mai delicioasa si crocanta paine prajita.

Fierbator Philips HD4690 este foarte rapid si sigur. Are o putere de 2400 W, sistem anticalcar triplu, suport antiderapant, oprire automata si protectie la supraincalzire. Sistemul avansat de filtrare evita deplasarea fulgilor de calcar in bautura ta si mentine fierbatorul curat.

Blenderul Philips HR2094  are un motor puternic de 750 W, care poate prepara aproape orice, de la fructe si zarzavaturi pana la gheata.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Fecioara

Precauta si mereu atenta, Fecioara se asigura intotdeauna ca are tot ce-i trebuie la indemana pentru a iesi din situatii complicate. De data asta, a pus ochii pe un GPS performant. Hmm, oare ce calatorii planuieste?

Mio a lansat dispozitivul de navigatie revolutionar Moov V780 la

Reganditi experienta de navigare cu noul Mio Moov V780! Noul Mio Moov V780 trece granita dispozitivelor de navigatie clasice. Gandit pentru a oferi cea mai buna experienta de navigare, entertainment si accesare a internetului, noul Moov V780 inglobeaza software-ul de navigare Mio Spirit si dispune de un ecran de 7” plat, in format wide, care include capabilitati multimedia HD, receiver TV digital si conectivitate wireless. Aceasta combinatie deosebit de puternica a fost apreciata in cadrul iF Design Awards 2010.

Exploreaza lumea alaturi de noile harti extinse oferite de Mio Spirit

Noile harti extinse incluse pe cardul MicroSD™, destinate seriei Mio Moov S500, sunt adaptate pentru a fi compatibile si cu noul model de GPS si ruleaza pe baza aceluiasi software deosebit de apreciat Mio Spirit. Clientii vor putea evita procesul dificil de actualizare a hartilor bazat pe descarcarea, activarea si instalarea acestora prin simpla conectare a cardului MicroSD la aparat, aceasta operatiune fiind suficienta pentru ca utilizatorul sa poata rula hartile suplimentare, fara a le inlocui pe cele preinstalate.

Mio colaboreaza deja de cativa ani cu cei mai importanti furnizori locali de harti GPS pentru a le putea oferi clientilor sai cele mai noi si detaliate harti disponibile. La ora actuala, aria de acoperire a hartilor extinse pentru Mio Spirit include America de Nord, Europa, Australia, Noua Zeelanda si China.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Balanta

Interesata intotdeauna de stil, dar si de pragmatism in alegerea gadget-urilor, Balanta se orienteaza intotdeauna spre cele mai bune alegeri, atat pentru ochiul ei critic, cat si pentru utilitate!

A doua generatie NVIDIA ION ofera netbook-urilor performante grafice de 10 ori mai bune si autonomie de pana la 10 ore, gratie tehnologiei NVIDIA Optimus

Pe 2 martie 2010, la Hanovra, Germania, NVIDIA a lansat a doua generatie de procesoare grafice NVIDIA ION , ce vor permite obtinerea unor performante de 10 ori mai mari in comparatie cu netbook-urile obisnuite si vor extinde autonomia netbook-urilor pana la 10 ore, datorita utilizarii tehnologiei NVIDIA® Optimus™.   Acer, ASUS si Lenovo sunt primii care introduc PC-uri bazate pe ION si Optimus

A doua generatie de unitati de procesare vizuala ION depaseste cu mult preformantele grafice oferite de netbook-urile obisnuite – ruleaza continut HD, indiferent daca este vorba de filme sau jocuri. Spre deosebire de netbook-urile cu grafica Intel, netbook-urile ION au suficienta putere sa redea materiale HD de pe site-uri precum YouTube sau sa ruleze jocuri precum World of Warcraft.

Noile netbook-uri ION se bazeaza pe tehnologia Optimus, care selecteaza automat placa video potrivita pentru aplicatiile rulate si, in functie de complexitatea datelor ce urmeaza a fi procesate, acestea sunt trimise fie catre unitatea de procesare vizuala discreta NVIDIA, fie catre procesorul grafic integrat Intel. Rezultatul: netbook-uri performante, cu autonomie crescuta.

Pana la mijlocul anului urmeaza sa fie lansate peste 30 de sisteme care integreaza noua generatie ION, incluzand netbook-uri, desktop-uri de tip small form factor (nettop-uri), sisteme de tip “barebone”, placi de baza si placi separate de tip “add-in cards”.

Acer Aspire One 532G (10 inci) si ASUS 1201PN (12-inci) vor fi primele netbook-uri motorizate dea doua generatie ION. ASUS si Lenovo vor fi primii producatori care vor avea PC-uri de tip All-in-one: ASUS EeeTop 2010PNT si Lenovo C200.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Scorpion

Nu prea are nevoie de frigider nou tocmai acum, dar Scorpionul a pus deja ochii pe viitorul frigider, a carui posteritate nu va fi prea departe, credeti-ma. Pur si simplu nu s-a putut abtine, mai ales ca designul noilor frigidere de la Samsung este

Noile frigidere de la Samsung sunt in pas cu moda!

Samsung a lansat frigiderul Premium RL55/52 pentru utilizatorii atenti la design

Samsung Electronics Co. Ltd. a lansat Samsung RL55/52, cel mai nou frigider premium. Conceput special ca sa atraga un numar din ce in ce mai mare de utilizatori inclinati spre eleganta, dar si spre performanta, modelul RL55/52 combina inovatia in design si tehnologie rezultand un “must-have” in orice bucatarie moderna. Exteriorul stralucitor si sofisticat, evidentiat prin ecranul tactil intuitiv LCD si un maner albastru luminat, vor pune in valoare decorul oricarei bucatarii.

RL55/52 a fost gandit sa respecte normele de conservare ale mediului: se modeleaza dupa criteriile Energy A+ si A++ Grade, dispunand de tehnologia No frost ce ofera costuri de functionare reduse si beneficiaza de agentul frigorific R600a.

Frigiderul RL52/55 pune la dispozitie un ecran tactil inteligent ce permite utilizatorilor sa acceseze o gama vasta de functii integrate, incluzand controlul temperaturii, un calendar personal care sa inlesneasca organizarea activitatilor zilnice, un avizier pentru postarea de mesaje si notite, si chiar o biblioteca foto unde pot fi stocate imagini cu momente dragi.

Faci un statement de stil cu noul model Samsung din Seria H de frigidere Side-by-Side

Samsung Electronics Co, Ltd a anuntat la sfarsitul lunii februarie lansarea ultimului produs de pe lista electrocasnicelor de top, noul frigider Samsung H-Series side-by-side.

Seria de frigidere side-by-side ofera combinatia unica dintre designul modern si solutiile inteligente de pastrare a mancarii. Noul model din seria H si-a reimprospatat aspectul exterior cu noi calitat. Panoul modern de control one-touch, dotat cu sistemul Twin Cooling Plus este dispus direct pe usa frigiderului, oferind un plus de spatiu. In plus, iluminarea puternica prin LED-uri si interiorul ergonomic transforma acest model intr-unul dintre cele mai intuitive frigidere disponibile in prezent.

Noua serie H a fost creata in ideea protejarii mediului; Samsung introduce primul model A++ Grade in categoria Side-by-Side, bazandu-se pe tehnologia inovativa de racire si frigiderului ecologic R600a.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Sagetator

Philips aduce experienta 3D direct pe televizorul de acasa, completata de un sunet incredibil.

Bucuresti, Romania – Imaginile senzationale oferite de televizoarele Philips, completate de sunetul incredibil si de tehnologia Ambilight creeaza cea mai profunda experienta cinematografica posibila acasa. Philips ofera o experienta de neuitat celor care doresc sa experimenteze universul 3D acasa, lansand o gama completa de televizoare Full HD 3D Ready, inclusiv primul televizor care pastreaza proportiile ecranului cinematografic 3D.

Televizoarele Philips Full HD 3D Ready ale anului 2010

Construite pe baza tehnologiilor din ultima perioada, apreciate an de an pentru calitatea incredibila a imaginii si pentru puterea de atractie a tehnologiei Ambilight, televizoarele din gamele superioare ale Philips vor fi Full HD 3D Ready incepand din aceasta vara – oferindu-va si primele ecrane de proportii cinematografice Full HD 3D Cinema 21:9.

Un sunt incredibil - Noile game de sisteme audio ale anului 2010

In materie de sunet, Philips a creat o noua gama de sisteme audio si Home Cinema pentru anul 2010, cu ajutorul carora veti auzi sunetul autentic. Altfel spus, veti putea deveni obsedat de sunet. Indiferent daca vizionati un film plin de suspans sau va bucurati de o lista de MP3-uri atent selectionate, gama de echipamente audio Philips va vor incanta urechile si vor umple spatiul cu un sunet de o calitate incredibila, a carui puritate o veti putea simti.

Micro-sistemele HiFi Philips Heritage Audio sunt inspirate de obsesia Philips de atatia ani asupra calitatii sunetului si va ofera acel sunet natural pe care vi-l doriti de la o carcasa cu design elegant. Tehnologia audio de ultima ora si materialele premium, cum ar fi pre-amplificatori cu supapa de vid si conectorii pentru boxe placati cu aur, va vor oferi o experienta audio uimitor de pura, de o calitate incredibil de apropiata de a originalului

Noul player Activa de la Philips

Atingeti-va scopurile in materie de sport si sanatate, cu ajutorul playerului Activa, ultima inovatie de la Philips. Avand ca unic scop motivarea posesorului sau va ajuta sa duceti o viata mai activa si mai sanatoasa. Gazduit intr-o carcasa eleganta si solida, playerul Activa va motiveaza in cursul antrenamentului, oferind feedback vocal la performantele sportive, in timp real. In plus, adapteaza muzica redata la ritmul antrenamentului. Atunci cand cresteti ritmul, vor fi redate melodii mai alerte. Philips Activa va ofera si cuvinte de incurajare, pentru a va mentine concentrarea si interesul asupra antrenamentului.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Capricorn

Samsung a lansat cuptorul cu microunde OmniPro – tehnologie inteligenta pentru gatit destinata persoanelor ocupate. Capricornul se regaseste din plin in aceasta caracteristica de "ocupat", iar acest cuptor satisface toate pretentiile unui astfel de om.

Samsung Electronics Co, Ltd a anuntat lansarea revolutionarului cuptor cu microunde OmniPro. Prevazut cu o tehnologie unica multi-senzor si ingloband un nou senzor remarcabil de greutate, cuptorul poate sa stabileasca si sa monitorizeze intregul proces de gatit pentru utilizator.

Perfect pentru aceia dintre noi care au foarte putin timp la dispozitie, cuptorul cu convectie OmniPro este unul dintre cele mai inteligente dispozitive de acest gen de pe piata. In timp ce majoritatea cuptoarelor cu microunde dispun de o serie limitata de optiuni, modelul OmniPro ofera gurmanzilor 35 de functii proiectate sa desavarseasca orice meniu. Fie ca preferi friptura frageda sau bine patrunsa, legumele moi sau ‘al dente’, OmniPro iti ofera posibilitatea de a alege programul potrivit, pentru ca atunci cand asezi mancarea inauntru, acesta o cantareste si iti sugereaza timpul ideal pentru gatit. Pe parcursul acestui proces, un senzor de umiditate functioneaza simultan pentu a realiza o cina perfect gatita si aromata.

Decongelarea nu a fost niciodata atat de simpla – Senzorul OmniPro Defrost foloseste un accesoriu special pentru a calcula timpul necesar decongelarii, in functie de greutatea produsului. Acest lucru asigura decongelarea completa a mancarii inainte de a fi servita. Samsung a imbunatatit experienta culinara cu optiunea Keep Warm; ideala pentru a mentine mancarea calda pe farfurie inainte de a fi servita.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Varsator

Evident, are in minte vacanta de Paste, probabil, de aceea probabil este cu gandul numai la ultimul trend in materie de camere foto de la Sony.

Camera foto ultra-compacta, cu obiectiv intershimbabil si senzor APS-C

Anul acesta, Sony prezinta in cadrul PMA noile tehnologii de imagine digitala. Modelele noi din gama α (”alpha”) de camere foto DSLR vor fi completate de un nou concept de produs care faciliteaza accesul la imaginile de inalta calitate, pentru o audienta si mai larga de fotografi.

In 2010, Sony va lansa o noua camera foto ultra-compacta, cu obiective interschimbabile, combinand accesibilitatea “oricand, oriunde”, cu calitatea imaginii  camerelor DSLR. Prezentat in premiera in cadrul PMA, conceptul de camera dispune de noul senzor CMOS Exmor APS HD, beneficiind si de functia de filmare video HD, in formatul AVCHD. Noul concept de camera compacta, usor de utilizat, a fost prezentat alaturi de o serie de obiective interschimbabile compatibile.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Pesti

Si pesti viseaza precum varsatorii! Calatorii si vacante! Nici nu am intrat bine in sezonul cald, de fapt nu am intrat deloc, dupa cum se arata vremea la fata, iar Pesti isi fac deja planuri cu cele mai tari gadgeturi pentru o amintire pe cinste si spatiu putin in bagaje, pentru ca noua camera foto digitala de la BenQ ultra slim are 2 cm grosine si aproape 120 de grame greutate.

BenQ aduce pe piata din Romania o noua camera foto digitala W1220. Noul model vine echipat cu cel mai avansat senzor CCD de 12 megapixeli, avand o sensibilitate ISO 6400 care da posibilitatea fotografului de a realiza poze uimitoare chiar si in conditii de iluminare slaba, fara folosirea blitului. Noua camera dispune, de asemenea, de obiectiv superangular de 28mm si un zoom optic 5x.

BenQ W1220 acopera o gama variata de moduri de expunere: automatic, semi-automatic si complet manual. Echiparea acestui model cu moduri de expunere P/Av/Tv/M poate parea in prima faza neobisnuita pentru segmentul de piata al camerelor digitale compacte, caruia i se adreseaza, insa, cu siguranta, aceaste specificatii au fost implementate pentru a asigura utilizatorului exact modul de fotografiere de care are nevoie.

Formatul ultra slim inglobeaza un sistem telescopic de lentile format din trei segmente. Intreaga greutate a camerei foto este de sub 120 de grame, fapt care o face ideala pentru evenimentele ce necesita o tinuta plina de stil, fara a exclude totusi o atmosfera relaxata.

Noul BenQ W1220 este un aparat deosebit de versatil, elegant, perfect pentru a surprinde cele mai diverse momente ale vietii fara a avea nevoie de echipamente complexe si moduri de fotografiere dificil de setat.

Nu rata un interviu exclusiv!

Anna Olson, simpatica realizatoare a emisiunii "Ceva dulce" si bucatar de succes in Canada, ne-a acordat, in exclusivitate pentru Romania, un interviu la fel de dulce si inedit precum retetele ei! Descopera-i secretele aici!

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 4

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

valentina petrescu (10.08.2011, 20:34)
wow au nimerit,chiar ca sunt o persoana ocupata:))vreau si eu cuptorul pt capricorni.:d
Răspunde-i
valentina bloanta (07.08.2011, 20:04)
Toate gadgeturile propuse pentru diferetele zodii imi fac viata mai usoara si mai frumoasa,numai sa ti le permiti pe toate.
Răspunde-i
Cristina Victoria Tudor (28.07.2011, 21:28)
Multe dintre aceste gadget-uri ne usureaza viata tuturor...nu cred ca tine neaparat de zodie
Răspunde-i
Doina Micu (21.07.2011, 16:18)
mda...cam asa este
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr